jaszczurka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Iza tak sobie mysle - ostanio na wystawie we Wroclawiu kupowalam szczotke i Pan sie ze mna klocil, ze silky terrier ma podszerstek ;) Mowil, ze on ma skya i o nich tez mowia, ze nie ma a ma... nie chcial mi wierzyc, ze silky nie ma ;) Tak sobie mysle, czy to czasem Wasze stoisko nie bylo. W koncu skye rzadka rasa ;) Quote
bajadera Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Skye jak najbardziej [U][B]ma podszerstek[/B][/U] ! I kto mówi, że nie ma to nie wie co mówi ! Tyle ze włos okrywowy jest długi i znaczną część podszerstka się wyczesuje. Ale nie wolno całego ,aby sierść z wyglądu nie przypominała yorkowatej.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
jaszczurka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 sirion ja nawet skya w zyciu nie glaskalam :P Ja tylko powtarzam rozmowe z panem ktory sprzedawal mi szczotke ;) A szczoteczka niczego sobie ;) Quote
Recommended Posts