nikit1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='hanik']O to Fajowo.Ale szkoda,że nie będziecie z foksem. Obawiam się,że nie będzie ich wiele. Figiel i tak będzie w grupie szczeniaków to jego pierwsza wystawa. Mam nadzieje,że nie wywinie jakiegoś numeru.[/quote] Borys mi na swojej pierwszej wystawie i to wlasnie w Gdansku odwinal taki numer, ze zajal I lokate i byl trzeci na BIS-ie szczeniat:loveu: Zgarnal butelke szampana:multi: Oczywiscie zawartosci juz nie ma, ale butelka z etykieta zostala na pamiatke ;) Rolkowi ta wystawa tez swietnie poszla - mielismy 2 buteli szampana :lol: :cunao:
nikit1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='hanik']tylko niech ten numer się zmieści w granicach normy[/quote] A tak w ogole Hanik to swietne imie dla foxa - Figiel :evil_lol: Naszej kolezanki foxio nazywa sie z kolei Bigos - podobno imie bardzo adekwatne :diabloti:
hanik Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Bigos też świetnie. Do Figla by pasowało jak ulał:lol: Też bym chciała,żeby Figiel wywinął mi taki numerek jak twój Borys jeszcze z szampanem :popcorn: oczywiście żeby był pełny A może Figiel będzie jedynym foksem w Gdańsku i wtedy konkurencja będzie miejsza:lol!:
nikit1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='hanik'] A może Figiel będzie jedynym foksem w Gdańsku i wtedy konkurencja będzie miejsza:lol!:[/quote] No tak, ale zawsze to milej wygrac z konkurencja ;) Mnie najbardziej chyba cieszylo jak Borys zajal I lokate na 18 psow, na miedzynarodowce, u sedziego z Izraela :multi: U goldenow konkurencja jest czasem szokujaca :-o
nikit1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='hanik']Bigos też świetnie. Do Figla by pasowało jak ulał:lol: Też bym chciała,żeby Figiel wywinął mi taki numerek jak twój Borys jeszcze z szampanem :popcorn: oczywiście żeby był pełny [/quote] Bedziemy trzymac kciuki :thumbs:
Roksana Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='hanik']Bigos też świetnie. Do Figla by pasowało jak ulał:lol: [/quote] myśmy mieli foksicę o imieniu Frajda :p [quote name='hanik']Też bym chciała,żeby Figiel wywinął mi taki numerek jak twój Borys jeszcze z szampanem :popcorn: oczywiście żeby był pełny A może Figiel będzie jedynym foksem w Gdańsku i wtedy konkurencja będzie miejsza:lol!:[/quote] babcia Cuxa będzie trzymać łapki :multi:
hanik Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='nikit1']Bedziemy trzymac kciuki :thumbs:[/QUOTE] Wielkie dzięki mam nadzieję, że się zobaczymy:multi:
nikit1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='hanik']Wielkie dzięki mam nadzieję, że się zobaczymy:multi:[/quote] Hanik, jak dostaniesz nr. startowy to daj znac. Bedziemy Cie szukac ;)
hanik Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Roksana']myśmy mieli foksicę o imieniu Frajda :p babcia Cuxa będzie trzymać łapki :multi:[/QUOTE] Dzięki wnusio liczy na łapki babci:lol:
hanik Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='nikit1']Hanik, jak dostaniesz nr. startowy to daj znac. Bedziemy Cie szukac ;)[/QUOTE] Ok.dam znać.Tylko ,że nie będę go wystawiać osobiście. Napisałam w części poświęconej wystawie, że jadę pierwszy raz i za bardzo nie wiem z czym to się je. I zgłosiło się dużo chętnych z doświadczeniem. Tymczasem ja zobaczę o co w tym wszystkim chodzi.
hanik Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Mam jeszcze pytanko. Ile powinien ważyć dorosły foksik. W internecie przeczytałam że do 8,2. Coś się obawiam, że Figiel przekroczy ten limit. Wydaje mi się że nie jest za gruby ale nieżle umięśniony .Wg. mojej wagi łazienkowej ma już 8 kilo a dopiero 5,5 miesiąca. Chciałam zważyć go u weta ale mój osiedlowy wet nie ma wagi.
Roksana Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 mało foksów trzyma się tej wagi co jest w różnych opisach a to dlatego, że teraz są zwykle większe albo jeśli małe, to mocniejsze :p 8kg na 5,5 mies. ..... może on za dobrze je? :razz:
pszym Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='hanik']Ok.dam znać.Tylko ,że nie będę go wystawiać osobiście. Napisałam w części poświęconej wystawie, że jadę pierwszy raz i za bardzo nie wiem z czym to się je. I zgłosiło się dużo chętnych z doświadczeniem. Tymczasem ja zobaczę o co w tym wszystkim chodzi.[/quote] Czesc, Niestety sie nie spotkamy, bo my bedziemy w inny dzien niz foksiki...:placz: Szkoda, nastepnym razem...:cool1:
hanik Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Roksana']mało foksów trzyma się tej wagi co jest w różnych opisach a to dlatego, że teraz są zwykle większe albo jeśli małe, to mocniejsze :p 8kg na 5,5 mies. ..... może on za dobrze je? :razz:[/QUOTE] Muszę przyznać że ma niezły apetyt. a może go trochę przepościć? Na chudzielca nie wygląda:lol: . Ale jak dotykam dłonią boków to czuję żebra. Czytałam że tak się robi. Muszę znaleźć weta z wagą. Jedyne porównanie jakie mam to z Łatką ,która jest starsza ok 10 miesięcy i jest przy nim drobniutka ,ale to suka
hanik Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='pszym']Czesc, Niestety sie nie spotkamy, bo my bedziemy w inny dzien niz foksiki...:placz: Szkoda, nastepnym razem...:cool1:[/QUOTE] Oj szkoda, że się nie spotkamy. Ale przed nami inne wystawy. Figiel już będzie młodzieżowiec.
Polnegrzyby Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Dziś jak byłam u weta, ważyłyśmy Łatke i waży 7,80 kg. A w ogóle nie wygląda na swoją wagę:)
hanik Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Polnegrzyby']Dziś jak byłam u weta, ważyłyśmy Łatke i waży 7,80 kg. A w ogóle nie wygląda na swoją wagę:)[/QUOTE] Hmmm... To Figiel rzeczywiście waży dużo. Chyba mam przerośniętego Foksa:lol:
hanik Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Roksana']pamiętajcie o fryzjerze ;)[/QUOTE] Do szczeniaków też trzeba fryzować?
nikit1 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='hanik']Do szczeniaków też trzeba fryzować?[/quote] nooo trzeba trzeba :cool1: Zdziwisz się jak zobaczysz swojego foxia po fizerze :lol:
pszym Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='hanik']Hmmm... To Figiel rzeczywiście waży dużo. Chyba mam przerośniętego Foksa:lol:[/quote] Jasne, Rollo powinien ważyć 9 jak mówi wzorzec a waży....hmm...12!!!:crazyeye: i wcale nie jest gruby...
pszym Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Kochani, Prawdopodobnie będzie 5,5 miesięczny foksik rodowodowy do oddania ( sprzedania - jeszcze nie wiem ), właścicielka tłumaczy się alergią...:angryy: jasne... Nie ważne, i tak trzeba bedzie mu znaleźć dobry dom... Będę Was informował na bieżąco...
hanik Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='pszym']Kochani, Prawdopodobnie będzie 5,5 miesięczny foksik rodowodowy do oddania ( sprzedania - jeszcze nie wiem ), właścicielka tłumaczy się alergią...:angryy: jasne... Nie ważne, i tak trzeba bedzie mu znaleźć dobry dom... Będę Was informował na bieżąco...[/QUOTE] To Binguś brat Figielka
hanik Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='pszym']Jasne, Rollo powinien ważyć 9 jak mówi wzorzec a waży....hmm...12!!!:crazyeye: i wcale nie jest gruby...[/QUOTE] Dzięki Pszym, że mnie pocieszyłeś. Widocznie foksy dzisiaj to full wypas:evil_lol:
Recommended Posts