Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BobowitaMW']Generalnie mogę wziąć taki mini czajnik elektryczny. :) Wchodzi tam (chyba) 0,5l wody, nie więcej ;) Jest świetny - mały i szybko zagrzewa. :)[/quote]

Jasne :D Bierz czajnik, zapas chińskich zupek [ja z resztą też kupuje sobie] :D Bo ja bez czajnika i zupek umre z głodu :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o 9 się zaczyna ale może o tej dopiero będzie tor stawiany potem zapoznanie z torem i biegi może sie przesunie do 10

a ja nie muszę mieć czajnika osoba o której mieszkam pewnie bedzie mieć

a tak poza tym to zapraszam tu
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f801/kokos-sznaucer-mini-142549/index6.html:evil_lol::evil_lol:"]http://www.dogomania.pl/forum/f801/kokos-sznaucer-mini-142549/index6.html
[/URL]

Posted

Nie włącza mi się ta galeryja :-(

Weźcie mi już nie piszcie o tych zawodach w tej galerii, bo zaczne obgryzać paznokcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No stres, no stres... ciii... :evil_lol:

Posted

[quote name='Dynamique']Jasne :D Bierz czajnik, zapas chińskich zupek [ja z resztą też kupuje sobie] :D Bo ja bez czajnika i zupek umre z głodu :evil_lol:[/quote]
Ja tam tych chińskich nie jadam :P Wolę te Knorra w "kubeczkach" danka. :razz: No i obowiązkowo zupki - kubki i kiesielki :loveu:

[quote name='Dynamique']
Weźcie mi już nie piszcie o tych zawodach w tej galerii, bo zaczne obgryzać paznokcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No stres, no stres... ciii... :evil_lol:[/quote]
Nic nie mów! Wczoraj zasnąć nie mogłam! :-o :lol: :evil_lol: już się boję jak ja zasnę dzisiaj! :evil_lol:

Posted

[quote name='ewka i haker']teraz wejdzie[/quote]

Dalej nie wchodzi :shake:

[quote name='BobowitaMW']Ja tam tych chińskich nie jadam :P Wolę te Knorra w "kubeczkach" danka. :razz: No i obowiązkowo zupki - kubki i kiesielki :loveu:

Nic nie mów! Wczoraj zasnąć nie mogłam! :-o :lol: :evil_lol: już się boję jak ja zasnę dzisiaj! :evil_lol:[/quote]

A ja przed wyjazdem nie zasne wcale... chociaż pozory trzeba zachować i bede leżeć sobie w łóżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo jak bede siedzieć na kompie to ojciec mnie zabije :evil_lol: Chyba, że pójdzie spać to... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dynamique']PS. Wiem, wiem ! Spróbuje upić się szampanem na urodzinach ! Może mnie szybciej weźmie :evil_lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]
Tylko żebyś wytrzeźwiała do soboty, bo inaczej tor pod prąd pobiegniesz :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='ewka i haker']no pewnie ze bym chciala
ale nie martw sie mam mam bardzo fajny prezent od kolezanki z grecji wiec moge sobie balowac[/quote]

Sama z sobą ? :evil_lol:
na pewno zostanie trochę ciasta to wezme ze sobą:loveu::loveu::loveu:
A moja mama dobre robi :D

Posted

Hej! No wreszcie udało mi się skorzystać z neta, ale laptop taty tak długo otwiera, że zanim otworzyło się dogo minęło 20 min:angryy:
zapomniałam Ci powiedzieć, że jest taki problem - Mi się boi dużych psów :placz: Wiem, że bordery nie są wielkie, ale chociażby na widok takiego psiaka zaczyna uciekać. No cóz - spróbujemy. Jeśli bardzo będzie się bała to się z nią zapoznasz i dam ją tacie...

Posted

[quote name='border_collie&westie']Hej! No wreszcie udało mi się skorzystać z neta, ale laptop taty tak długo otwiera, że zanim otworzyło się dogo minęło 20 min:angryy:
zapomniałam Ci powiedzieć, że jest taki problem - Mi się boi dużych psów :placz: Wiem, że bordery nie są wielkie, ale chociażby na widok takiego psiaka zaczyna uciekać. No cóz - spróbujemy. Jeśli bardzo będzie się bała to się z nią zapoznasz i dam ją tacie...[/quote]

Spoko, spoko ;) Jestem pełna zrozumienia [jak to brzmi :lol::lol::lol:].

