Dynamique Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Specjalnie dla Kingi jako, że marudzi 2 fotki Lucka z zawodów autorstwa Ewy Kiryk :diabloti: [SIZE=1](masz mi dać reszte fot ty zły człowieku ! :diabloti:)[/SIZE] [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/6894/14708329.png[/IMG] [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/5007/img1754.jpg[/IMG] Quote
Dynamique Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 I co... żadnego zainteresowania ? :shake: Rozumiem Kinga już pewnie w Goleniowie, ale reszta ? :-( Quote
BobowitaMW Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Dynamique']I co... żadnego zainteresowania ? :shake: Rozumiem Kinga już pewnie w Goleniowie, ale reszta ? :-([/quote] A ja widziałam, że w temacie zawodów jest więcej Luckowych fotek. :razz: Śliczne ma te tunelaste! :loveu::loveu: Quote
Dynamique Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Wszystkie foty z zawodów i wystawy: [url=http://www.lucky-sfora.yoyo.pl/galeria4.html]Lucky Sfora z Krasnego Boru - Border Collie[/url] Quote
Kaya93 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Helo:loveu: A Lucky jak zwykle cudny:loveu: i zdjęcia świetne:multi: Quote
madziulik_13 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 My też zaglądamy tutaj :cool3: W Goleniowie nie jesteśmy ale niestety trochę problemy z kompem :shake: Fotki są świetne ! Jeszcze raz GRATULACJE ! :) :loveu: Quote
Dynamique Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 madziulik_13 - czemu ? :shake: Dziękujemy :smilecol:Obiecuje, że jak tylko wyzdrowieje to porobie trochę fotek Luckiemu :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Lucky jest niesamowity :-o:wink::loveu: Ja składam wizyte pierwszy raz...;) Wymiziaj go ode mnie :) Quote
Dynamique Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='Justy$ka']Lucky jest niesamowity :-o:wink::loveu: Ja składam wizyte pierwszy raz...;) Wymiziaj go ode mnie :)[/quote] Dziękujemy :oops: Quote
madziulik_13 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Dynamique']madziulik_13 - czemu ? :shake: Dziękujemy :smilecol:Obiecuje, że jak tylko wyzdrowieje to porobie trochę fotek Luckiemu :diabloti:[/quote] W Goleniowie nie byłyśmy bo szkoła na to nie pozwoliła i rozkład paan busów :angryy: Współczuję Tobie różyczki wracaj do zdrowia szybko ! :) Czekam na fotki nowe :cool3: Mam nadzieje że kiedyś będziemy mogły się spotkać to wymiziam Lucky`ego bo jestem jego wielbicielką :loveu: Quote
Dynamique Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='madziulik_13']W Goleniowie nie byłyśmy bo szkoła na to nie pozwoliła i rozkład paan busów :angryy: Współczuję Tobie różyczki wracaj do zdrowia szybko ! :) Czekam na fotki nowe :cool3: Mam nadzieje że kiedyś będziemy mogły się spotkać to wymiziam Lucky`ego bo jestem jego wielbicielką :loveu:[/quote] Bardzo mi miło :loveu: Luckowi tym bardziej ;):loveu: Może będziesz na wystawie w Szczecinie ? Wtedy na pewno zobaczysz Lucka :evil_lol: Na 80 % będziemy też w Gorzowie. Wkońcu brakuje nam dwóch krajowych CWC :angryy::lol: Quote
madziulik_13 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Na Szczecińskiej niestety nie bo w tedy wyjeżdżam z Szilą na obóz :( Ale w Gorzowie na 100 % będę !:multi::multi: Mam nadzieje ze się spotkamy :cool3: :D Jak wyzdrowiejesz to też filmik z frisbee i z agility by się przydał :diabloti: Quote
madziulik_13 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 No to czekamy na filmiki i fotki :cool3: No pewnie nie ma sprawy ! :) :) Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='madziulik_13']Na Szczecińskiej niestety nie bo w tedy wyjeżdżam z Szilą na obóz :( Ale w Gorzowie na 100 % będę !:multi::multi: Mam nadzieje ze się spotkamy :cool3: :D Jak wyzdrowiejesz to też filmik z frisbee i z agility by się przydał :diabloti:[/quote] Z agility to dopiero na treningu ;) Sama sie nie mogę normalnie doczekać :lol: A z frisbee na pewno będzie szybciej :lol: Ejj. W razie czego czy mogłabyś mnie odebrać z dworca w Gorzowie ? :roll::oops: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Dynamique']Z agility to dopiero na treningu ;) Sama sie nie mogę normalnie doczekać :lol: A z frisbee na pewno będzie szybciej :lol: Ejj. W razie czego czy mogłabyś mnie odebrać z dworca w Gorzowie ? :roll::oops:[/quote] Ty na jakim treningu jutro pokaz mamy, haha agility, sztuczki & frisbee i glosno KLASZCZEMY wtedy i inni zaczna, haha nadzieja umiera ostatnia Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Dynamique']A no ! To dopiero będzie lans ! :lol:[/quote] I to jaki :) wszystkie krasnale ze szczecina beda nas rozpoznawac, i kranalowymi paluchami wytykac , ze to te od tych psow :) :diabloti: Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='fuksowata']I to jaki :) wszystkie krasnale ze szczecina beda nas rozpoznawac, i kranalowymi paluchami wytykac , ze to te od tych psow :) :diabloti:[/quote] "Mamo ! Zobacz ! Fuks idzie !!!" Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Dynamique']"Mamo ! Zobacz ! Fuks idzie !!!"[/quote] "Tato!Zobacz ! Lucky idzie !!!! Nim sie obejrzymy cale miasto oplakatowane bedzie oplakatowane Fuksowtymi i Lackowatymi plakatami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Dynamique']Prawie jak "mam talent" :lol:[/quote] Ty , a przeciez druga edycja sie zaczyna, my i nasze mistrze..... co Ty na to? Krasnale beda na nas smsy wysylac :D I cala Dgm :evil_lol: Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='fuksowata']Ty , a przeciez druga edycja sie zaczyna, my i nasze mistrze..... co Ty na to? Krasnale beda na nas smsy wysylac :D I cala Dgm :evil_lol:[/quote] Ja tam bardziej myśle o tym euro :diabloti: Quote
Recommended Posts