Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']moja droga nigdy nie mów nigdy :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:lol: :lol: :lol: sa rzeczy do zrobienia,do zrobienia z duuuzym wysilkiem i nie do zrobienia.kurdupel toczacy sie po murawie top modelka po 40stce juz nie zostanie:roll: :diabloti: :shake:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']tiaaaaaa.
a ja schudne i stane sie top modelka:diabloti:[/QUOTE]
czyli zmieniasz zawód i będe mogła się w sobote wysypiać!!!:multi: :multi:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']czyli zmieniasz zawód i będe mogła się w sobote wysypiać!!!:multi: :multi:[/quote]tiiaaaaa niedoczekanie twoje i tobie pokrewnych:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']tiiaaaaa niedoczekanie twoje i tobie pokrewnych:diabloti:[/QUOTE]
:hmmmm: ale maszerujesz z pełną gracją :cool3: :cool3: jak pokazujesz nam co i jak mamy robić :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']:hmmmm: ale maszerujesz z pełną gracją :cool3: :cool3: jak pokazujesz nam co i jak mamy robić :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:cool3: :cool3: :cool3: za to wy powtarzacie to z jeszcze wieksza gracyja:diabloti: .a dobrze ze zdjecie szczepana zamiescilas bo juz zapomnialam jak dziewczyna wyglada:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']:cool3: :cool3: :cool3: za to wy powtarzacie to z jeszcze wieksza gracyja:diabloti: .a dobrze ze zdjecie szczepana zamiescilas bo juz zapomnialam jak dziewczyna wyglada:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
trudno pokonać mistrza :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='14ruda']ayshe!zdajesz se sprawę,ze jak zostaniesz top modelką to musisz se kupić wielką torbe?bo top modelki noszę swe pieski w torebkach:razz: :lol:[/quote]

:roflt:bede to sobie wyobrazac za kazdym razem jak Treser bedzie sie na mnie wydzierac:evil_lol:

Posted

[quote name='Alix']:roflt:bede to sobie wyobrazac za kazdym razem jak Treser bedzie sie na mnie wydzierac:evil_lol:[/quote]dofffciapni sie zrobilismy co?:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']dofffciapni sie zrobilismy co?:diabloti:[/quote]

to za ten twoj umieszek ktory gosci na twojej twarzy za kazdym razem jak wyciagam gryzak:eviltong: NO a poza tym kazdy sposob dobry na rozladowanie napiecia:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']:hmmmm: ale maszerujesz z pełną gracją :cool3: :cool3: jak pokazujesz nam co i jak mamy robić :evil_lol: :evil_lol:[/quote]No nie? :cool3: Z takim fantazyjnym przytupem to robi :cool3: :evil_lol:

Posted

Ale to akurat właśnie jest topowy offik więc wszystko jest oki :diabloti:

[I]EDIT[/I]
[I]Hihihihiiiii, że się w mowie przejęzyczam, to wiem, ale w piśmie? :-o :lol: [/I]
[I]Miało oczywiście być "offowy topik"[/I] :lol:

Posted

[quote name='asher']Ale to akurat właśnie jest topowy offik więc wszystko jest oki :diabloti:

[I]EDIT[/I]
[I]Hihihihiiiii, że się w mowie przejęzyczam, to wiem, ale w piśmie? :-o :lol: [/I]
[I]Miało oczywiście być "offowy topik"[/I] :lol:[/quote]ten o stresie tez wiec nie musze czuc sie winna i nieprawa?:cool3: :evil_lol:

Posted

Asher ,ale ten topowy offik całkiem ładnie się prezentuje :evil_lol: :evil_lol:
tego o stresie to ja nie czytam :eviltong: :eviltong: bo tam jest tego tyle :shake: :shake: :shake: pozatym jaki to tam stres :evil_lol:

Posted

[quote name='14ruda']ayshe!zdajesz se sprawę,ze jak zostaniesz top modelką to musisz se kupić wielką torbe?bo top modelki noszę swe pieski w torebkach:razz: :lol:[/QUOTE]
Dwie torby do jednej oba nie wejdą:diabloti: . Na lewym ramieniu Chitanga na prawym Szado a po środku takie coś niedużego na szpilkach /no bo modelka/:multi: uginające się pod cięzarem torebek :diabloti: :diabloti: ,a więc zgarbione w kształcie znaku zapytania - no i ten znak zapytania pozostanie nam w oczach jako wspomnienie ukochanego tresserka!!!!:evil_lol: No i oczywiście przeca nawet ona tych dwu toreb nie udzwignie więc spływając potem będzie je ciągneła po ziemi ,posapując i pojękując - o boże ale sie rozmarzyłam.:multi: :multi:

Posted

Ale to tylko pierwszy rok.jak sie dorobi milionów to bedzie miala barczystego ABSa(Absolutny Brak Szyi)od targania pieseczków.A na śladach wam nogi wwewnątrz wejdą, a ayshe spocznie na tych barach,które bedą ją nosić he,he.:)

Posted

[quote name='14ruda']Ale to tylko pierwszy rok.jak sie dorobi milionów to bedzie miala barczystego ABSa(Absolutny Brak Szyi)od targania pieseczków.A na śladach wam nogi wwewnątrz wejdą, a ayshe spocznie na tych barach,które bedą ją nosić he,he.:)[/QUOTE]
e tam ona to co zarobi wyda na psy na ABS-a bedzie jej szkoda forsy. :cool1: Jedyna szansa dla nas że z kazdym roczkiem jej latek przybywa :diabloti::diabloti: -a jak się żyje tak intensywnie to.......:evil_lol: :evil_lol: .więc może jeszcze doczekam że i ona się zadyszy :sweetCyb: :sweetCyb: - wtedy dzień będzie piękny:drink1: :laola: :cunao: -doczekać się nie moge!!!