kasiaNDM Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Nic nie wiem o tym psiaku. Wydaje się być dość milusiński. Jeśli ktoś się nim zainteresuje to podjadę zrobić więcej zdjęć i się więcej dowiedzieć Quote
lavinia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Kasiu, napisz pw do Lulki, ona się zajmuje rottkami albo do Ksery Quote
kasiaNDM Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 dzwoniłam już do jakiejś dziewczyny z Warszawy która zajmuje się rottkami. Zdjęcia wysłałam na maila. Mam nadzieję, że go ktoś wypatrzy :) To na prawde bardzo piekny duży samiec Quote
MiK-Jozefow Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 i przyjazny, jak byłam niedawno w schronisku to merdał ogonem i morda mu się śmiała jak tylko miał możliwość zeby go ktoś pogłaskał :) Quote
kasiaNDM Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 tak masz rację bardzo przyjazny ;) Niestety fundacja nie ma mozliwosci go zabrac także proszę Was o ogłaszanie chłopaka!! Dziś postaram się dac lepsze zdjęcia ;) Quote
mosii Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 dałam psiakia na forum Pomorskiej Fundacji Rottka http://www.rottka.pl/forum/viewtopic.php?f=17&t=178 bedziemy wdzieczni za info o nim. Quote
kasiaNDM Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 właściwie nic o nim nie wiem bo w schronie też o nim mało wiedzą. To, że jest bardzo łagodny i ciągnie do ludzi to już wiem. Nie wyprowadzilam go niestety z braku czasu. Jego stan łap nie wydaję się najlepszy... kilometrowy pazur przeszkadza mu bardzo :mad: Piekny puchaty miś... aż się nie chce wierzyc, że jeszcze tam siedzi. Mają jeszcze jakąs babcie rottke mixa Quote
Lulka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ja mu juz dawno temu zakladalam watek na forum rottweilerow sky ale nie udalo sie nim wtedy zainteresowac....moze teraz bedzie mial wiecej szczescia Quote
Tosia2 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ...albo i nie, a pies jest boski... siedziałam z nim w niedzielę trochę czasu w boksie, pocykałam fotki... Słuchajcie, jaki onjest mądry i spragniony dotyku.... Gdy się wydaje głupie dźwieki, kręci główką na boki, tuli się niesamowicie, jakby chciał wejsć w człowieka.... Serce pęka że juz tak długo siedzi... Jego schronowe imię to Oskar.... Zmixowane starsze sunie są dwie.... :( Jedna ma strasznie wykrzywione łapy.. Jak odkopię zdjęcia to zainteresowanym mogę wysłać..... Quote
betinka24 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ten rottek jest świetny juz troche siedzi w schronisku!!! Quote
Tosia2 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ...Stanowczo za długo.... Gdybyście widziały jak on pragnie kontaktu z człowiekiem, jak pcha się na kolanka, jak wtula się mocno.... Nie rozumiem czemu tak długo czeka, precież ktoś mógłby mieć z niego taką pociechę....a tymczaem gnije zapomniany w schroniskowym boksie.... :placz: Quote
kasiaNDM Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 czy ktoś go w ogole ogłasza?? bo tylko tu nie znajdzie domu pewnie ... Czy Fundacja Rottka może pomoc w ogłoszeniach ? Quote
kwapa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jak on się zachowuje względem innych psów?? Quote
betinka24 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='kwapa']Jak on się zachowuje względem innych psów?? Jest Łagodny siedzi w boksie z innym pieskiem i wogole nie zwraca na niego uwagi!!!Jest obojetny A oto kilka jego nowych foteczek!!! On jest taki słodki i kochany!!! Quote
betinka24 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 do góry psinko moze wreszczie znajdziesz ten domek!!! Quote
kasiaNDM Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 czy ktoś go w ogole ogłasza?? bo tylko tu nie znajdzie domu pewnie ... bardzo proszę osobę kompetentną o napisanie tekstu - poogłaszam go Quote
betinka24 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 rottek nadal czeka. Kolejna zima w schronisku. On jest taki kochany!!! Quote
betinka24 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 filmik o rottku: YouTube - rottwailer szuka domu Quote
Recommended Posts