Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/1F07OdWNNUV/trening_agility_11.06.09]Wrzuta.pl - Trening agility 11.06.09[/url]

Filmik z dzisiaj... nawet niewiedziałam, że Lucek tak zapiernicza na slalomie :-o:-o:-o

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emmm mamy trzech konkurentów w klasie na wystawie w Szczecinie :razz:
Czyli przewidywana lokata dla Lucka to IV :eviltong: Pewnie jak zwykle sedzia się przyczepi, że jest chudy :lol:

Posted

[quote name='BobowitaMW']A mnie się filmik baaaaaardzo podoba. :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Bo na filmiku sa wszystkie ladnie Kikowe przebiegi :diabloti:
A Fuksowe wszystkie ZALOSNE - i jak ogladam taki filmik to poprostu zaczynam nie doceniac mego psa i zaczynam go meczyc :evil_lol: hahah

Posted

[quote name='fuksowata']Bo na filmiku sa wszystkie ladnie Kikowe przebiegi :diabloti:
A Fuksowe wszystkie ZALOSNE - i jak ogladam taki filmik to poprostu zaczynam nie doceniac mego psa i zaczynam go meczyc :evil_lol: hahah[/quote]
Nie prawda! Tzn. Kika wszystkie przebiegi ma ładne - nie to co ja. A tak w ogóle naj naj naj to był nasz ostatni przebieg. Udało się nam wtedy pobiec dokładnie tak, jak zaplanowałam. :loveu:

A Ty Fuksa w ogóle przestałaś już męczyć? :-o :eviltong:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Nie prawda! Tzn. Kika wszystkie przebiegi ma ładne - nie to co ja. A tak w ogóle naj naj naj to był nasz ostatni przebieg. Udało się nam wtedy pobiec dokładnie tak, jak zaplanowałam. :loveu:

A Ty Fuksa w ogóle przestałaś już męczyć? :-o :eviltong:[/quote]

Haha, jak Wy sobie poszlyscie to pocwiczylism sobie SOLIDNIE:evil_lol: slalom, a jak Fuks juz mial dosyc ( tzn. lapkami przestal przebierac, polozyl sie na boku i przestal oddchac ) to wzielam sie za Freye

:placz: Freya to kolejny pies do ktorego mam sie nie zblizac -od gorne zalecenie Anety
A czy to moja wina, ze Freya zamiast wejsc do tunelu przyleciala do mnie , tu kontakt sie Ani i Freyi klania !:evil_lol: a mojej w tym winy zadnej! przeciez jej nie wolalalam:shake:

Posted

[quote name='fuksowata']Haha, jak Wy sobie poszlyscie to pocwiczylism sobie SOLIDNIE:evil_lol: slalom, a jak Fuks juz mial dosyc ( tzn. lapkami przestal przebierac, polozyl sie na boku i przestal oddchac ) to wzielam sie za Freye

:placz: Freya to kolejny pies do ktorego mam sie nie zblizac -od gorne zalecenie Anety
A czy to moja wina, ze Freya zamiast wejsc do tunelu przyleciala do mnie , tu kontakt sie Ani i Freyi klania !:evil_lol: a mojej w tym winy zadnej! przeciez jej nie wolalalam:shake:[/quote]
Co się stało Fuksowi? :-o

Widzisz 0 masz szlaban na bordery :lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Co się stało Fuksowi? :-o

Widzisz 0 masz szlaban na bordery :lol: :evil_lol: :eviltong:[/quote]

Kupie sobie wlasnego :eviltong: i na niego nikt mi szlabanu nie da :eviltong:

Posted

[quote name='fuksowata']Kupie sobie wlasnego :eviltong: i na niego nikt mi szlabanu nie da :eviltong:[/quote]
Tylko nie przesadź! Bo będę musiała mu (czy tam jej) współczuć. :eviltong:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Tylko nie przesadź! Bo będę musiała mu (czy tam jej) współczuć. :eviltong:[/quote]

JEJ :loveu:eh z Fuksem tez nie przesadzam, ja mu poprostu rozrywki dostarczam, gdyby chlopak mial dosc to by spakowal manatki i wyrszyl w swiat , a wciaz jest u mnie :loveu:

Posted

Zaczynam się bać ! :-o:-o:-o Co było Fuksowi ? Chyba za bardzo mu dałas popalić ! :mad: I teraz już naprawde mówie serio, serio bez żartów ! Ja też bym chciała non stop biegać, ale bez przesadyzmu... pies tutaj sie bardziej męczy od Nas. Bynajmniej mój.

