Kasia_i_Łukasz Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 ciąg dalszy dzisiejszej relacji z poprzedniej strony: medale naszych akitek :lol: medale Asztarka: medale Aszeńki: medale Aidki: Quote
Balaska Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jeju ale tego macie tzn wasze psiury :crazyeye:. Gratulacje Quote
Agappe Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 :loveu:jaki śliczny kącik!!!! :loveu::loveu: u mnie niestety nie ma tyle miejsca na nagródki :shake: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Agappe']:loveu:jaki śliczny kącik!!!! :loveu::loveu: u mnie niestety nie ma tyle miejsca na nagródki :shake: Dzięki Daria :lol: Napracowaliśmy się okrutnie, ale warto było, bo efekt końcowy, tak jak wcześniej wspomniałam przerósł moje najśmielsze oczekiwania :loveu: Teraz to nasze ulubione miejsce w domu :p Quote
lady_m Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Macie swietne miejsce na "trofea" i "zdobycze"! Bardzo mi sie podoba porzadeczek jaki u was panuje ;) Mi tez marzy sie taki kacik z prawdziwego zdarzenia, bo narazie mam wszystko wszedzie i jedno na drugim :evil_lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='lady_m']Macie swietne miejsce na "trofea" i "zdobycze"! Bardzo mi sie podoba porzadeczek jaki u was panuje ;) Mi tez marzy sie taki kacik z prawdziwego zdarzenia, bo narazie mam wszystko wszedzie i jedno na drugim :evil_lol: lady_m u nas też panował taki "artystyczny nieład", dlatego musieliśmy coś z tym zrobić ;) dzięki za odwiedzinki w naszej galerii :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 a teraz "świeżutkie" fotki naszej niuni KATAMICHI Kazoku Kanshin - mieszkanki Bratysławy :loveu: wykapana mamunia :cool3: takie widoki to dla Katachi codzienność :lol: Quote
Agappe Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Kasia_i_Łukasz']a teraz "świeżutkie" fotki naszej niuni KATAMICHI Kazoku Kanshin - mieszkanki Bratysławy :loveu: wykapana mamunia :cool3: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/P1010019.jpg ja bym powiedziala ze to 3 Niunie :evil_lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 To nasza nowa akicia rodzinka - rodzinka Kanemo :loveu: ostatni trening pod naszym okiem ;) The End Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Wakacje z akitkami w raju...Czeskim Raju :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 ciąg dalszy wakacyjnej relacji :lol: pozdrowionka :hand: Quote
Skibka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Śliczne zdjęcia..:loveu: Tylko pozazdrościć takiej parki... Czekamy na nowe fotki śliczności.. Pozdrawiamy!:hand: Quote
ania_wawa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Zdjęcia jak zawsze śliczne :loveu:. Wasze psiaki to prawdziwi górscy wyjadacze!! Dajuś by się połamał na pierwszych wertepach taki z niego melepeta:eviltong:. Czekam na więcej fotek!! Quote
ali71 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kasiu jestem dumna z waszej hodowli -gdy ogladam zdjecia i patrze na naszego Kanemo puchne z dumy :multi:jeszcze bardziej:loveu: Quote
Asiunia02 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Wakacje z akitkami w raju...Czeskim Raju :loveu: Jak małe dziecko :) Bez misia ani rusz :) :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 ali71 napisał(a):Kasiu jestem dumna z waszej hodowli -gdy ogladam zdjecia i patrze na naszego Kanemo puchne z dumy :multi:jeszcze bardziej:loveu: ali71, fantastyczną mi niespodziankę zrobiłaś :loveu: Oficjalnie witam nową, akicią dogomaniaczkę! :Rose: Teraz już się nie wykręcisz od wstawiania fotek ślicznego Kanemusia :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Asiunia02 napisał(a):Jak małe dziecko :) Bez misia ani rusz :) :) Asiunia, święta racja. Aidka chyba nigdy z zabawek nie wyrośnie. Na powitanie potrafi nawet trzy zabawki w pyszczku przynieść :loveu: Quote
ola9338 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 co za pieknosc jakie te pieski słodziutkie:loveu: czekam na wiecej fotek tych slicznosci:razz: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Najwyższy czas by zaktualizować nieco naszą galerię :oops: Tym razem w roli głównej nasza niunieczka Kagamisia Kazoku Kanshin: wykapana Aszeńka :loveu::loveu::loveu: to się nazywa szczęśliwa rodzinka :lol: kanapowiec jeden :evil_lol: najlepsza przyjaciółeczka Kagamisi :loveu: Quote
wani Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ojej jaki sliczny kitunio :loveu: Coz to za rasa? Quote
Asiunia02 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Norweski ?? Kasienka zgadza się ?? Quote
Taishi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Asiunia02 napisał(a):Norweski ?? Kasienka zgadza się ?? mi się wydawało, że brytyjczyk albo rosyjski? p.s. cudne psiaki :) Quote
wani Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Taishi napisał(a):mi się wydawało, że brytyjczyk albo rosyjski? p.s. cudne psiaki :) No wlasnie mi tez na brytyjskiego wyglada... rosyjskie sa jakby szczuplejsze ;) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Taishi i wani, strzał w dziesiątkę :multi: Amelka jest przedstawicielką rasy kot brytyjski :lol: Pozdrawiam Was cieplutko! Quote
Recommended Posts