Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawiam fotki od Petry. Wielkie dzięki:lol:
Ta jest superowa - zrobiłam zbliżenie:evil_lol:

Uśmiechnięty chłopak

i na końcu biedny osiołek

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fuka już chyba nie będzie trzeba bo Pszym dał mi namiary na gdańskiego fryzia co zna się na foksach.Jesteśmy umówieni na Piątek. Jeśli dobrze pójdzie tam będziemy chodzić:lol:

Posted

Fuka chętnie bym się z Wami spotkała przy okazji wystawy w Wawie..tylko, że z Łatulcem nie wejdę..:lookarou: najlepiej będzie jak napiszę do ciebie pw.:lol:

Posted

podobno dobrze przed strzyzeniem, bo włos ma lepsiejszą strukturę do cięcia. przed wystawą możesz, jeśli jest podkurzony. ale lepiej nie jakimś zmiękczającym futro szamponem, bo foks ma mieć twardy włos.

Posted

Ok. Dzięki Roksana. No to biedny Figiel. On się panicznie boi kąpieli.A teraz co tydzień wystawy.
Hmm... Co do włosa to niby mam szampon dla psów krótkowłosych - nawet jest tam zdięcie foksa krótkowłosego:evil_lol: Ale nie powiem, żeby po tym szamponie włos był twardy - chyba przeciwnie. No nic - jutro czeka nas kąpiel

Posted

Roksana ja wiem, ze fotki nie najlepsiejsze,ale starałam się;) poćwiczę na Łatulcu wkrótce..
Łatka ma nową kumpelę zza płotu..małą niunię-sunię, obfoce je razem:loveu:

Posted

Witam, moj pierwszy post na tym forum ;] :> Pozdrawiam wszystkich foxmaniaków ;] widze ze was tu niezla gromadka jest :>

Posted

hanik napisał(a):
Czy to czasem nie Sułek na tym zdięciu???:loveu: :multi:

Tak pan sułek ;] we własnej osobie ;] ;> :loveu:

Witam serdecznie Pana Sułka z rodzinką :p

:> Czy tam z cala rodzinka odrazu :evil_lol: starsi ;] nie zagladaja tu za czesto :D:D
Jescze raz pozdrawiam ;] :>

Posted

hanik napisał(a):
A z której części Trójmiasta jesteście:lol: :cool3:

hmm ;] co prawda Rumia znajduje sie troche po za trojmiastem ;] ale co tam mozna za szalec ;]

Posted

EEE to nie tak strasznie znowu daleko. My mieszkamy w Gdańsku - Osowej a po drugiej stronie ulicy już jest Gdynia:lol: :lol: :lol:
Mam nadzieje, że Figiel kiedyś pozna swojego młodszego wujka:lol: :lol: :lol:

Posted

hanik napisał(a):
EEE to nie tak strasznie znowu daleko. My mieszkamy w Gdańsku - Osowej a po drugiej stronie ulicy już jest Gdynia:lol: :lol: :lol:
Mam nadzieje, że Figiel kiedyś pozna swojego młodszego wujka:lol: :lol: :lol:

Kiedys na pewno ;] ;>
Kurde, dalej mam problem z uszkami sułka :oops: troche zle sie ukladaja a on ze sposobem Roksany radzi sobie w 5 min :> :evil_lol:

Posted

Hehe znam ten ból:evil_lol: Bardzo dobrze jest wcześniej podgrzać przylepiec ( ja to robiłam nad kuchenką). I taki ciepły ( nie gorący)przylepiałam. U Figla działało - już tak łatwo mu nie szło zdejmowanie:diabloti:

Posted

Właśnie spojrzałam na zaświadczenie od weta i kurcze napisał mi tam: Pies Figiel maści tricolor. Jak ja im udowodnie, że Błystek to Figiel i na dodatek nie tricolor. Dziś mój wet nie przyjmuje. Mam nadzieje, że nie będą się czepiać

Posted

hanik napisał(a):
Hehe znam ten ból:evil_lol: Bardzo dobrze jest wcześniej podgrzać przylepiec ( ja to robiłam nad kuchenką). I taki ciepły ( nie gorący)przylepiałam. U Figla działało - już tak łatwo mu nie szło zdejmowanie:diabloti:

Hmmm sproboje dzis to zrobic ;> zobaczymy czy podziala ;)
A jak wasze pasiaki znosza upały ?

Posted

Figiel odżywa dopiero wieczorem. A tak przez cały dzień leży na posadzce w kuchni i się chłodzi. Raz go wziełam na dłuższy spacer przed południem i chyba to był głupi pomysł. Mój pies chodził tylko od krzaczka do krzaczka i tam się chował. Oj nie wiem co to będzie w Warszawie. Czy u was też takie upały?????? U mnie w pokoju jest 40 stopni :onfire: :evilgrin: :talker: . Chyba pójdę siedzieć do piwnicy

Posted

Stoko napisał(a):
Hmmm sproboje dzis to zrobic ;> zobaczymy czy podziala ;)
A jak wasze pasiaki znosza upały ?

Tylko musisz mieć mocny przylepiec - czasem nie papierowy. Kiedyś taki kupiłam w aptece i nawet minuty nie wytrzymał. Te na niebieskich rolkach są niezłe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...