Tilia Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 to ja mam pytanko: czy były mioty tej rasy w Polsce? może znacie kogoś kto ma psa tej rasy? pilnie poszukuję kontaktu z właścicielem/hodowcą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flaire Posted December 11, 2003 Share Posted December 11, 2003 Tilia, No, co najmniej jeden miot był, bo w Łodzi zgłoszona była 1480 JUDITH Leśny Elf, musztardowa, ur. 19-08-00, PKR III-42712 (Int. Ch. HIGHWIRE Who's Light, Ch. PL BIANCA Okata Fantazie), hod. E. Iwaszkiewicz, wł. Jarosław Iwaszkiewicz, Gierzyńskiego 25 m. 22, 09-407 Płock A w Sopocie 1251 JAXA Leśny Elf, pieprz i sól, ur. 19-08-00, PKR III 42705 (Int. Ch. HIGHWIRE Who's Light, Ch. PL Mł. Ch. PL, Zw. Kl. BIANCA Okata Fantazie), hod. E. Iwaszkiewicz, wł. Anita Iwaszkiewicz, ul. Szarych Szeregów 15 m. 1, 09-409 Płock Więc pewnie najlepiej spróbować się skontaktować z którymś z tych Płockich Iwaszkiewiczów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czapla Posted December 11, 2003 Share Posted December 11, 2003 Zadzwon do oddzialu w Plocku, bo pani-wlascicielka dwoch takich piechow dziala czynnie w zwiazku, wiec w czasie dyzuru pewnie ja zastaniesz lub powiedza ci jak sie z nia skontaktowac. Telefon do oddzialu to /024/2636838. Dyzury maja w poniedzialek i czwartek od 17.30 do 19.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilia Posted December 11, 2003 Author Share Posted December 11, 2003 dziękuję Wam bardzo serdecznieza zainteresowanie! Spróbuję się skontaktować z Płockiem. chodzi o to, że prawdopodobnie jest taki pies w schronisku!!!!!!! :o , dziś robiłyśmy mu zdjęcia. Ma koło roku, piesek, jasny, żółtawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts