Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Dobra nareście dostałam się do komputera, więc pisze. Na wstępie chciałam pogratulować jeszcze raz Karolinie z Boogie. Po tej pracy ile włożyłyście w treningi należało wam się ! To daje wiele do myślenia... min. Reelowe dzieci są the best ! :diabloti: W sobote w nocy wyjechaliśmy około 3:00 rano i dojechaliśmy na czas. Pierwsze były egzaminy A1 :shake: Miałam takiego stresa, byłam podobno cała blada i do tej pory mam wyrzuty sumienia, że w tak prostym biegu była odmowa z mojej głupoty ! I że nie pamiętałam w połowie toru :angryy: Chyba nigdy sobie tego nie wybacze :angryy: Tor ukończyliśmy z 1 odmową i 1 zrzutką [oczywiscie pierwsza hopka rulezz, mój pies zawsze musi ją zwalić bez wzgledu na to w jakiej pozycji i jak daleko go zostawie, więc muszę coś wymyśleć, żeby to się nie powtarzało :shake:]. Potem było o ile się nie myle Agility Open. Przebieg ukończyliśmy z 15 punktami karnymi :angryy: jak zwykle pierwsz hopka... tyczka na ziemi. Potem Wydaje mi się, ze za późno mu pokazałam z tej kłądki tą hopke, albo mogłam zorbić zmiane, bo była ona dosyć w bok... [ale ja zawsze jestem mądrzejsza po fakcie :eviltong:] no i potem wydaje mi się, ze dobrze mu pokazałam i wogóle, ale poleciała kolejna tyczka... czyli w sumie 3 :cool1: Ostatni bieg w sobote - Jumping Open. Szło rewelacyjnie... nawet pierwsza tyczka została na miejscu ! I tak jak uważałam powinnam zrobić zmiane przed kołem, bo sama komenda "koło" nie wystarczyła i pies skoczył mi hopke... i tutaj kolejne wyrzuty sumienia, bo szło rewelacyjnie... :angryy: Potem po zawróceniu na koło nie trafił w opone, ale bardzo dużo psów nie mogło wogóle zrobić tego koła i nawet je mierzyli czy jest regulaminowe :-o Czyli pierwsza detka :roll: Niedziela. Wstaliśmy specjalnie wcześniej, ale mój ojciec był święcie przekonany, że trafi bez problemu, ale pojechał tak, że wyjechał wogóle z wrocławia... spóźniliśmy się na egzamin. Całe szczęście była inna kolejność to zdąrzyliśmy pobiec :cool3: Przed nami były dwa psy i toru uczyłam sie patrząc tylko na numerki... żadnej strategii, zmian... po prostu NIC ! Mieliśmy 10 punktów karnych za tyczki, ale gdybym skupiła się na psie, a nie na pomyleniu toru to pewnie mielibyśmy łapke i zero zrzutek... a ten bieg wyglądał mniej/więcej tak: jedynka, gdzie dwójka ?!, o jest ! Piątka, piątka ?! Gdzie ta piątka ?! Przecież piątka jest tam ! Lucky, Lucky ... hop ! :cool1: Potem znowu Agilty Open. Torek nawet spoko. Mój pies rozpędzając się na prostej i w tunelu zeskoczył z huśtwki, bo powiedziałam za późno stop :shake: Pierwsza tyczka też spadła, więc na "dzień dobry" kolejne 10 punktów karnych. tutaj zrobiłam błąd bo mogłam go wogóle zawołać inaczej, albo zorbić zmiane i mu zasłonić ten tunel ale mój pies po zawołaniu spojrzała się i: "Aaa ! Nie ta dziura w tunelU ?!" i wbiegł sobie w tunel wybierając drugą dziure zamiast pobiec na hopke i znowu detka. Potem to juz tylko Jumping Open... mój pies zrobił sobie wogóle fallstart "przecież będzie szybciej, nie ?! Po co mam zostać ?!". Potem miał wejść w slalom i dokładnie tak jak powiedziała mi potem Karolina ten slalom był powiedziany za cicho... i dopieor jak się wydarłam za trzecim razem "SLALOM !" to normalnie w niego pobiegł. Wiec kolejna detka. Przy tunelu znowu zrzutka... Potem to już wogóle poleciał sobie z tunelu gdzie chciał, ale to pewnie znowu przez moje nieogarnięcie :roll: Potem powinna być durga dziura w tunelu to w tym momencie też bym zrobiła to ZUPEŁNIE inaczej... no, ale człowiek podobnno uczy się na błędach, wiec uważam, ze w tym torze wcześniej czy później byłaby detka. Końcówka tam gdzie myślałam, że nie dam rady poszła super nawet chyba bez zrzutek. No