ewka i haker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 no no wiec nie tylko wystawy:D fajnie fajnie jeszcze lap go jak robi:D Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='ewka i haker']no no wiec nie tylko wystawy:D fajnie fajnie jeszcze lap go jak robi:D[/quote] Szczęka opadła kochanej Ewie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to kiedyś próbowałam go złapać jak robi,ale marnie mi to idzie :oops: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='ewka i haker']za duzo tych wystaw i wyszlo:P[/quote] Zazdrośnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstrętna baba :evil_lol: Kopa chcesz ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Biedny Lucek pewnie już widzi zamiast frisbee i piłek ringówki przed oczami :shake: Quote
Jess Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote=Dynamique;]A tak serio to kiedyś próbowałam go złapać jak robi,ale marnie mi to idzie :oops:[/quote] Wpadnij do Gol to Cię chętnie nauczę. :cool3: Quote
Dynamique Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='madziulik_13']Biedny Lucek pewnie już widzi zamiast frisbee i piłek ringówki przed oczami :shake:[/quote] Oj chcecie się dorobić naprawde :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='Jess']Wpadnij do Gol to Cię chętnie nauczę. :cool3:[/quote] Już umiemy :cool3: Dzisiaj rano próbowaliśmy. Złapałam go 4 razy na 10 prób :cool3::lol: Quote
ewka i haker Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 wystawy wam życie sportowe psuja bo on woli byc na ziemi a nie flipy łapać i być łapanym bo mu jeszcze włosy poczochrasz:P haha Quote
Dynamique Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='ewka i haker']wystawy wam życie sportowe psuja bo on woli byc na ziemi a nie flipy łapać i być łapanym bo mu jeszcze włosy poczochrasz:P haha[/quote] Jasne,jasne :cool3::eviltong: Byliśmy na zaledwie 6 wystawach :eviltong::eviltong::eviltong: Biedny Lucky... zmuszam go do tego głupiego agility i frisbee :evilbat: Quote
ewka i haker Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 nie, biedny bo go do wystaw go zmuszasz:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Dynamique Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='ewka i haker']nie, biedny bo go do wystaw go zmuszasz:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Idź się poznęcaj nad Wełniakiem, który jest jutro wystawiany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedny Wełniak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ona to przy okazji:P Wełniak to sportowy mistrz TY lepiej jakieś zdjecia daj:P Quote
Dynamique Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='ewka i haker']ona to przy okazji:P Wełniak to sportowy mistrz TY lepiej jakieś zdjecia daj:P[/quote] Zawsze masz jakies wytłumaczenie :eviltong::eviltong::eviltong: Lucek też tak przy okazji :eviltong: Nad zdjęciami pomyśle :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 a my przyszlismy zyczyc slodkich snow:loveu: Quote
Dynamique Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='Pusiakowa']a my przyszlismy zyczyc slodkich snow:loveu:[/quote] Dziękujemy ;) [quote name='ewka i haker']przy okazji jeździ do innym miast :D[/quote] Nie zrozumiałam twojej wypowiedzi :cool3::eviltong: Quote
Inkaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/6KopuuVukMR/czerwiec_09_flipy]Wrzuta.pl - Czerwiec '09 Flipy ;))[/url] Świetnie! :loveu: Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Inkaa'][URL="http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/6KopuuVukMR/czerwiec_09_flipy"]Wrzuta.pl - Czerwiec '09 Flipy ;))[/URL] Świetnie! :loveu:[/quote] Dzięki. Mam nadzieje,że w najbliższym czasie zrobie jakiś frisbowy filmik :eviltong: Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Kaya93']Cześć Wam:loveu::loveu:[/quote] Hej :razz::razz::razz: [quote name='Pusiakowa']hej:) zegnamy sie:(:hand:[/quote] Buuu :shake: Quote
BellaLab Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Dynamique']Dzięki. Mam nadzieje,że w najbliższym czasie zrobie jakiś frisbowy filmik :eviltong:[/quote] Hej:) oby ten najbliższy czas przyszedł szybko :evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='BellaLab']Hej:) oby ten najbliższy czas przyszedł szybko :evil_lol:[/quote] :lol: Jutro wybieramy się na agility do HOP-A ... do cudownych jamników :cool3: Bozena pewnie weźmie aparat, więc będa jakieś foteczki :cool3: Quote
Recommended Posts