Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Specjalnie dla Kingi jako, że marudzi 2 fotki Lucka z zawodów autorstwa Ewy Kiryk :diabloti: [SIZE=1](masz mi dać reszte fot ty zły człowieku ! :diabloti:)[/SIZE]

[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/6894/14708329.png[/IMG]

[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/5007/img1754.jpg[/IMG]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dynamique']I co... żadnego zainteresowania ? :shake: Rozumiem Kinga już pewnie w Goleniowie, ale reszta ? :-([/quote]
A ja widziałam, że w temacie zawodów jest więcej Luckowych fotek. :razz:

Śliczne ma te tunelaste! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Dynamique']madziulik_13 - czemu ? :shake:

Dziękujemy :smilecol:Obiecuje, że jak tylko wyzdrowieje to porobie trochę fotek Luckiemu :diabloti:[/quote]

W Goleniowie nie byłyśmy bo szkoła na to nie pozwoliła i rozkład paan busów :angryy:

Współczuję Tobie różyczki wracaj do zdrowia szybko ! :)

Czekam na fotki nowe :cool3: Mam nadzieje że kiedyś będziemy mogły się spotkać to wymiziam Lucky`ego bo jestem jego wielbicielką :loveu:

Posted

[quote name='madziulik_13']W Goleniowie nie byłyśmy bo szkoła na to nie pozwoliła i rozkład paan busów :angryy:

Współczuję Tobie różyczki wracaj do zdrowia szybko ! :)

Czekam na fotki nowe :cool3: Mam nadzieje że kiedyś będziemy mogły się spotkać to wymiziam Lucky`ego bo jestem jego wielbicielką :loveu:[/quote]

Bardzo mi miło :loveu: Luckowi tym bardziej ;):loveu:
Może będziesz na wystawie w Szczecinie ? Wtedy na pewno zobaczysz Lucka :evil_lol: Na 80 % będziemy też w Gorzowie. Wkońcu brakuje nam dwóch krajowych CWC :angryy::lol:

Posted

Na Szczecińskiej niestety nie bo w tedy wyjeżdżam z Szilą na obóz :(
Ale w Gorzowie na 100 % będę !:multi::multi:

Mam nadzieje ze się spotkamy :cool3: :D

Jak wyzdrowiejesz to też filmik z frisbee i z agility by się przydał :diabloti:

Posted

[quote name='madziulik_13']Na Szczecińskiej niestety nie bo w tedy wyjeżdżam z Szilą na obóz :(
Ale w Gorzowie na 100 % będę !:multi::multi:

Mam nadzieje ze się spotkamy :cool3: :D

Jak wyzdrowiejesz to też filmik z frisbee i z agility by się przydał :diabloti:[/quote]

Z agility to dopiero na treningu ;) Sama sie nie mogę normalnie doczekać :lol: A z frisbee na pewno będzie szybciej :lol:
Ejj. W razie czego czy mogłabyś mnie odebrać z dworca w Gorzowie ? :roll::oops:

Posted

[quote name='Dynamique']Z agility to dopiero na treningu ;) Sama sie nie mogę normalnie doczekać :lol: A z frisbee na pewno będzie szybciej :lol:
Ejj. W razie czego czy mogłabyś mnie odebrać z dworca w Gorzowie ? :roll::oops:[/quote]

Ty na jakim treningu jutro pokaz mamy, haha agility, sztuczki & frisbee i glosno KLASZCZEMY wtedy i inni zaczna, haha
nadzieja umiera ostatnia

Posted

[quote name='Dynamique']A no ! To dopiero będzie lans ! :lol:[/quote]

I to jaki :) wszystkie krasnale ze szczecina beda nas rozpoznawac, i kranalowymi paluchami wytykac , ze to te od tych psow :) :diabloti:

Posted

[quote name='fuksowata']I to jaki :) wszystkie krasnale ze szczecina beda nas rozpoznawac, i kranalowymi paluchami wytykac , ze to te od tych psow :) :diabloti:[/quote]

"Mamo ! Zobacz ! Fuks idzie !!!"

Posted

[quote name='Dynamique']"Mamo ! Zobacz ! Fuks idzie !!!"[/quote]
"Tato!Zobacz ! Lucky idzie !!!!

Nim sie obejrzymy cale miasto oplakatowane bedzie oplakatowane Fuksowtymi i Lackowatymi plakatami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dynamique']Prawie jak "mam talent" :lol:[/quote]

Ty , a przeciez druga edycja sie zaczyna, my i nasze mistrze..... co Ty na to?

Krasnale beda na nas smsy wysylac :D I cala Dgm :evil_lol:

Posted

[quote name='fuksowata']Ty , a przeciez druga edycja sie zaczyna, my i nasze mistrze..... co Ty na to?

Krasnale beda na nas smsy wysylac :D I cala Dgm :evil_lol:[/quote]

Ja tam bardziej myśle o tym euro :diabloti: