Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe co moje będą wymyślały jak im "jeziorko" skończę remontować :p.
Tymczasem pomagają mi okorowywać altankowe bale :evil_lol: : zauważyły, że sama to robię i przyłapałam je dziś na "gorącym uczynku". A Tangunia jest tak mądra :evil_lol:, że nawet przyniosła mi kawał odgryzionej kory, żeby osobiście pokazać jak mi pomaga :cool3:.
No zuch jednym słowem :lol: !

Posted

[quote name='kropka77'] dopiero przybycie Gamonia pokazało mi w pełni, na co te psy stać..
Nie da sie z nimi nudzić..[/quote]

Tak, tak.... I obydwoje lubieliście w swoim czasie podnosić mi poziom adrenaliny na dzień dobry : zjedzone wieszaki i czekanie na kupę, pies w za małym kocim koszyku i czekanie "wyjdzie czy nie wyjdzie", zjedzony kot sztuk jeden i leczenie niestrawności po kociej sierści .... :lol: ;)
Oj, było tego trochę... było.... :eviltong:

Posted

Przynajmniej sie nie nudziłaś.
My też...

Koty też..

I proszę nie liczyć,że to koniec.

Gamoń jak akurat nie śpi, zaczyna mysleć..
A jak juz cos wymyśli..
Wieszaków prawie już nie mam.
Ciagle sie zastanawiam, jak ta franca wyjmuje je z szafy.
Podejrzewam duzy udział w tym spisku kociarni..

Posted

witam wszystkich serdecznie , szczególnie Ruda oraz Welkera

wybaczcie że się tak długo nie odzywałam ale byłam od wtorku w szpitalu i dopiero dziś rano wyszłam .
och co za radość mojej Kiruni była!!!! cała ośliniona byłam no i oczywiście ogonek mało z pupci nie wyleciał :multi:
postaram się nadrobić później zaległości a na razie serdecznie pozdrawiam i wielkie głaskanko dla bullimków

Posted

Mam nadzieje, że nic poważnego się Tobie ze zdrowiem nie dzieje.. Co do ogonka to fakt - nie ma nic piękniejszego niż witający nas pies:)

Zjedzony kot?? Nieźle.. Gamoń na pewno zrobił to przez przypadek!!

Bywam ostatnio tak z doskoku, bo w ciągłych rozjazdach jesteśmy. Co weekend gdzieś śmigamy, zamiast wziąć porządny dwutygodniowy urlop..

Posted

O , zostałam zdekonspirowana przez Nestora, no cóż nawet w internecie nie jest się anonimowym:lol:
Tak czekam na szczeniaczka po Pumie i Paku, ale zobaczymy...
Jestem prawie z tej samej części Polski co Welker.
Sorry Nestor , że palnęłam taką gafę z wiekiem Glorii to naprawdę niechcąco:oops:

Posted

[quote name='What May NN']

Bywam ostatnio tak z doskoku, bo w ciągłych rozjazdach jesteśmy. Co weekend gdzieś śmigamy, zamiast wziąć porządny dwutygodniowy urlop..[/quote]

Tak, tak...
Przyznaj się, że Ci te tytuły w głowie namieszały :lol: a nie brak czasu :eviltong:;)

Posted

[quote name='ruda megi']
Sorry Nestor , że palnęłam taką gafę z wiekiem Glorii to naprawdę niechcąco:oops:[/quote]

Glorii zapewne wyjdzie to na plus. W zasadzie nie czepiam się takich szczegółów, bo czymże jest różnica w wyrażeniu : "zacząć 8. rok życia a mieć nieskończone 8 lat"? Moim zdaniem niczym.
Ale są tacy - spoza grona naszych przyjaciół - którzy takie drobnostki strasznie "przeżywają" podczas, gdy u siebie ich nie zauważają latami.... ;):razz:

Posted

dziekuje za troske :eviltong:

w środe miałam usuwane kamyki i woreczek żółciowy - nic w sumie poważnego ale bolało , no ale już ok - tylko blizny jeszcze bolą:-(

Posted

[B]Bluebel-[/B] Ty nam tu nie choruj, tylko pisz, co tam u Was sie dzieje nowego!
[B]What May NN-[/B] Ja rozumiem wypady w wekeendy, ale przecież zostaje jeszcze 5 dni z tygodnia, w ktore mogłabys nas odwiedzać częściej..
I pisać..

