NESTOR.NOTABILIS Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH 21 maj 2016 RZESZÓWsędzia p. Petr Rehanek / Czechy * * *Lyudzhen HEADLONG FOR NESTOR NOTABILIS - CWC, CACIB, Najlepszy Dorosły Pies, Zwycięzca RasyLyudzhen GELIKON - CWC, resCACIB *BESTIA MAGNA Audentia - CWC, CACIB, Najlepsza Dorosła Suka, Zwycięzca Płci Przeciwnej Lyudzhen HONEYBUNCH - CWC, resCACIB Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 O 16.05.2016 o 23:55, NESTOR.NOTABILIS napisał: JACKPOT TAKES ALL II NESTOR NOTABILIS CHAMPIONEM KANADY !!!!* * *Wielki sukces psa z mojej hodowli, który w jakże niepowtarzalnym stylu (w niespełna 3 miesiące !!!) ukończył CHAMPIONAT KANADY* Warto nadmienić, że aby pies otrzymał tytuł Champion Kanady musi zdobyć łącznie 10 punktów w tym minimum 1 raz otrzymując tzw "duże punkty" czyli nie mniej niż 2 jednorazowo (Jackpot zdobył ich aż 4 na swojej pierwszej wystawie!!!). Ponadto aby pies otrzymał jakikolwiek punkt bezwzględnie musi mieć konkurencję w rasie oraz pokonać kolejno najpierw samce a następnie suki. JACKPOT dokonał tego w zaledwie kilka wystaw w ciągu trzech miesięcy stając w szranki z pięknymi psami jakże cenionych u nas kanadyjskich linii hodowlanych. Niebywałe, niebywałe osiągnięcie!!!!* *JACKPOT jest synem Ruff's DANCE OF THE SHAMAN TO NESTOR NOTABILIS "Szaman" oraz YOU AND ME FOREVER Nestor Notabilis "Mimi" Jest także rok młodszym bratem moich psiaków z miotu "H II" : Demona, Belli oraz Dolly Jakże miło czyta się taką opinię od sędziego, który przyznał Jackpotowi 3 lokatę na finałach Best of Group Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Kolejne fantastyczne wieści zza Oceanu Zaledwie 7-o miesięczna córka Gansgtera i DollyNEVER SAY NEVER TO RISINGSON II Nestor Notabilis na swoich dwóch pierwszych wystawach dwukrotnie wygrała swoją klasę !!! Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Miło mi poinformować, że 11 maja w mojej hodowli urodziła się przepiękna 11-stka pręgowanych dzieciaków po obydwojgu pręgowanych rodzicach * * * * * * KONTAKT691 754 86681 / 534 57 61[email protected]Facebook SERDECZNIE ZAPRASZAM A tymczasem dzieci Gangstera i Belli skończyły już 2 tygodnieNa ten moment na rezerwację czekają doskonale zapowiadający siędwaj chłopcy i jedna dziewczynka * * *!!! SERDECZNIE ZAPRASZAM DO REZERWACJI !!! Quote
Paulina94 Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Zawsze jak tu wchodzę to nie mogę się napatrzeć :) Przepiękne psy :) Super, że są doceniane na wystawach :) Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Strasznie mi miło bo kocham je ogromnie :) Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych LESZNO 2016sędzia p. Erwin Deutscher / Austria * * * JACK STRONG II Nestor Notabilis - CWC, CACIB, Najlepszy Pies, BOSKENTUCKY DERBY'RUFFIAN II Nestor Notabilis - CWC, CACIB, Najlepsza Suka, BOB* * * * * * Gratki dla właścicieli Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Aktualnie w mojej hodowli na rezerwację i swoje ukochane rodziny czekają doskonale rokujące :1 mahoniowy rzadko pręgowany chłopiec oraz1 mahoniowa rzadko pręgowana dziewczynka * * *Maluchy urodziły się 11 maja 2016 z bardzo wartościowego genetycznie i ciekawego skojarzenia, gdyż po dwojgu pręgowanych rodzicach * * * Rodzicami maluchów są GANGSTER i BELLA * * *SERDECZNIE ZAPRASZAM * * *KONTAKT ZE MNĄ Magdalena E. Wołoczko691 754 86681 / 534 57 61[email protected]Facebook Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 MAMBA'S BITE II Nestor Notabilis "Mamba" - 13 miesięcy/HERE IS COMING TIGER II Nestor Notabilis - EBONY FACE Nestor Notabilis/ *NINE NINE SEVEN II Nestor Notabilis "Koka" - 7 miesięcy/Lyudzhen GELIKON - HERE IS COMING MILLION DOLLARS II Nestor Notabilis/ * * *Miłego weekendu Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 Dzieciaki Gangstera i Belli skończyły 4 tygodnie* * *Aktualnie w mojej hodowli na rezerwację i swoją ukochaną rodzinę czeka doskonale zapowiadający się :1 mahoniowy rzadko pręgowany chłopiec(pieski są tak identyczne, że dostępny aktualnie chłopiec będzie do wyboru spośród 3 piesków : zielona, niebieska lub różowa tasiemka)* * * Rodzicami maluchów są GANGSTER i BELLA * * *KONTAKT ZE MNĄ Magdalena E. Wołoczko691 754 86681 / 534 57 61[email protected]Facebook* * * A oto 4-o tygodniowi trzej Muszkieterowie spośród których tylko jeden czeka na rezerwację* * *SERDECZNIE ZAPRASZAM Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 O 13.06.2016 o 13:06, NESTOR.NOTABILIS napisał: Dzieciaki Gangstera i Belli skończyły 4 tygodnie* * *Aktualnie w mojej hodowli na rezerwację i swoją