Jump to content
Dogomania

Innsbruck (Austria ) - CACIB + CAC -23/24 sierpnia 2008

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mamy miejsce w autku dla 2 osób z 2 małymi pieskami lub 1 osoby z większym pieskiem :cool3: Jeśli jest ktoś chętny na wspólną jazdę to bardzo prosimy o kontakt:mad:

Posted

.ania napisał(a):
A jak to jest u nich z wystawianiem psów z kopiowanym ogonem?

Z tego co wiem to można wystawiać kopiowane, ale jeśli dobrze pamiętam te urodzone przed 2008 rokiem...

• 3 weeks later...
Posted

Bardotka napisał(a):
Z newsów to zahaczyliśmy: 2xCAC, 2xBOB, CACIB no i AlpenCup Winner 2008 teraz jesteśmy ;)

gratuluje!!!

czy moge prosic o staweczki AKIT i sedzoiw, ktorzy je oceniali?

Posted

[quote name='Bardotka']Z newsów to zahaczyliśmy: 2xCAC, 2xBOB, CACIB no i AlpenCup Winner 2008 teraz jesteśmy ;)

[SIZE="6"]Gratulacje :multi::multi::multi:

Super że udało się pojechać, a było warto:cool2:

[SIZE="1"]P.S. Skaniki dostałam :lol: i odczytałam i teraz pewnie się znów poproszę o Innsbruck :cool3:

Posted

Dzieki za gratki :)
Z wielkimi trudami ale udalo sie dojechac na miejsce - ehhhh jak tam ladnie :loveu:
O staweczki prosic mozna ale podesle je dopiero jutro bo skaner domkowy mi sie popsowal - zabiore katalogi do roboty i poskanuje jutro :D

Posted

GRATULACJE

To ja się ślicznie uśmiecham :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: o staweczkę AKIT AMERYKAŃSKICH.
Z góry dziękuję :lol:
Pzdr