Dynamique Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='Nati28']Co do spaceu to dobry pomysl, jestem otwarta na propozycje :lol: ja probowalam zebrac szczecinskie yorki z dogo, ale cos mi nie wychodzi[/quote] Dzioewczyny często robią wypadku na Głębokie :cool3:;) [quote name='border_collie&westie']Hej! :loveu: Witamy się po raz pierwszy. Lucky to cudny border collie.:loveu: Będziemy wpadać częściej. Pozdrawiam.[/quote] Dziękujemy. :loveu: [quote name='Kinia']Mi działają wszystkie emotki, ta :evil_lol: oczywiście też:evil_lol:[/quote] Teraz to mi też działają :eviltong::evil_lol: Dzisiaj idziemy na agility z Adą od Megi i będziemy robić filmiki :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 WOW :O :O :O jestem pod wrażeniem tylko by te filmy powstały:P Quote
Dynamique Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='ewka i haker']WOW :O :O :O jestem pod wrażeniem tylko by te filmy powstały:P[/quote] Mam nadzieje,ze powstaną. Na wszelki wypadek własnie "wstawiłam" baterie,żeby się ładowały :evil_lol::eviltong: Quote
Dynamique Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='ewka i haker']nie mogę patrzeć na Twój baner:P[/quote] Co masz do mojego baneru :evil_lol: Sama robiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ANTYtalent :evil_lol: Quote
Jess Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [URL]http://img193.imageshack.us/img193/8004/s5004160.jpg[/URL] Ładnieee. :loveu: Mniami . :D Czekam na agilitowe filmy. : ) edit. ja nie moge patrzeć na twój avek . ; p Lucky okropnie wygląda na tej fotce . : )) Quote
Dynamique Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='Jess'][URL]http://img193.imageshack.us/img193/8004/s5004160.jpg[/URL] Ładnieee. :loveu: Mniami . :D Czekam na agilitowe filmy. : ) edit. ja nie moge patrzeć na twój avek . ; p Lucky okropnie wygląda na tej fotce . : ))[/quote] Łeeee... to muszę znaleść lepsza fotke :eviltong: Quote
Shaunell Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Mi się podoba bannerek, ale rzeczywiście na avatarku trochę nieładnie Luckuś wyszedł. :lol: Quote
Dynamique Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Teraz zmieniłam. Trzeba było mówić odrazu,a nie cicho siedzicie :evil_lol::eviltong: Quote
Feigned Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ja tego Twojego Lucky'ego uwielbiam normalnie :loveu: więcej zdjęć! :cool3: Quote
ewka i haker Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Dynamique']Co masz do mojego baneru :evil_lol: Sama robiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ANTYtalent :evil_lol:[/quote] ma takie dziwne oczy:eviltong: a na avku jak jakiś show wygląda:evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Dynamique Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='ewka i haker']ma takie dziwne oczy:eviltong: a na avku jak jakiś show wygląda:evil_lol::eviltong::eviltong:[/quote] Bo on już takie ma :eviltong: Twoje też są dziwne :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz mam ąłdniejszy avek zrobiony z twojego zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 A filmiku nie będzie, bo trening odwołany :cool3: Quote
Kamila_ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='Dynamique'] [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8004/s5004160.jpg[/IMG] [/quote] Jaki piękny! pańcia o włochacza dba .. wyczesała z każdej strony :diabloti: :eviltong: Prosimy więcej zdjeć! Quote
Shaunell Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 u mnie avatarek wyświetla się ten sam :shake: Quote
ewka i haker Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 zauważyłam ze z mojego i on wygląda jak jakiś napuszony border:P Quote
Jess Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wygląda jak napuszony border bo jest . Bynajmniej był jak go ostatnio widziałam... miał kryzę napuszoną. :) Ps. teraz masz śliczny avek. ; )) Tylko musisz dać nowe foty bo filmu z agility nie ma... :roll: Quote
ewka i haker Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 no tak on jest Show:D :D no właśnie cos nowego:D:P Quote
Dynamique Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']Jaki piękny! pańcia o włochacza dba .. wyczesała z każdej strony :diabloti: :eviltong: Prosimy więcej zdjeć![/quote] Jutro idziemy na trening,bo jezeli pogoda dalej będzie taka fajna to na pewno się odbędzie, więc może i fotki będą,a filmiki zapewne też :cool3: [quote name='border_collie&westie']u mnie avatarek wyświetla się ten sam :shake:[/quote] Teraz musi być wszystko ok ;) Quote
Dynamique Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='ewka i haker']zauważyłam ze z mojego i on wygląda jak jakiś napuszony border:P[/quote] Teraz już mniej napuszony. Ale z miotu "L" to o ile się nie myle ma chyba najwiecej futerka :lol::lol::lol: [quote name='Jess']Wygląda jak napuszony border bo jest . Bynajmniej był jak go ostatnio widziałam... miał kryzę napuszoną. :) Ps. teraz masz śliczny avek. ; )) Tylko musisz dać nowe foty bo filmu z agility nie ma... :roll:[/quote] Jutro będzie ;););) No napuszony był... teraz troche go furminator objechał jak kosiarka. Tyle,ze z kryzy za bardzo nie wyłazi. Najbardziej z ogona :eviltong::evil_lol: [quote name='ewka i haker']no tak on jest Show:D :D no właśnie cos nowego:D:P[/quote] Nic nowego :lol: A show to nie wiem w którym miejscu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Dynamique Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='ewka i haker']on z przodu na tym avku:P[/quote] Może Ci się wydaje. Showy z natury mają jeszcze wiecej futra :eviltong: Quote
Boness. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [URL]http://img193.imageshack.us/img193/8004/s5004160.jpg[/URL] Śliczny Lucek :loveu: Cały czas wchodzę tutaj, żeby coś skomentować ale nie miałam fotek :lol: Teraz będę wpadać razem z komentarzami :D Quote
metaxa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Dynamique']Otwieram poczte i: [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/2996/xxxt.png[/IMG] To będzie zbyt piękne,aby mogło być prawdziwe :multi::multi::multi::lol: [Tak wiem... nudze wszystkich,ale strasznie sie ciesze po prostu ;)][/quote] GRATULACJE!!!!!:multi: Quote
WeronikaM Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 może jakieś nowe fotki Luckiego :cool3: [SIZE=1]on taki słodziusi :loveu:[/SIZE] Quote
Recommended Posts