ukochaną rodzinę czeka doskonale zapowiadający się :1 mahoniowy rzadko pręgowany chłopiec(pieski są tak identyczne, że dostępny aktualnie chłopiec będzie do wyboru spośród 3 piesków : zielona, niebieska lub różowa tasiemka)* * * Rodzicami maluchów są GANGSTER i BELLA * * *KONTAKT ZE MNĄ Magdalena E. Wołoczko691 754 86681 / 534 57 61[email protected]Facebook* * * A oto 4-o tygodniowi trzej Muszkieterowie spośród których tylko jeden czeka na rezerwację* * *SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKIE SZCZENIĄTKA SĄ JUŻ ZAREZERWOWANE Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 Nasze nadchodzące skojarzenia :Golden Uelsi LET'S CREATE TROUBLE x EBONY FACE Nestor Notabilis * * *Lyudzhen HEADLONG FOR NESTOR NOTABILIS x HERE IS COMING MILLION DOLLARS II Nestor Notabilis * * *Więcej skojarzeń w roku 2016 nie planuję Z dwóch w/w są jeszcze pojedyncze wolne miejscaKONTAKT DO MNIE Magdalena E. Wołoczko[email protected]691 754 86681/ 534 57 61SERDECZNIE ZAPRASZAM Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 28, 2016 Author Posted June 28, 2016 Golden Uelsi LET'S CREATE TROUBLE "Alyosha" x EBONY FACE Nestor Notabilis "Delta" ALYOSHA * DELTA Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych 24.07.2016 KONOPISKA/Częstochowas. p. Piotr Król * * *Lyudzhen HEADLONG FOR NESTOR NOTABILIS - CWC, CACIB, Najlepszy Dorosły Pies, Zwycięzca Rasy BOBHERE IS COMING TIGER II Nestor Notabilis - oc. doskonała, lok IIBESTIA MAGNA Audentia - CWC, CACIB, Najlepsza Dorosła Suka, Zwycięzca Płci Przeciwnej BOSYouphoria SWEET AS HONEY by Ferdhu - CWC* * * Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 Po przerwie zaczynam od smutnej wiadomości *Multi CHampion Multi Grand Champion Interchampion C.I.BFerdhu TYPHOON "Scotty" [*] 2009 - 2016 [*] Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 I bardzo spóźnione zdjęcia 8 tygodniowych jeszcze dzieciaków z miotu "P II"Lyudzhen GELIKON "Gangster" x HYPNOTIZING AS HEROINE II Nestor Notabilis "Bella" * * *PRESIDENT JACKSON II Nestor Notabilis - wł. NIEMCY *PREZES BORYS II Nestor Notabilis - wł. POLSKA *PREACHER II Nestor Notabilis - wł. USA *PATRON II Nestor Notabilis - wł. USA *POSEIDON II Nestor Notabilis - wł. DANIA * * *PANDORA II Nestor Notabilis - wł. FINLANDIA *PIANISSIMA II Nestor Notabilis - wł. DANIA *POWER OF HELL II Nestor Notabilis - zostaje z nami *PRETTY WOMAN II Nestor Notabilis - zostaje z nami *PADME AMIDALA II Nestor Notabilis - wł. POLSKA *PURPLE RAIN II Nestor Notabilis - wł. AUSTRALIA Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 I kilka zdjęć dzieciaków w wieku pomiędzy 11 a 13 tygodni Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 23 sierpnia przyszły na świat maleństwa 1 chłopczyk i 1 dziewczynkaze skojarzeniaGolden Uelsi LET'S CREATE TROUBLE "Alyosha" x EBONY FACE Nestor Notabilis "Delta" * * * Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 Mazowiecka Krajowa Wystawa Psów Rasowych 27.08.2016 PŁOCKsędzia p. Jadwiga Niciewicz * * *KENTUCKY DERBY'RUFFIAN II Nestor Notabilis - CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy* * * GRATULACJE DLA WŁAŚCICIELI !!! Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 I jeszcze jedno zdjątko córki Szamana i BastetKENTUCKY DERBY'RUFFIAN II Nestor Notabilis - wł. Polska * oraz wnuczki Szamana nigdy nie nudzącej się MISS HILTON II Nestor Notabilis - wł. Holandia * I kilka zdjęć moich pociech ;)BASTET Nestor Notabilis "Bastet" * bez wzajemności zakochana w kaczkach "Magna" - BESTIA MAGNA Audentia *HERE IS COMING MILLION DOLLARS II Nestor Notabilis "Doly" * babcia Suzanka - Youphoria SWEET AS HONEY BY FERDHU i z wnuczką MAMBĄ - MAMBA'S BITE II Nestor Notabilis * i na koniec panowie dwaj Szaman i jego syn DemonRuff's DANCE OF THE SHAMAN TO NESTOR NOTABILIS & HERE IS COMING TIGER II Nestor Notabilis Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Miło mi zaprezentować nadchodzące w mojej hodowli skojarzenia/narodziny szczeniolków* * *SZAMAN x ETNA *LEO x BASTET *LEO x ANGEL *DOLLY x krycie zagraniczne* info już wkrótce * Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Na początek roku oraz wiosnę 2017 "dopięte" są już plany na następujące skojarzenia * * *FAVOURIT x MAGNA *SZAMAN x MAMBA Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Na chwilę obecną mogę zaoferować ze wszystkich zaprezentowanych powyżej skojarzeń ŁĄCZNIE kilka wolnych miejsc na liście oczekujących na maluszki z mojej hodowli * * * KONTAKT Magdalena E. Wołoczko691 754 866 81/534 57 61 [email protected] Facebook * * * SERDECZNIE ZAPRASZAM Quote
Recommended Posts