Posted

[quote name='Dynamique']Zaczynam się bać ! :-o:-o:-o Co było Fuksowi ? Chyba za bardzo mu dałas popalić ! :mad: I teraz już naprawde mówie serio, serio bez żartów ! Ja też bym chciała non stop biegać, ale bez przesadyzmu... pies tutaj sie bardziej męczy od Nas. Bynajmniej mój.[/quote]
Ale po Fuksie zmeczenia nie widac, boze przeciez ja nie biegam cala godzine non stop ! tylko pare przebiegow! i to sama wiesz! a fuksowi nic nie dolegalo , to byl zart! :evil_lol:

Posted

[quote name='fuksowata']Ale po Fuksie zmeczenia nie widac, boze przeciez ja nie biegam cala godzine non stop ! tylko pare przebiegow! i to sama wiesz! a fuksowi nic nie dolegalo , to byl zart! :evil_lol:[/quote]

Dobre żarty :mad: Nie strasz :eviltong::eviltong::eviltong: Ale pogoda do d*** ! :shake:

Posted

[quote name='Kaya93']Hej gaduły:loveu:
coś dawno Lakiego nie widziałam :siara:
Dawać foty, ale już:diabloti:[/quote]

Trzeba patrzeć strone wcześniej ! [url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/1F07OdWNNUV/trening_agility_11.06.09]Wrzuta.pl - Trening agility 11.06.09[/url][URL="http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/1F07OdWNNUV/trening_agility_11.06.09"][/URL]

Posted

[quote name='Dynamique']Dobre żarty :mad: Nie strasz :eviltong::eviltong::eviltong: Ale pogoda do d*** ! :shake:[/quote]
Czy Wy mnie uwazcie za sadystke????? :angryy: Przeciez krzywdy bym mu nie zrobila, kurde dzis praktycznie caly trening siedzial przy drzewie! ja go nie mecze! ja wiem kiedy on zmeczony jest, on wtedy na pilke nie patrzy wzrokiem rozanielonym, a sama widzialas , ze juz po treningu prawie wieszal sie na smyczy bo chcial pilke :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya93']Hej gaduły:loveu:
coś dawno Lakiego nie widziałam :siara:
Dawać foty, ale już:diabloti:[/quote]
A filmiku nie widzialas :diabloti: tam az roji sie od lucka , a fuksa tak malo jest :angryy:

Posted

[quote name='fuksowata']A filmiku nie widzialas :diabloti: tam az roji sie od lucka , a fuksa tak malo jest :angryy:[/quote]

Roi to się od Kiki :cool3: Biedna poszkodowana, Kinga ! :lol:

Posted

Świetny filmik :loveu: Boziu,ile ja bym dała żebym też tak mogła agility'ować :shake: O frisbee już nie wspomnę - ten z 23.05 - miód na moje oczy :cool3::cool3:

Nie bolą cię te vaulty od pleców ? :razz:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Świetny filmik :loveu: Boziu,ile ja bym dała żebym też tak mogła agility'ować :shake: O frisbee już nie wspomnę - ten z 23.05 - miód na moje oczy :cool3::cool3:

Nie bolą cię te vaulty od pleców ? :razz:[/quote]

Bolą jak cholera :shake: Jest upał, zakłądam specjalnie nawet swter, a tutaj niewielka różnica :shake: Jutro moze pójde na frisbee :evil_lol:

A dzisiaj byliśmy w Hopie i ćwiczyliśmy strefy, etc. Luckowi szło fajnie, musimy popracowac jeszcze nad huśtawką,bo dawno jej nie robił ;) Ale mamy czas :cool3: Teraz to już wakacje to luzik :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Jest upał, zakłądam specjalnie nawet swter, a tutaj niewielka różnica[/QUOTE]

Ale warto się poświęcać,co? :evil_lol:

Naprawdę w Waszym wykonaniu świetnie one wyglądają - ogólnie wszystkie vaulty :loveu: