Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Śliczna ta sunia, Rambo byłby zachwycony uwielbia boksie i rotki Quote
majqa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ...a tam, nie będę klepać w klawiaturę Isadorko, pogadamy jak zadzwonię w wiadomej sprawie. :loveu: ;) Quote
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Piękna jest. Rany jak ja bym chciała mieć taki układ boksia lub rotka i jamol. Cud, miód i orzeszki. Quote
Erazm Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Czarodziejka Czara o czarującym charakterze i czarującym wyglądzie Quote
rotek_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 bosiu....rottki już dawno skradły mi serce:loveu: Quote
majqa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Państwo, u których jest sunia poruszyli niebo i ziemię by znaleźć jej najlepszy dom pod słońcem. Szkoda czasu na kopiowanie info z forum na forum ale ja dziś poprostu padłam z wrażenia. Gorąco 3mam kciuki. Poza tym, według dalszych obserwacji ta sunia to złoto nie pies, wpatrzona na max w człowieka, w pełni zrównoważona przylepa, jak zostało wspomniane wcześniej zero agresji, jakichkolwiek niepokojących sygnałów. Kotlet nadal chce ją upolować, niestety. Quote
Erazm Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Też Trzymam Kciuki, Moj Pierwszy Psiak Był Rotką, Tez Była Cudem Quote
Erazm Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Czarusia o cudownym charakterze, sprawdzona, prosi o dom Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ktoś chętny na Czarę ma być ponoć w nd. Nie skaczę z radości, zostawiam to na naprawdę szczęśliwe zakończenie. No...oby... Quote
majqa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Pnij się Czareńko, bo Ty wciąż jesteś niemal w punkcie wyjścia. Quote
majqa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Spotkanie z "chętnym domkiem" przeniesione zostało przez ten domek na dziś - wtorek. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Quote
majqa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Inne info o Czarze, słowami jej opiekunów: "Ona jest jedyna w swoim rodzaju. Zrobi wszystko dla czlowieka, ktory ja pokocha i da kochajacy domek, na jaki Czarunia zasluguje." "Slicznie pilnuje terenu, jest czujna, wyluzowala i z rykiem tarza sie w trawie. Jak nie chce jej poglaskac to mnie tlucze lapa. Jak to nie pomaga, wali sie na grzbiet, robi mine Kota za Shrecka i domaga sie mizianka po brzuchu. Potem z wdziecznosci ta swoja wielka lopata lize mnie po twarzy. Ma niezwykly dar - natychmiast poznaje kogos, kto sie usmiecha, ale zle o niej mysli, albo ma wredne zamiary. Od razu obszczekuje i za nic nie chce podejsc." "Czara szla dzisiaj bez smyczy. Wraca do nogi natychmiast - na kazda komende." - wpis z dn.26.07. Quote
Erazm Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Taka jest Czara: Inne info o Czarze, słowami jej opiekunów: "Ona jest jedyna w swoim rodzaju. Zrobi wszystko dla czlowieka, ktory ja pokocha i da kochajacy domek, na jaki Czarunia zasluguje." "Slicznie pilnuje terenu, jest czujna, wyluzowala i z rykiem tarza sie w trawie. Jak nie chce jej poglaskac to mnie tlucze lapa. Jak to nie pomaga, wali sie na grzbiet, robi mine Kota za Shrecka i domaga sie mizianka po brzuchu. Potem z wdziecznosci ta swoja wielka lopata lize mnie po twarzy. Ma niezwykly dar - natychmiast poznaje kogos, kto sie usmiecha, ale zle o niej mysli, albo ma wredne zamiary. Od razu obszczekuje i za nic nie chce podejsc." "Czara szla dzisiaj bez smyczy. Wraca do nogi natychmiast - na kazda komende." - wpis z dn.26.07. Pomózmy tej cudnej dziewczynie znaleźć dom Quote
majqa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Czara została wysterylizowana przez swych dotychczasowych opiekunów i jest już w nowym domku - miejscowość blisko, więc Państwo, którzy mieli ją na DT będą mieć na wszystko oko. Kopiuję z forum rottki kolejne info: "Wlasnie wyszedl od nas Pan Tomek, czyli Pan Rolnik. Podpisal umowe adopcyjna. Jutro zabiera Czarunie do domu. Dzis nie, bo przyjechal do nas na rowerze. Chcial sie upewnic, ze suka dobrze na niego zareaguje. Mial wczesniej rottke, ktora w wieku 9 lat zginela pod kolami auta. Wie sporo o psychice rottow, jest spokojny i mily, nie narzucal sie ani Czarze, ani Kotletowi - oba psy zareagowaly na niego pozytywnie. Czara ma miec do dyspozycji cala posesje i wlasny lasek z tylu. Ma mieszkac w budzi, ale ma tez do dyspozycji stodole, w ktorej wolala nocowac Aza - poprzednia suka Pana Tomka. Zadnego kojca i lancucha.No i calkowity brak konkurencji, zadnych i innych psow. Czara przyjela go bardzo milo: sama do niego podeszla, podstawila lebek do glaskania, a potem zaczela go zaczepiac lapka, zeby sie z nia bawil. Na koniec uwalila sie w trawie do gory swoim zacerowanym brzuszkiem. Pan Tomek dokladnie wypytal, kiedy ma miec zdjete szwy, czy bierze jakies leki, co najchetniej je itp. Gadalismy ze 2,5 godziny. Teraz wraca dzielnie do domu na rowerze, bo musi na 14 do pracy w Lodzi. Mieszka ok. 15 km od nas, wiec moge miec Czare na oku. Jeszcze nie otwieram szampana, bo Czara jeszcze dzis nie jedzie, ale strasznie sie ciesze, ze trafi do dobrego domu. Sunia juz wie, ze jedzie, bo patrzy na mnie bardzo smutnymi oczami, a i mnie sie lzy kreca, bo ja bardzo pokochalam. To wspaniala rottka." "Czara wlasnie pojechala do nowego domu. Wiedziala, ze szykuje sie podroz, bo podkopala sie pod rododendrona i stamtad obszczekiwala samochod nowego Pana. Przywolana podeszla, przywitala sie i dala dyla pod krzak. Trzeba bylo ja wyciagac. Do auta wsiadla z niechecia, ale Pan Tomek usiadl z tylu obok niej i glaskal i gadal do niej. Spojrzala na mnie dlugo, przeciagle, ale nie byla spanikowana. To mnie uspokoilo. Pojechali. Maja sie meldowac. Ja za jakis czas podjade i obejrze sobie co i jak u malej. To byla krotka, ale piekna przyjazn. Wszystkiego najlepszego Czara!" "Kochani, ja z ostatnim meldunkiem: Pan Tomek wlasnie zadzwonil. Sunka dojechala bardzo spokojnie. Trzymala mu lebek na kolanach. W nowym domu najadla sie, napila i lezy sobie w domu, bo chlodniej. Merda ogonem na jego widok. To dobrze. Pan Tomek przyrzekl, ze bedzie sie nia zajmowal tak samo dobrze jak my. Bardzo sie cieszy, ze ja ma - no i z duma opowiedzial jaka ona madra, bo nie gania kur i gesi." Quote
Isadora7 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Następne psisko w domu, cudnie ze jej się dość szybko udało. Wszystkiego najlepszego psinko Quote
Recommended Posts