Pdzr. Dominika

Posted

Em. że sie tak wtrące, w ta rozmowe na te wasze tematy.-
Po pierwsze. Była mowa o jak nie trudno zauwazyc MOIM psie, i nie ma to jak pisac co popadnie, oceniajac/widzac po jednym flmiku.-.-ave. to straszne i meeeeeeggaaaaa zadziwiajace ze moj pies czasem w upał a raczej "dusznice" skacze niżej... ejj no naprawde jest sie nad czym zastanawiac :p:question:!-.-'. Po drugie- Zuzka podcieta jest z wiadomych niektorym przyczyn, i nie obraz sie dominika ale jak napisalas " na dodatek"zu jest podcieta NOZYCZKAMI ( ZŁOOOOOOO :shocked!:) to od razu na mysl mi przyszla co Ty zrobilas NOŻYCZKAMI (jw.) Luckowi. O tym juz nie wspomnialas. Musialam jej obciac te zżabiałe (kto wie ten wie) kłaki, bo smrodu nie dalo sie wytrzymac, ale nie bede rozwijala bo jeszcze słit lud dgm przestanie tu "zagladac" :p osobiscie nie komentuje tego jak teraz zu wyglada, wole myslec o tym kiedy jej to co trzeba odrosnie. Bo na siłe robienie z psa Worka, jak pewnie wiekszosc pomyslalam jest bynajmniej żałosne. Fakt-faktem wyliniała jeszcze bardziej, ale poobcinane poniekad tez ma.
I po trzecie i ostatnie co mam do powiedzenia, oprocz tego ze żal mi wypowiadajacych sie nie znajac reali, to to ze jakos tak wyszlo ze dominika zaczela krecic filmiki, czy tam jakies czesci z zuza, wtedy kiedy staralam sie aby pracowala na głos,i nie bede caly czas z*******c po torze, zeby to tak supcio słit jakże, wyglądąło kiedy Bc coś robi-.-:ptam wiec wybaczcie:p kto widzial ten wie jak zu naprawde potrafi i ja tez, a wtedy kazdy potwierdzi ze bylo po prostu duszno i dopiero na koniec kiedy juz krecone nie bylo, pot sie ze mnie lał. (jakos tak mam ze na koniec treningu dostaje "olsnienia" i znów mi sie chce :evil_lol:)
([SIZE=2]Boże jak dobrze ze wyjechalam do tych Niemiec na stałe-.-. )

[SIZE=4]"Z Bogiem". AVE.:smokin:[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

Nie rozumiem o co ci chodzi.

[QUOTE]
dominika ale jak napisalas " na dodatek"zu jest podcieta NOZYCZKAMI
[/QUOTE]

No i co z tego ? Nie napisałam tego w formie, że to jest wielkie ZŁO ! Tylko ktoś napisał, ze jest wyliniała i ja dodałam, że podcięta nożyczkami, a chodziło to, że ma mniej futerka i dlaczego ;););)

Nie chcę na Ciebie najerzdzać, ani nic ale nie chciałam przecież źle :roll::roll::roll:
I jeśli chodzi ci o to bo też W ZŁYM TONIE TO ZROZUMIAŁAM:

[QUOTE]
Bo na siłe robienie z psa Worka, jak pewnie wiekszosc pomyslalam jest bynajmniej żałosne
[/QUOTE]

Jeśli po nie kąd przysżło ci na myśl, ze mój pies jest przez to podcięty [na dodatek byle jak] to WYJAŚNIŁAM CI DLACZEGO TAK JEST.

[QUOTE]kto widzial ten wie jak zu naprawde potrafi i ja tez, a wtedy kazdy potwierdzi ze bylo [B]po prostu duszno i dopiero na koniec kiedy juz krecone nie bylo, pot sie ze mnie lał.[/B] [/QUOTE]

Tak, było duszono i sama to odczułam i cieszę się, że nie musiałam się tłuc autobusem i moja mama przyjechała zabierając również Ciebie ;)

[QUOTE]
Hmmm a myslicie ze wpuszcza mnie z psem bez ksiazeczki ??:cool1:
[/QUOTE]

Nie mam pojęcia :shake: