Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Głupie pytanie, bo ja to powinnam takie rzeczy wiedziec.

Ale cos sie robi jak sie dostało CACIBa?? Czeka sie na jakies potwierdzenie z Brukseli czy coś im sie samemu wysyła?? Czy wogole nic sie nie robi, na nic sie nei czeka?

Posted

Mausa witaj ponownie na dgm :angel: :angel: :angel: :angel: Jak zobaczyłem Twój nick przypomniało mi się o stawce z Berlina :oops: ale wstyd. Jutro dzwonię i wszysto Ci podam

pozdrawiam :wink:

Posted
Do mnie potwierdzenie szło rok . :-?

a nie da sie tego ewnetualnie przyspieszyć żeby przyszło po 2 miesiącach??

Jesli n ie przyjdzie po 2 miesiacach to mam pisać do nich??

Posted

Agappe

potwierdzenie CACIBa prześlą z Belgii nie bezpośrednio do ciebie tylko do oddziału który organizował wystawę. I dopiero ten Oddział przyśle to potwierdzenie tobie. (Przynajmniej tak było jeszcze w zeszłym roku).

Jest to karteczka wielkości pocztówki która na zawsze już zostaje u ciebie, nigdzie jej już nie wysyłasz, więc gdyby nawet do ciebie nie dotarła to CACIB i tak jest zatwierdzony.

A czas oczekiwanie swoją drogą rzeczywiście bywa bardzo różny. Ja na przykład na potwierdzenie z Krakowa 2000. czekałam cały rok ale juz z Krakowa 2001 "tylko" trzy miesiace. I to nie tylko u nas tak jest. Na potwierdzenie z Węgier też czekałam prawie rok.

Radziłabym w tej sytuacji zawiadomić o zmianie adresu oddział który organizował wystawę. Niech w razie czego prześlą na nowy adres i już.

:)

Posted

tylko chwilowo jeszcze nie ma nowego, bo sie buduje, będzie można przesyłać coś na ten adres nie wcześniej niż w październiku.

dzięki za wyjaśnienia, coś wymyśle (może) :)