i w obydwa dni w łącznych były praktycznie detki. Ale cieszę się, że pojechałam na te zawody, bo teraz jestem o pare rzeczy już mądrzejsza i choćbym miała wrócić z samymi detkami byłoby super ;) Rzadkie treningi też robią swoje... teraz praktycznie prawie nas na nich nie było :roll: Za to jestem bardzo zadowolona z wejść Luckeigo do slalomu. W torkach niektóre psy naprawde miały problem, a on trafiał bez problemowo. :loveu: Strefki też zaliczone choć nie zawsze 2on2off, ale zaliczone :evil_lol: Atmosfera super. W sobote pobiegliśmy sztafete "Dzieci Reel'a" [ahh ten mój pomysł na nazwe :evil_lol:] - Figa, Boogie & Lucky :loveu: Zabawa była przednia szczególnie z mojego : "Dawaj, dawaj Lucky" :eviltong: Dziękuje Metaxie [jak ty masz kurcze na imię ? :look3::hmmmm:] za to, ze dała mi się "pobawić" swoim aparatem... przeze mnie ma teraz 'milion' fot do obrabiania :evil_lol::happy1: Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopisze :thumbs: [URL="http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/095rTaLL9yJ/30.08.09_wroclaw"]Wrzuta.pl - 30.08.09 Wrocław[/URL] [URL="http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/8T1xA0QEPQx/29.08.09_wroclaw"]Wrzuta.pl - 29.08.09 Wrocław[/URL] Tutaj można zobaczyć nasze 'piękne' przebiegi :evil_lol: Jak wracaliśmy to w radiu cały czas gadali o końcu wakacji :cool1: Strasznie szybko mi zleciały i perspektywa powrotu do szkoły mnie przeraża :shake: Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 BellaLab - widze filmiki na YT... czemu ty do nas nie podeszłaś ?!?!?! :flaming: Quote
Shaunell Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Hej! :loveu: Wreszcie wróciłaś. Nie było aż tak źle ;) Quote
Shaunell Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 I Dominika masz może GG? :razz: Dzisiaj sobie już chyba nie pogadamy, bo za chwilę schodzę, ale na pewno się przyda :p Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='border_collie&westie']Hej! :loveu: Wreszcie wróciłaś. Nie było aż tak źle ;)[/quote] W sumie jak patrze na filmiki z soboty było nawet nie źle gdyby nie te zrzutki ;) Niedziela poszła zdecydowanie gorzej, ale byłam wkurzona, wiec to też ma jakieś podłoże w tym wszystkim :shake:;) Quote
BellaLab Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Dynamique']BellaLab - widze filmiki na YT... czemu ty do nas nie podeszłaś ?!?!?! :flaming:[/quote] eghm.... ups... hmm... :oops::oops::oops: :eek3::nerwy::scared: Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='BellaLab']eghm.... ups... hmm... :oops::oops::oops: :eek3::nerwy::scared:[/quote] :snipersm::WTF::wallbash: border_collie&westie - GG:3311663 Quote
Jess Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Dynamique']Strasznie szybko mi zleciały i perspektywa powrotu do szkoły mnie przeraża :shake:[/quote] Co racja to racja. :) To za rok na DCDC jedziesz? :) Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Jess']Co racja to racja. :) To za rok na DCDC jedziesz? :)[/quote] Hahaha. Zobaczymy co będzie za rok :evil_lol: Ale jak bede jechać to jedziesz ze mną :eviltong: Quote
metaxa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Dynamique']Dziękuje Metaxie [jak ty masz kurcze na imię ? :look3::hmmmm:] za to, ze dała mi się "pobawić" swoim aparatem... przeze mnie ma teraz 'milion' fot do obrabiania :evil_lol::happy1: Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopisze :thumbs: [/quote] Fot trochę jest, ale obrobię je chyba dopiero jak wrócę do domu, za tydzień.Pozatym Kaśka jestem, miło mi:diabloti: Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='metaxa']Fot trochę jest, ale obrobię je chyba dopiero jak wrócę do domu, za tydzień.Pozatym Kaśka jestem, miło mi:diabloti:[/quote] Ohh cześć Kasiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shaunell Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ok, dzięki :) Film ładuje się na YT, ale nie wiem czy zdążę go wrzucić :(. A fotki będą nie wiem kiedy, może nawet za tydzień, a może jutro... Quote
Kashdog Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Z zawodów wyszliście z nowymi doświadczeniami, poznałaś nowych ludzi,a Lucek nowe psy, czyli najgorzej nie było :) Na następnych zawodach poprawicie swoje błędy i pójdzie Wam na pewno lepiej :multi: I my czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
metaxa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Dynamique']Ohh cześć Kasiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Witam :diabloti: Lucky Luk w gratisie [IMG]http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC03393.jpg[/IMG] Quote
Jess Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Dynamique']Hahaha. Zobaczymy co będzie za rok :evil_lol: Ale jak bede jechać to jedziesz ze mną :eviltong:[/quote] OBOWIĄZKOWO . :diabloti: I dopilnuje żebyś się przygotowała. :) :diabloti: Czekam na jakies foty. :) Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Mój Lucky Luk :loveu::loveu::loveu: [QUOTE] OBOWIĄZKOWO . :diabloti: I dopilnuje żebyś się przygotowała. :smile: :diabloti: Czekam na jakies foty. :smile: [/QUOTE] Uciekniemy z domu i pociągiem do Wrocławia :eviltong::eviltong::eviltong: Nie będziemy chodzić spać tylko łazić do rana po Wrocławiu :evil_lol: Boskie plany :evil_lol::evil_lol: Quote
BellaLab Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Dynamique']:snipersm::WTF::wallbash:[/quote] Mam takie mało sensowne wytłumaczenie:diabloti: Nie wiedziałam czy jestem mile widziana :razz: Quote
metaxa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='BellaLab']Mam takie mało sensowne wytłumaczenie:diabloti: Nie wiedziałam czy jestem mile widziana :razz:[/quote] Prawda Ci to! Wytłumaczenie mało sensowne !! :mad: Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='BellaLab']Mam takie mało sensowne wytłumaczenie:diabloti: Nie wiedziałam czy jestem mile widziana :razz:[/quote] Kopne Cię w zad przy najbliższej okazji !!! to ty siedziałas wtedy niedaleko nas ? W rogu ringu ? :mad::mad::mad: Quote
BellaLab Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Dynamique']Kopne Cię w zad przy najbliższej okazji !!! to ty siedziałas wtedy niedaleko nas ? W rogu ringu ? :mad::mad::mad:[/quote] Zgadłaś:diabloti: Niemal, że wbiegłam na Wasz pierwszy bieg:evil_lol: Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='BellaLab']Zgadłaś:diabloti: Niemal, że wbiegłam na Wasz pierwszy bieg:evil_lol:[/quote] O nie... tak właśnie wtedy myślałam... mogłam podejść !!! :shake: O nie... nie wybacze Ci tego... :shake::shake::shake: Quote
BellaLab Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Dynamique']O nie... tak właśnie wtedy myślałam... mogłam podejść !!! :shake: O nie... nie wybacze Ci tego... :shake::shake::shake:[/quote] Ja sobie tez nie wybaczę:oops: Tego, że psiny nie wzięłam i że nie byłam w niedziele również...:oops::oops: Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='BellaLab']Ja sobie tez nie wybaczę:oops: Tego, że psiny nie wzięłam i że nie byłam w niedziele również...:oops::oops:[/quote] Wogóle to dzięki za filmik z A1 ;););) Szkoda, że nie mam A1 z niedzieli :-( Quote
metaxa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 jeszcze dwa Lucki zaplątały się [IMG]http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC03428-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC03430-1.jpg[/IMG] Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Lucek gdzie ty sie tam jeszcze plączesz ? :eviltong: Quote
Recommended Posts