Asiunia02 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Z dumą informujemy, że za sprawą Aidki w dniu dzisiejszym zostaliśmy poraz drugi dziadkami i zarazem poraz pierwszy pradziadkami :lol: Urodziło się 7 suń, 6 czerwonych i 1 biała rodzyneczka :loveu: Obrodziło u nas w same dziewuchy - oj będzie się działo! :evil_lol: Serdecznie gratuluje nowych maluszków !!!!! Wspólczuje Asztarkowi, bo Łukasz kochany chłopak da sobie radę. Quote
Sylwia1 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 GRATULACJE!!!:multi::multi::multi:[SIZE=2] Uściski dla mamusi Quote
Agappe Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Z dumą informujemy, że za sprawą Aidki w dniu dzisiejszym zostaliśmy poraz drugi dziadkami i zarazem poraz pierwszy pradziadkami :lol: Urodziło się 7 suń, 6 czerwonych i 1 biała rodzyneczka :loveu: Obrodziło u nas w same dziewuchy - oj będzie się działo! :evil_lol: hahah dobre!!! Asztarek będzie miał raj ;) same baby ;) dobrze, że chociaż na oparcie Łukasza moze liczyć :evil_lol::evil_lol: GRATULUJE!!!! Quote
cropka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 GRATULACJE DLA RODZICÓW I DZIADKÓW/PRADZIADKÓW !!! :cunao::multi::multi::cunao::multi::multi: Quote
ali71 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :loveu::loveu:GRATULACJE BARDZO FAJNIE ZE JUZ SIE URODZILY ,Z NIECIERPLIWOSCIA CZEKAMY NA FOTKI Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za gratulacje - jesteście kochane! :buzi: Pierwszy miot z naszym przydomkiem jest na literę "K", w alfabecie japońskim kolejna litera, to litera "M". Z ogromną przyjemnością prezentuje pierwsze fotki miotu "M" hodowli Kazoku Kanshin :loveu: Quote
wani Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 male kluseczki :lol: Mrr slicznosci :loveu: Quote
INU Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Cudowności! :loveu: Gratki dla dziadko-pradziadków! Quote
cropka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Piękne słodziaki :loveu:. Mam nadzieję, że dzieciństwo tych kluseczek będzie tak fajnie obfocone jak poprzedniego miotu. Fajnie sie oglądało na Waszej stronce. Mi się najbardziej podoba ta zmarszczona ciemna kluseczka, druga od wierzchu na pierwszym zdjęciu :p. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Siostrzyczki "M" mają już swoje nowiutkie, japońskie imionka :lol: Lecimy alfabetycznie: MAGO ASZTAR - [SIZE=2]wnuczka Asztar'a MASSHIRO - [SIZE=2]bardzo biały, śnieżnobiały (chyba nie trudno się domyślić do której będzie należało to imię ;)) MEISHI - [SIZE=2]wizytówka MICHI - [SIZE=2]droga MIKAN - [SIZE=2]mandarynka (nie mylić z Mandaryną :mad:) MOMO - [SIZE=2]brzoskwinia MUSUME AIDA - [SIZE=2]córka Aidy W końcu to galeria, więc czas na fotki siostrzyczek "M" :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 i dzisiejsze foteczki dziewczynek :loveu: Quote
wani Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Sliczne malenstwa maja sliczne imiona... a jakie szczesliwe z mamusia :loveu: Quote
Agappe Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 haha jakie rozkoszne świneczki :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: a jak tam mamuśka się sprawuje? Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Kilka fotek z dzisiejszego (a raczej już wczorajszego) niedzielnego spacerku po jurze: takie szaleństwo uwielbiamy :lol: nawet w plenarze trzeba trenować pozę wystawową :lol: a tak szalejemy w pojedynkę ;) cdn... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 I tak dotarliśmy do celu, skałka którą odkrył dla mnie mój Łukaszek :loveu: na samym szczycie "mojej" skałki :oops: i jak tu się nierozczulić ;) i na koniec biały Aniołek na skałce Aniołka :loveu: Quote
ali71 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :loveu:jakie szczesliwe pyszczki-nie ma jak spacerek:lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='cropka']Mam nadzieję, że dzieciństwo tych kluseczek będzie tak fajnie obfocone jak poprzedniego miotu. cropka, oczywiście :lol: Na dowód tego zamieszczam kolejne fotki :loveu: Quote
cropka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Cuuuuuudowne kluseczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Dużo zdrówka dla mluszków i mamusi życzę :p. Quote
Asiunia02 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Kasienka szczeniaczki są śliczne !!!!! Ps. Już nie długo nasza kolejna wyprawa :) :) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dotarłam i ja do Waszej Galerii. Szkoda, że nie macie w bannerze odsyłacza do Waszej Galerii... Gratuluję powiększenia Rodziny; od razu pytam: która to będzie MOMO? Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Asiaczku, serdecznie witamy u nas :lol: Rzeczywiście muszę umieścić odsyłacz, coby łatwo nas było namierzyć :oops: Jeszcze nie wiemy które imię do której panienki przypasujemy, musimy je najpierw lepiej poznać. Szczególnie musimy poznać ich charakterki a na to dajemy sobie jeszcze trochę czasu ;) Asiunia, ja już odliczam dni do naszej wyprawy :multi: Agappe, cropka, Ali71, wani dziękujemy za kolejne odwiedzinki :buzi: Specjalnie dla Was dzisiejsza sesja dwutygodniowych siostrzyczek "M" :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A, i zapomniałam napisac, że w tym roku tez będę miała miot na lit. "M" (juz urodzony), a drugi - na lit. "N" (oczekiwany). Imiona na "M" juz mam, ale tez jeszcze poczekam z ich przydziałem...:lol: Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 ciąg dalszy sesji siostrzyczek "M" :loveu: Quote
ola9338 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 śliczniutkie foteczki:*:*:loveu: aż milo na nie patrzec :*:* Quote
Recommended Posts