Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dynamique']To już nie moja wina :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

No wiadomo że nie twoja. :eviltong: Czego można się spodziewać w galerii bordera ?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewka i haker']a ja i takk wole bordera od waszych amstafow:)
więcej takich filmów!![/quote]

jak tam sobie chcesz :eviltong:
Póki co w tej galerii będzie skazani na oglądanie Lucka i jego brzydkich flipów w których spada na przednie łapy :cool1:
Dzisiaj mu trochę rzucałam... następnym razem wezme aparat i trochę pokręce :cool3:
Aktualnie pracujemy nad łączeniem vaultów od pleców z innymi rzeczami... jak narazie mój pies nie potrafi trafić w plecy... przy dobrych układach w głowe.... ała :evil_lol:

Posted

Filmik bardzo mi się podoba, ale tylko tyle mogę powiedzieć, bo żadnym ekpertem w dziedzinie dogfrisbe nie jestem :cool3:

[QUOTE]Chyba zjeżdżała, bo to Lucky nie jest.[/QUOTE]
nie? serio? cóż, pomyliłam się. :lol:

Posted

[quote name='ewka i haker']zależy od utworu;)[/quote]

Nie zawsze. Są sposoby. :diabloti:

Czekam na filmy (albo foty chociaż wole filmy) twoich 'obrzydliwych' flipów. :D

Posted

[quote name='Dynamique']No co ?! Piękne to one nie są XDD:eviltong:[/quote]

A weź przestań ... zobacz o ile się poprawiły !! Wtedy co byłyśmy tylko ja, Ty i Sonya to ledwo tyłek podnosił, a teraz są o wiele ładniejsze. ;)
A jak chcesz żeby lądował ? na 4 ?
Nie marudź, jak już chcesz narzekać to na swoje vaulty od klatki . :eviltong:

Posted

[quote name='ewka i haker']przecież jak ląduje na przód to jest dobrze[/quote]
No tak ... ale niektórzy lubią na 4 łapy. ;) Dominika nie ma czego się czepić i już. !! :eviltong:

(chce film ze stania na plecach !! :eviltong: )

Posted

[quote name='Jess']A weź przestań ... zobacz o ile się poprawiły !! Wtedy co byłyśmy tylko ja, Ty i Sonya to ledwo tyłek podnosił, a teraz są o wiele ładniejsze. ;)
A jak chcesz żeby lądował ? na 4 ?
Nie marudź, jak już chcesz narzekać to na swoje vaulty od klatki . :eviltong:[/quote]

Wtedy wogóle mu nie wychodziło. Bo on robi lepsze i ja to wiem :evil_lol::eviltong:

[QUOTE]
Nie marudź, jak już chcesz narzekać to na swoje vaulty od klatki . :eviltong:
[/QUOTE]

Dałam sobie z nimi już spokój ;););)

Posted

Hej, ja jestem w Bieszczadach i piszę z laptopu taty i jednak będę w niedzielę na zawodach we Wrocku! :multi: Może uda nam się pogadać? :p [SIZE=1](mimo naszej 'dużej/małej' róźnicy wieku :shake:)[/SIZE]

Posted

[quote name='border_collie&westie']Hej, ja jestem w Bieszczadach i piszę z laptopu taty i jednak będę w niedzielę na zawodach we Wrocku! :multi: Może uda nam się pogadać? :p [SIZE=1](mimo naszej 'dużej/małej' róźnicy wieku :shake:)[/SIZE][/quote]

Super :multi: Ja teraz skończe 14 lat, wiec spoko :cool3: Taka stara jeszcze nie jestem :cool3:

Posted

[quote name='Dynamique']Super :multi: Ja teraz skończe 14 lat, wiec spoko :cool3: Taka stara jeszcze nie jestem :cool3:[/quote]

Wiem, właśnie większość mi znanych 'psiarek' tyle latek ma :p I niektóre z początku (o dziwo :crazyeye:) myślą, że ja także...
Aha i fotki z filmikiem super! Też chciałabym mieć takiego frissbowego borderka, ale marzenia... :-(

Posted

[quote name='border_collie&westie']Wiem, właśnie większość mi znanych 'psiarek' tyle latek ma :p I niektóre z początku (o dziwo :crazyeye:) myślą, że ja także...
Aha i fotki z filmikiem super! Też chciałabym mieć takiego frissbowego borderka, ale marzenia... :-([/quote]

Wiek nie jest najważniejszy - byanjmniej dla mnie ;););)
Nie mogę się doczekać !
Pozdro.:cool3: