Jess Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Dynamique']To już nie moja wina :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No wiadomo że nie twoja. :eviltong: Czego można się spodziewać w galerii bordera ? Quote
kaskaSz Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Hej! Śliczny ten Twój Lucky. :loveu::loveu: Quote
Dynamique Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Jess']No wiadomo że nie twoja. :eviltong: Czego można się spodziewać w galerii bordera ?[/quote] To ty nie wiesz ? No jasne, że amstaffa :diabloti: Quote
BellaLab Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Dynamique']To ty nie wiesz ? No jasne, że amstaffa :diabloti:[/quote] Ja zawsze myślałam, że doga niemieckiego...:diabloti::eviltong: Quote
ewka i haker Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 a ja i takk wole bordera od waszych amstafow:) więcej takich filmów!! Quote
Dynamique Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='ewka i haker']a ja i takk wole bordera od waszych amstafow:) więcej takich filmów!![/quote] jak tam sobie chcesz :eviltong: Póki co w tej galerii będzie skazani na oglądanie Lucka i jego brzydkich flipów w których spada na przednie łapy :cool1: Dzisiaj mu trochę rzucałam... następnym razem wezme aparat i trochę pokręce :cool3: Aktualnie pracujemy nad łączeniem vaultów od pleców z innymi rzeczami... jak narazie mój pies nie potrafi trafić w plecy... przy dobrych układach w głowe.... ała :evil_lol: Quote
Boness. Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Świetny filmik :loveu: Super psiaki macie :loveu: [SIZE=1]W ogóle jak Wy to robicie, że Wam Youtube muzyki nie wywala.. :cool1:[/SIZE] Quote
ewka i haker Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Boness.']Świetny filmik :loveu: Super psiaki macie :loveu: [SIZE=1]W ogóle jak Wy to robicie, że Wam Youtube muzyki nie wywala.. :cool1:[/SIZE][/quote] zależy od utworu;) Quote
Inkaa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Filmik bardzo mi się podoba, ale tylko tyle mogę powiedzieć, bo żadnym ekpertem w dziedzinie dogfrisbe nie jestem :cool3: [QUOTE]Chyba zjeżdżała, bo to Lucky nie jest.[/QUOTE] nie? serio? cóż, pomyliłam się. :lol: Quote
Jess Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='ewka i haker']zależy od utworu;)[/quote] Nie zawsze. Są sposoby. :diabloti: Czekam na filmy (albo foty chociaż wole filmy) twoich 'obrzydliwych' flipów. :D Quote
ewka i haker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 wiem ze są sposoby ktoś dal film na yt jak to zrobić Quote
Dynamique Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [QUOTE] Czekam na filmy (albo foty chociaż wole filmy) twoich 'obrzydliwych' flipów. :-D [/QUOTE] No co ?! Piękne to one nie są XDD:eviltong: Quote
Paula&Goofi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Hejka ;) Świetny filmik z treningu :D Pozdro. Quote
Dynamique Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Hejka ;) Świetny filmik z treningu :D Pozdro.[/quote] Hej :D Dzięki :cool3: Quote
Jess Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Dynamique']No co ?! Piękne to one nie są XDD:eviltong:[/quote] A weź przestań ... zobacz o ile się poprawiły !! Wtedy co byłyśmy tylko ja, Ty i Sonya to ledwo tyłek podnosił, a teraz są o wiele ładniejsze. ;) A jak chcesz żeby lądował ? na 4 ? Nie marudź, jak już chcesz narzekać to na swoje vaulty od klatki . :eviltong: Quote
ewka i haker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 przecież jak ląduje na przód to jest dobrze Quote
Jess Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='ewka i haker']przecież jak ląduje na przód to jest dobrze[/quote] No tak ... ale niektórzy lubią na 4 łapy. ;) Dominika nie ma czego się czepić i już. !! :eviltong: (chce film ze stania na plecach !! :eviltong: ) Quote
Dynamique Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Jess']A weź przestań ... zobacz o ile się poprawiły !! Wtedy co byłyśmy tylko ja, Ty i Sonya to ledwo tyłek podnosił, a teraz są o wiele ładniejsze. ;) A jak chcesz żeby lądował ? na 4 ? Nie marudź, jak już chcesz narzekać to na swoje vaulty od klatki . :eviltong:[/quote] Wtedy wogóle mu nie wychodziło. Bo on robi lepsze i ja to wiem :evil_lol::eviltong: [QUOTE] Nie marudź, jak już chcesz narzekać to na swoje vaulty od klatki . :eviltong: [/QUOTE] Dałam sobie z nimi już spokój ;););) Quote
Shaunell Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Hej, ja jestem w Bieszczadach i piszę z laptopu taty i jednak będę w niedzielę na zawodach we Wrocku! :multi: Może uda nam się pogadać? :p [SIZE=1](mimo naszej 'dużej/małej' róźnicy wieku :shake:)[/SIZE] Quote
Dynamique Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='border_collie&westie']Hej, ja jestem w Bieszczadach i piszę z laptopu taty i jednak będę w niedzielę na zawodach we Wrocku! :multi: Może uda nam się pogadać? :p [SIZE=1](mimo naszej 'dużej/małej' róźnicy wieku :shake:)[/SIZE][/quote] Super :multi: Ja teraz skończe 14 lat, wiec spoko :cool3: Taka stara jeszcze nie jestem :cool3: Quote
Shaunell Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Dynamique']Super :multi: Ja teraz skończe 14 lat, wiec spoko :cool3: Taka stara jeszcze nie jestem :cool3:[/quote] Wiem, właśnie większość mi znanych 'psiarek' tyle latek ma :p I niektóre z początku (o dziwo :crazyeye:) myślą, że ja także... Aha i fotki z filmikiem super! Też chciałabym mieć takiego frissbowego borderka, ale marzenia... :-( Quote
Dynamique Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='border_collie&westie']Wiem, właśnie większość mi znanych 'psiarek' tyle latek ma :p I niektóre z początku (o dziwo :crazyeye:) myślą, że ja także... Aha i fotki z filmikiem super! Też chciałabym mieć takiego frissbowego borderka, ale marzenia... :-([/quote] Wiek nie jest najważniejszy - byanjmniej dla mnie ;););) Nie mogę się doczekać ! Pozdro.:cool3: Quote
Shaunell Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Dynamique']Wiek nie jest najważniejszy - byanjmniej dla mnie ;););) Nie mogę się doczekać ! Pozdro.:cool3:[/quote] Dla mnie także ;] Pozdro i do zobaczenia! Quote
WeronikaM Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 super filmik !!!!!!!!!!!! ;) [SIZE=1]mam nadzieję, że częśto takie będą[/SIZE] :cool3: Quote
BellaLab Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='WeronikaM'][SIZE=1]mam nadzieję, że częśto takie będą[/SIZE] :cool3:[/quote] jestem jak najbardziej za, np. raz na tydzień:evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts