Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Żmija']Ty mnie nie denerwuj, bo stracę panowanie i status emeryta Ci nie pomoże:lol: :lol: :lol: Byłam w Sopocie, to wystartowałam i tyle.:roll:[/QUOTE]
No ostatnio tak często się z nami spotykaliście że teraz po takich zawodach to możecie wcale nas nie znac!!!!:eviltong: :evil_lol: :diabloti:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Żmija']cały ten miot poszedł na przydomek z Autostrady Słońca.[/quote]Aaaa... OK, nie wnikam ;)
Spytałam tylko dlatego, że sie przerazilam, że z moją głowa jest cos nie tak i mam zwidy :lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No ostatnio tak często się z nami spotykaliście że teraz po takich zawodach to możecie wcale nas nie znac!!!!:eviltong: :evil_lol: :diabloti:[/quote]
Asiu, sytuacje życiowe mam rożne. Od jakiegos czasu troszkę szybciej muszę zyć. I nie zapominaj, że mam Pirata, z którym też muszę wyjść na jakieś 2 godziny. W tym wypadku moja niewątpliwa sympatia do Ciebie nie ma nic do tego, że przy braku czasu wybiorę zamiast dodatkowego spaceru Żamci z Joshem, wybieganie Pirackiego. Dwa psy to nie 2 a 3 razy więcej zajęcia. Poza tym jestes w grupie zaawansowanej, więc co Ci po nas:evil_lol: Nie zapominaj, że jeżdżę też do baritusa. na wszystko dzień jest za krótki. A szkoda.

Posted

uo jesu...dziewczyny po pierwsze spokojniej:roll: :lol: ...
toffikowa-monisieczka to najspokojniejszy czlowiek pod sloncem,straszak to dziwne okreslenie.....poza tym onkarze zachowuja sie czasem:cool3: jak onki tj.pilnuja swojego terytorium:evil_lol: wiec tak to wychodzi.....
dzial onkowy na dgm delikatnie mowiac byl martwawy:cool1: przez dlugi okres i ten temat zalozony zostal dawno temu jak sama zalozycielka [doddy]napisala w poczatkowym poscie onkarzy widac nie bylo.
no coz widocznie mamy taka specyfike ze raczej trzymamy sie stadniei i w sumie malo wychylamy poza grupe.pewnie dlatego nas tak malo widac na forach a hodowcow to juz wogole jak na lekarstwo[z wiadomych powodow-mi juz uswiadamianych notorycznie,glownie na pw:diabloti: ].
ja np.jestem nowa na formu molosow.czytam to forum juz od 2 lat chyba a zarejestrowalam sie dopiero teraz.jak myslisz jakbym weszla na jakis temat i powiedziala ze grupa cos TWA i ze nieruchawi sa i wogole to by mnie nie zjechali?:razz: :lol: :lol: .alez oczywiscie ze tak.tak to juz jest a ze na forach ras ozdobnych jest troszke inaczej?hmmm.no coz.jednak onkarze kupuja onki bo im charrrrakterek onka odpowiada wiec pewnie jestesmy troche bardziej hmmm .....od wlascicieli ktorym do szczescia wystarcza pies do towarzystwa[nic tym psom nie ujmujac oczywiscie:p ].nie wiem czy mnie zrozumiesz ale trudno.tak wiec reakcja na "dzien dobry ale tu twa i wogole "jest calkowicie zrozumiala aczkolwiek lekko ostrawa:cool1: .do tego normalna na kazdym forum.
poza wszystkim netowa psia przyjazn jest hmmm...ale to juz nie moja rzecz.dla mnie to dziwne.ale pewnie za stara jestem.:oops:

Posted

[quote name='ayshe']
poza wszystkim netowa psia przyjazn jest hmmm...ale to juz nie moja rzecz.dla mnie to dziwne.ale pewnie za stara jestem.:oops:[/QUOTE]

Zgadzam się w 100%:lol: chociaż trochę młodsza jestem:eviltong: zresztą słowo pisane nie zawsze zostaje dobrze zrozumiane, nikt mi nie wmówi że te wszysztkie emotki potrafia zastapić to co człowiem myśli czy co chce powiedzieć:shake: wg mnie toffikowa nie powiedziała nic takiego co mogłoby nas rozzłościć czy też zranić:roll: dlatego ja aż tak często się nie wypowiadam i czasami mimo że mam coś do powiedzenia milczę:oops: wolę się spotkać z większością z was (szkoda że nie z wszystkimi:razz: ) i pogadać na żywo oko w oko, tak jest lepiej:lol:

Posted

[quote name='KasiaR']dziewuchy peace and love :ylsuper: pogadajmy lepiej o ONkach :loveu:[/quote]noooo oooo wlasnie:loveu: .seek and destroy:ylsuper: .pogadajmy lepiej o onkach:cool3: :laugh2_2:

Posted

JA ostatnio nie robię nic innego tylko siedze na necie i komórce i wypatruję swojego szczeniora. Robota leży a prawie zapomniałam co znaczy zapach świeżego powietrza... wiem,że pośpiech nie wskazany ale juz bym chciala go mieć ...

Czy naprawdę nikt z Was nie wybiera się na klubówkę do Mińska Mazowieckiego :mad: hej warszawianki macie blisko ... kurcze mogłybyśmy się spotkać...wsród tylu ONków, pewnie gęby by się nam nie zamykały :evil_lol:

Posted

[quote name='KasiaR']Ayshe ja wiem że jestem troche upierd...a ale pleeeeeeeeeeeeeeace :calus: czekam na odpowiedz z priva :candle:[/QUOTE]
A ja się nie zgadzam:shake: mamy rozmawiać otwarcie o ONkach a Wy baby jakieś tajemnice na privie macie:mad: :mad: :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']A ja się nie zgadzam:shake: mamy rozmawiać otwarcie o ONkach a Wy baby jakieś tajemnice na privie macie:mad: :mad: :mad: :evil_lol:[/quote]gosiu to sa kwestie wyboru szczeniaka z kryc-no niestety takie rzeczy to tylko na pw.;)

Posted

[quote name='KasiaR']JA ostatnio nie robię nic innego tylko siedze na necie i komórce i wypatruję swojego szczeniora. Robota leży a prawie zapomniałam co znaczy zapach świeżego powietrza... wiem,że pośpiech nie wskazany ale juz bym chciala go mieć ...

Czy naprawdę nikt z Was nie wybiera się na klubówkę do Mińska Mazowieckiego :mad: hej warszawianki macie blisko ... kurcze mogłybyśmy się spotkać...wsród tylu ONków, pewnie gęby by się nam nie zamykały :evil_lol:[/quote]kasiu my mamy szkolenie-to wazniejsze niz wystawa:evil_lol: .zamiast do minska przyjedz do nas:cool3: :lol: .deptacz swiezy by sie przydal na slady:lol:

Posted

[quote name='ayshe']gosiu to sa kwestie wyboru szczeniaka z kryc-no niestety takie rzeczy to tylko na pw.;)[/QUOTE]

No dobra wybaczam:eviltong: :eviltong: :eviltong:
A tak z innej beczki ja chcę do mojego psaaaaaa:placz: :placz: :placz:kurczę nawet nie wiedziałam że tak można tęsknić:placz: chociaż wiem że u Glonków jest jej superancko

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Biedna Gosia :glaszcze: Niedobra Szirka- powinno byc jej tam źle i paskudnie to by za mamunią tęskniła :mad: ;)[/quote]:evil_lol: szirka jest na letnisku a mamusia zazdrosci.zwlaszcza ze od kiedy szira wyglada jak onek a nie.... .wieprzek:roll: :diabloti: ....to ma kompletnego swira.
u chity ta zaleznosc wyglada:im mniej siersci tym bardziej durnowata jestem:placz:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']A ja się nie zgadzam:shake: mamy rozmawiać otwarcie o ONkach a Wy baby jakieś tajemnice na privie macie:mad: :mad: :mad: :evil_lol:[/QUOTE]

gosieńko o moich dylematach co do wyboru szczeniaka opowiem ci w szczegółach:p (zejdzie się) jak tylko się spotkamy

ale jednak pojade na klubówkę będzie tam kilku hodowców z którymi już rozmaiwałam o szczeniaku, wiecie co innego na żywca gadać :p

a ślady wam wydepczę jescze takie że hej :evil_lol:

Posted

Kurde, pojechałabym sobie na tę klubówkę... W sumie jeszcze nigdy nie byłam na żadnej wystawie (oprócz klubówki molosów daaawno temu, ale tam byłam służbowo ;) ).
Serio nie jedzie nikt, komu mogłabym się do auta wpakowac? :cool3:

A tak w ogóle, to ja naprawdę zejdę kiedyś na serce przez ktoregoś burka... :roll: Dziś niechcacy tak dałam Sabinie w łeb patykiem, że aż zadudniło :placz: I to tuz obok oka... :mdleje: Tyle, ze jej to chyba dobrze zrobiło :crazyeye: Bo przez całą resztę spaceru miała wyśmienity humor i brykała jak szczeniak. Może od czasu do czasu jednak powinnam jej w łeb dać? :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='KasiaR']gosieńko o moich dylematach co do wyboru szczeniaka opowiem ci w szczegółach:p (zejdzie się) jak tylko się spotkamy
[/QUOTE]

Jak kupowałam Szirę to nie miałam żadnych dylematów:oops: pierwszy numer z gazety:oops: ale chyba najgorzej to nie trafiłam:roll: mogło być gorzej:oops: następny ONek to już będzie przemyślany:lol:

Posted

ja mam dwa w domu kompletnie nieprzemyslane adoptowane czupiradla-duecik uzytek i eksterier.jeden bardziej pierdykniety od drugiego:cool1: :roll: :lol:.
zreszta co ja bede opowiadac ci co znaja to wiedza jakie mam walniete psy:).

Posted

Ja zawsze zapierałam się ręcami i nogami że nie kce owczarka ani nic w tym typie :diabloti: :diabloti: diabe mnie podkusił by to wziąść do domu :evil_lol:
i mam takie oooooo gołym okiem widać jaki mądry pies :evil_lol:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/92/9c9fa6f27f55429b.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='ayshe']i do tego na szkolenie z nim nie przyjezdzam :mad: :mad: :mad: :cool1:[/QUOTE]
:siara: :oops: :oops:
obiecujemy poprawe :evil_lol: :evil_lol: znaczy ja obiecuje :cool1: :cool1: że zmobilizuje się do porannego wstawania w weeckend :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']:siara: :oops: :oops:
obiecujemy poprawe :evil_lol: :evil_lol: znaczy ja obiecuje :cool1: :cool1: że zmobilizuje się do porannego wstawania w weeckend :evil_lol: :evil_lol:[/quote]tiaaaaaa.
a ja schudne i stane sie top modelka:diabloti: