Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwoniłam już do jakiejś dziewczyny z Warszawy która zajmuje się rottkami. Zdjęcia wysłałam na maila.
Mam nadzieję, że go ktoś wypatrzy :)
To na prawde bardzo piekny duży samiec

Posted

tak masz rację bardzo przyjazny ;)
Niestety fundacja nie ma mozliwosci go zabrac także proszę Was o ogłaszanie chłopaka!!
Dziś postaram się dac lepsze zdjęcia ;)

Posted

właściwie nic o nim nie wiem bo w schronie też o nim mało wiedzą. To, że jest bardzo łagodny i ciągnie do ludzi to już wiem.
Nie wyprowadzilam go niestety z braku czasu.
Jego stan łap nie wydaję się najlepszy... kilometrowy pazur przeszkadza mu bardzo :mad:
Piekny puchaty miś... aż się nie chce wierzyc, że jeszcze tam siedzi.
Mają jeszcze jakąs babcie rottke mixa

Posted

ja mu juz dawno temu zakladalam watek na forum rottweilerow sky ale nie udalo sie nim wtedy zainteresowac....moze teraz bedzie mial wiecej szczescia

• 4 weeks later...
Posted

...albo i nie, a pies jest boski... siedziałam z nim w niedzielę trochę czasu w boksie, pocykałam fotki... Słuchajcie, jaki onjest mądry i spragniony dotyku.... Gdy się wydaje głupie dźwieki, kręci główką na boki, tuli się niesamowicie, jakby chciał wejsć w człowieka.... Serce pęka że juz tak długo siedzi... Jego schronowe imię to Oskar....
Zmixowane starsze sunie są dwie.... :( Jedna ma strasznie wykrzywione łapy.. Jak odkopię zdjęcia to zainteresowanym mogę wysłać.....

• 2 weeks later...
Posted

...Stanowczo za długo.... Gdybyście widziały jak on pragnie kontaktu z człowiekiem, jak pcha się na kolanka, jak wtula się mocno....
Nie rozumiem czemu tak długo czeka, precież ktoś mógłby mieć z niego taką pociechę....a tymczaem gnije zapomniany w schroniskowym boksie.... :placz:

Posted

[quote name='kwapa']Jak on się zachowuje względem innych psów??
Jest Łagodny siedzi w boksie z innym pieskiem i wogole nie zwraca na niego uwagi!!!Jest obojetny
A oto kilka jego nowych foteczek!!!
On jest taki słodki i kochany!!!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...