WeronikaM Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='BellaLab']jestem jak najbardziej za, np. raz na tydzień:evil_lol::cool3:[/quote] jeśli nie częściej :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Hello. ! My się witamy po raz 1 :evil_lol: Śliczny Borderek :diabloti: Przeecudny! :loveu: Quote
ewka i haker Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='border_collie&westie']Hej, ja jestem w Bieszczadach i piszę z laptopu taty i jednak będę w niedzielę na zawodach we Wrocku! :multi: Może uda nam się pogadać? :p [SIZE=1](mimo naszej 'dużej/małej' róźnicy wieku :shake:)[/SIZE][/quote] przecież Dominika jest w sobotę w Wrocławiu a nie w niedziele Quote
Dynamique Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='ewka i haker']przecież Dominika jest w sobotę w Wrocławiu a nie w niedziele[/quote] Ona chyba miała na myśli sobote. Albo sie myle. Bo w niedziele miała być, ale mówiłam jej, ze ja tylko na sobote... może jej się pomyliło ? Wieczorem nie doczytałam :eviltong: Zwykle jestem ledwo przytomna :evil_lol: Quote
Dynamique Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='WeronikaM']super filmik !!!!!!!!!!!! ;) [SIZE=1]mam nadzieję, że częśto takie będą[/SIZE] :cool3:[/quote] No mam nadzieje. Dzisiaj rano byłam na frisbee, ale trwa mokra na maksa, więc nie rzucaliśmy za dużo :roll: [quote name='BellaLab']jestem jak najbardziej za, np. raz na tydzień:evil_lol::cool3:[/quote] Postaram się :eviltong: O ile będe tyle ćwiczyć :eviltong: Bo czasami nie ćwicze przez 3 tygodnie :eviltong: [quote name='WeronikaM']jeśli nie częściej :evil_lol:[/quote] Chyba nie :eviltong: Mój pies potem już by zaczął rzygać frisbee, a tego nie chcę :cool3: [quote name='CaneSs']Hello. ! My się witamy po raz 1 :evil_lol: Śliczny Borderek :diabloti: Przeecudny! :loveu:[/quote] Hej. Dziękujemy :loveu: Quote
jmw Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 filmik super! :cool3: :multi: ;) fajnie frisbuujecie :loveu::p Quote
Jess Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Dynamique']Dałam sobie z nimi już spokój ;););)[/quote] I dobrzee. :) Dawaj filmik jakiś nowy. :cool3: Quote
BellaLab Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Jess']I dobrzee. :) Dawaj filmik jakiś nowy. :cool3:[/quote] Podpis:cool3::cool3: Quote
WeronikaM Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Jess']:) Dawaj filmik jakiś nowy. :cool3:[/quote] jestem za !!!!!!:loveu: Quote
Cavalierkaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Jess']I dobrzee. :) Dawaj filmik jakiś nowy. :cool3:[/quote] Po 1 . Jestem za Po. 2 - Jess masz super banerek ! ! ! Quote
Dynamique Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='Jess']I dobrzee. :) Dawaj filmik jakiś nowy. :cool3:[/quote] No nie wiem czy dobrze ;););) Ale utwierdza mnie to w przekonaniu, że po prostu przy takim psie z siłą nie zrobie niektórych rzeczy. Sama poczułaś na skórze jak on się mocno odbija... ostatnio do krwi nawet w bluzie... :cool1: Nie wiem jak on to robi. :cool1: raz jak się odbił mi z boku to czułam się jakby mi coś złamał :eviltong: Ale wkońcu to facet, a nie suka :eviltong::eviltong::eviltong: i "trochę" siły ma :shake: Chociaż korci mnie żeby próbować dalej choćbym miała "przypłacić życiem" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W sumie to mamy 2 inne jak dla mnie rewelacyjne vaulty od nogi i od pleców gdzie ładnie nam to wychodzi [wiem, jestem skromna :evil_lol:], wiec myśle, ze to powinno wystarczyć. Tym bardziej, że nie mam ambicji z frisbee jak z każdą inną rzeczą i robimy to "for fun" i tylko wtedy wychodzi nam najlepiej :lol: Jendym słowem - kompletny luzik :razz: Ale się rozpisałam. A filmik nie wiem kiedy będzie. Foek też nie za bardzo, bo nie mam czym :shake: Quote
WeronikaM Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Dynamique']Jaki ? :evil_lol:[/quote] taki fajny jak zawsze :eviltong: frisbowy :cool3: Quote
BellaLab Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Dynamique']Jaki ? :evil_lol:[/quote] jakiś fajny:lol::cool3::cool3: Quote
Jess Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Dynamique']Jaki ? :evil_lol:[/quote] LUCKY TRICKS + FRISBEE. :D Vaulty od pleców masz ładne. Najładniejsze. :cool3: Vaultów od nogi nie lubie ale ładnie Ci wychodzą. :D Flipów się nie czepiaj. Wgl to jedź nawet "for fun" na zawody i się przekonaj jak sobie dobrze radzisz a nie marudzisz marudo. :eviltong: Quote
ewka i haker Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ja ja bym chciała luckowi porzucać w Wrocławiu :D można? Quote
Dynamique Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='ewka i haker']ja ja bym chciała luckowi porzucać w Wrocławiu :D można?[/quote] Ta, ale na koniec. Żeby się nie męczył... bo jak na dodatek będzie gorąco to już wogóle :roll: Quote
Dynamique Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Jess']LUCKY TRICKS + FRISBEE. :D Vaulty od pleców masz ładne. Najładniejsze. :cool3: Vaultów od nogi nie lubie ale ładnie Ci wychodzą. :D Flipów się nie czepiaj. Wgl to jedź nawet "for fun" na zawody i się przekonaj jak sobie dobrze radzisz a nie marudzisz marudo. :eviltong:[/quote] Ta. Nie mam aksy, żeby jechać na zawody i wogóle... poza tym moi nie chcą jechać na dwa dni, ani nic... :roll: szkoda słów :roll: Quote
mineralna_ Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Eeej, to moze sie spotkamy we Wrocku zebym sie zdążyła na ahować i ohowac nad ŚLICZNYM Luckym? :loveu::loveu::loveu: Quote
Inkaa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Dynamique']Chociaż korci mnie żeby próbować dalej choćbym miała "przypłacić życiem" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] Trochę adrenaliny zawsze się przydaje :cool1: Quote
Shaunell Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='ewka i haker']przecież Dominika jest w sobotę w Wrocławiu a nie w niedziele[/quote] Przepraszam za błąd :oops: Nie, chodziło mi o [B][U]SOBOTĘ[/U][/B] ;) . A, i my też czekamy na coś nowego! :eviltong::evil_lol: Quote
Jess Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='CaneSs']Po. 2 - Jess masz super banerek ! ! ![/quote] Dzięki. :p (pomysł zgapiłam z Animal Planet :eviltong: ) I co z tym filmikiem ? Już chyba wiesz jaki chcemy . :cool3: .... Luckowy. :) Quote
Recommended Posts