My z Nestorem juz sie nagadałyśmy podczas Waszych nieobecności.
Teraz Wasza kolej!!!
A, i Iwan nie zjadł tego kota do końca.
Tylko troszkę..

[B]Ruda[/B]- Gratukuję wyboru!
Pumka piękna, a Paco..
Paco to i nasz tatuś.

Posted

[quote name='Bluebell']dziekuje za troske :eviltong:

w środe miałam usuwane kamyki i woreczek żółciowy - nic w sumie poważnego ale bolało , no ale już ok - tylko blizny jeszcze bolą:-([/quote]

To Ty jesteś "Szybki Lopez" moja droga :lol: - w środę usuwanie kamieni i woreczka, a dziś dopiero piątek.... :crazyeye:

To jakoś laparoskopowo czy jak, że tak migiem Ci to zrobili?

Posted

[quote name='kropka77']
[B]What May NN-[/B] Ja rozumiem wypady w wekeendy, ale przecież zostaje jeszcze 5 dni z tygodnia, w ktore mogłabys nas odwiedzać częściej..
I pisać..

[/quote]

No mówię, że się dziewczyna utytułowała i już nas nie lubi :eviltong:

Posted

[quote name='NESTOR.NOTABILIS']To Ty jesteś "Szybki Lopez" moja droga :lol: - w środę usuwanie kamieni i woreczka, a dziś dopiero piątek.... :crazyeye:

To jakoś laparoskopowo czy jak, że tak migiem Ci to zrobili?[/quote]

tak tak laparoskopia i na drugą dobę wypad ze szpitala..:evil_lol:
w sumie dobrze bo tęskniło mi się do mojej trójcy ale jeszcze nie mogę małego dźwigać i za bardzo się ruszać:-( ale jak tylko będe się lepiej czuła to popiszę z wami z chęcią :eviltong:

Posted

Hej What May NN sorki wielkie że zapomniałem o Poisonie jak się witałem .Jeżeli pamięć mnie nie myli to spotkaliśmy się w głogowie gdy byłem z córkami na spotkaniu z p.Magdą i Pako.

Posted

Kira jak każda dama lubi przymierzać buty :eviltong:

[URL="http://img170.imageshack.us/i/dsc04573.jpg/"][URL=http://img169.imageshack.us/i/dsc04574.jpg/][IMG]http://img169.imageshack.us/img169/2914/dsc04574.jpg[/IMG][/URL]
[/URL]

Posted

Niezła pannica w butach:)

tak, tak Welker poznaliśmy się w Głogowie:) Teraz Poison pewnie bardziej by Ci się spodobał -już tylko zachowaniem przypomina tego małego gamonia, który siedział w cieniu Pako..
A swoją drogą wreszcie ktoś bliżej nas, bliżej Poznania pojawił się na forum..

Nestor - utytułowana może i jestem w końcu, ale o znajomych się nie zapomina.. a tymbardziej o tych znajomych, z którymi dzielę wspólną pasję - bullki:loveu: Obiecuję nadrobić zaległości..

Obecnie pozdrawiamy Was z nadmorskiego Mikoszewa, gdzie Poison jest podziwiany jak chyba nigdzie wcześniej.

Posted

Prosimy o zdjęcia, mnóstwo zdjęć! Tak podziwianych jak i podziwiwających :cool3:
"Zazdraszczam" Wam tej swobody, choć pewnie na swoje "uwiązanie" nie zamieniłabym nic.

Ja też wkrótce znów wyruszam w mały rejsik :eviltong:. A potem znów i znów :loveu:.
Już się nie mogę doczekać :bigcool::Cool!::sweetCyb:
:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

No to się chwalimy..
dziś na Międzynarodowej Wystawie w Sopocie Poison z oceną doskonałą został Zwycięzcą Młodzieży :loveu::loveu::loveu:

Jesteśmy bardzo szczęśliwi i dumni z Małego.. spisał się na medal, złoty medal i znów dobrze się bawił, choć upał nieziemski..

Posted

[quote name='What May NN']No to się chwalimy..
dziś na Międzynarodowej Wystawie w Sopocie Poison z oceną doskonałą został Zwycięzcą Młodzieży :loveu::loveu::loveu:

Jesteśmy bardzo szczęśliwi i dumni z Małego.. spisał się na medal, złoty medal i znów dobrze się bawił, choć upał nieziemski..[/quote]

wielkie GRATULACJE dla Poisonka i ciebie What May!!!!!!!!:thumbs: