Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja się nie zgłosiłem...Trochę żałuję, ale nie chciało mi się tydzień po dwóch CACIBówkach w Wilnie znowu jechać 360 km...
W każdym razie trzymam kciuki.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Chojnicach są zgłoszone cztery foksy.
Piszą tam takim maczkiem, że nie mogłam się rozczytać
szczeniąt
AGRIA Waterfall

suki
młodzież
CLEOPATRA Canis Venator
pośrednia
POLLIV Jungllngshof???
otwarta
TORA Łamstle??? Bagna
Szkoda, że mnie tam nie ma chętnie bym zobaczyła co to za dwie ostatnie suki, Tym bardziej, że łepetyna Figla ładnie się goi

Pszym do Sopotu możesz jeszcze się zgłosić do jutra. :lol:

Posted

[quote name='woolik']Hej Figo! Fago! jak się czujesz? Myślę że Pancia dba o ciebie- i piecze tobie nadal ciasteczka wątrobiane. Buziaki.:evil_lol:[/QUOTE]
Hej Kasia . Buziaki dla Woolego - małego Łysolka.

Przedstawiam wam Kasię właścicielkę Chińskiego Grzywacza, która nie pozwoliła mi się zniechęcić i gorąco namawiała mnie na wyjazd do Warszawy na wystawę

Posted

Witajcie:lol: Łatulek bojkotuje upał..znajdując lek na cały ten skwar w postaci snu snu i jeszcze raz snu,do pary z kotem i moim braciszkiem:evil_lol:

Posted

Figiel też sporo śpi teraz ale mam na niego sposób. Jak tylko powiem słowo piłeczka to się zrywa z obłędem w oczach i to nie ważne o jakiej porze dnia.
Ostatnio miałam bezsenną noc i mi się nudziło więc powiedziałam piłeczka i o mało nie zostałam staranowana we własnym łóżku przez Figla, który przebiegł po mnie w poszukiwaniu piłeczki:lol:

Posted

Hej
Popatrzcie na ten wątek. Czy ta sunia nie ma czegoś w sobie z foksa krótkowłosego????
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28681"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28681[/URL]

Posted

Hmmm. Cisza tu straszliwa. Chyba wszyscy na urlop pojechali.
Wrzucam sopocką stawkę
szczeniąt
psy
DREY-FUSS- Marina Baltica
młodzieży
suki
GENESSIS GAUDEA Kelecsky Poklad
Pośrerdnia
suki
ŁEZKA z Fox Klanu
otwarta
psy
AR- YOSHI Marina Baltica
suki
ARKA od Trapera
TORA Łomskie Bagna
BEZA CARMEL Marina Baltica
Użytkowa
suki
ICE TEARS z Detanu
Będę tam , żeby zrobić fotki jakieś. Teraz troszkę żałuje, że Figla tam nie będzie, choć nie ma żadnego psa w młodzieży - no ale jestem ciekawa jakby w porównaniach poszło.
A my zaczeliśmy dzisiaj agility no i chyba Figiel polubił ten sport. Na razie zapoznaje się z przeszkodami ale szybko łapie o co chodzi. Zobaczymy jak będzie dalej mu szło.

Posted

może ktoś z Was się zainteresuje ;)

[URL="http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160016006044"]http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160016006044[/URL]

Posted

no ja ;) dopiero się wprawiam :)
z kiełbaską też zrobię niedługo ;) i całego białego z usługą "kupiec wybiera jakie łatki namalować" :evil_lol:

Posted

To ja pewnie bym skorzystala z tej usługi przed Bożym Narodzeniem dla właścicielki Łatki:lol: Myślę, że jeszcze można będzie co????
Już ode mnie jedną Łatkę dostala na święta.

Posted

To fajnie.Myślę, że się ucieszy taką Łatką. Ta co dostala ode mnie nie była taka Ładna a się cieszyła jak gwizdek:lol:
Sobie zrobiłam małego Figla i jeżdzi ze mną w samochodzie ale nie jest też taki ładny - ale jest:lol:

Posted

Cześć wszystkim,
Dawno sie nie odzywaliśmy, ale ciężka praca nie pozwala ( niestety nie urlop... ). Byliśmy w weekend w Wilnie, ale foksy słabe...Jedynie rosyjski Tabachnyj Kapitan niezły.
Pozdrawiamy...:lol:

Posted

[quote name='Roksana']Hej pszym. A możesz podać stawkę i wyniki? ;) Był Johnny?[/quote]
Johnnego nie było. Stawki małe - ale szczegóły wieczorem.
wyników nie znamy, bo byliśmy z Borysem a foxy szły w tym czasie co goldeny :roll:

Posted

[quote name='nikit1']Johnnego nie było. Stawki małe - ale szczegóły wieczorem.
wyników nie znamy, bo byliśmy z Borysem a foxy szły w tym czasie co goldeny :roll:[/QUOTE]
Nio to jak Boryskowi poszlo???:lol:

Posted

[quote name='hanik']Witajcie:multi:
A Rolkowi jak poszło????
Masz może fotkę tego rosyjskiego psa?[/quote]

Rolka nie było z nami, może pojedzie pod koniec sierpnia skończyć Ch.Lt.

Posted

[quote name='hanik']Nio to jak Boryskowi poszlo???:lol:[/quote]

pierwszego dnia 2/2
drugiego dnia 2/3, ale przed Interchampionem z Polski!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...