Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']vectra a gdzie byl szczepan dzisiaj jak jej nie bylo?:mad: :cool3:[/QUOTE]
aż wstyd się przyznać ,ale zapsaliśmy :oops: :evil_lol: :evil_lol:
ostatni budzik mnie zawiódł :placz: :placz: :placz:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']aż wstyd się przyznać ,ale zapsaliśmy :oops: :evil_lol: :evil_lol:
ostatni budzik mnie zawiódł :placz: :placz: :placz:[/quote]:roll: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']:roll: :lol:[/QUOTE]
ćwiczymy w domu ;) ;) aktualnie Szczepan śpi nieżywa :evil_lol: :evil_lol:

jestem zła na siebie :angryy: :angryy: :angryy: bo kurde mogłam więcej budzików nastawić :placz: :placz: :placz: i dzień szlolenia do tyłu:-( :-(

Posted

Wrócilim z wojaży.Ale była zabawa.Tysiąc pomysłów na minutę wpadało mojemu ONkowi do głowy.
Bardzo dobre były szyszki i inne takie ściółki leśne.
Namiot-super.O godzinie 22 sama właziła do namiotu i tak w śpiworku na pleckach spała.:)

W pierwszy wieczór wyrwała smycz kumplowi z ręki i wbiła się do jeziora poczym wytarzała się w piachu.Fajnie.
Bardzo lubi wode i pływanie.:)

No i bardzo groźny stróż była.Se wyznaczyła swe terytorium i jak ktoś przechodził to szczekała.A wszyscy-o jaki słodki piesek.Naprawde bardzo byli przerażeni.:):):)

Fotki za niedługo.

Posted

[quote name='Vectra']ćwiczymy w domu ;) ;) aktualnie Szczepan śpi nieżywa :evil_lol: :evil_lol:

jestem zła na siebie :angryy: :angryy: :angryy: bo kurde mogłam więcej budzików nastawić :placz: :placz: :placz: i dzień szlolenia do tyłu:-( :-([/quote]no szkoda:-( bo ladnie jej szlo jak na pierwsze zajecia takie na serio-serio[pomijajac moje bredzenie trzy po trzy podczas prowadzenia zajec:oops: ].

Posted

[quote name='14ruda']Wrócilim z wojaży.Ale była zabawa.Tysiąc pomysłów na minutę wpadało mojemu ONkowi do głowy.
Bardzo dobre były szyszki i inne takie ściółki leśne.
Namiot-super.O godzinie 22 sama właziła do namiotu i tak w śpiworku na pleckach spała.:)

W pierwszy wieczór wyrwała smycz kumplowi z ręki i wbiła się do jeziora poczym wytarzała się w piachu.Fajnie.
Bardzo lubi wode i pływanie.:)

No i bardzo groźny stróż była.Se wyznaczyła swe terytorium i jak ktoś przechodził to szczekała.A wszyscy-o jaki słodki piesek.Naprawde bardzo byli przerażeni.:):):)

Fotki za niedługo.[/quote]fajna dziewczyna.lubie bardzo onki ktore zachowuja sie jak...............onki:diabloti: .tzn.kwadrans bez knucia to stracony kwadrans zycia:razz: :p

Posted

[quote name='ayshe']no szkoda:-( bo ladnie jej szlo jak na pierwsze zajecia takie na serio-serio[pomijajac moje bredzenie trzy po trzy podczas prowadzenia zajec:oops: ].[/QUOTE]

teraz żeby nie wiem co to dojedziemy na zajęcia :cool3: Nakazałam TZowi by dziś kupił budzik :evil_lol: :evil_lol:
On się wczoraj ze mnie śmiał że zaspałam na nauki psie ,a dziś sam do roboty zaspał :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Twoje "bredzenie" jest bardzo sympatyczne ;) ;)

Posted

Aicha kombinuje od małego:)
Tu jak miała 3 tygodnie-skarpeta fajna jest-najpierw ukradne a potem sie wymysli co z nia zrobie:)
[IMG]http://img127.imageshack.us/img127/5439/aicha3tygzeskarpeta7rs.jpg[/IMG]

A tu 2 tygodnie później-zamknęli mnie w kojcu.Ale ja zara wykombinuje jak się stąd wydostać,więc kapcie bójcie się!
[IMG]http://img127.imageshack.us/img127/8133/aichawkojcu4fp.jpg[/IMG]
[IMG]http://img127.imageshack.us/img127/5913/aichawkojcu26ze.jpg[/IMG]

Posted

ruda :lol: i co? wykombinowała? :cool3: :evil_lol:

Hyhy Borysowe ZIGNOROWAŁO dzis dobka! :multi:
Ostatnio jak po pierwszej komendzie dalej kipiał agrecha i sie rzucał to był w tył zwrot i wypad burek do domu :mad: :lol:
Ostatnio rano tyle co siknął zaraz dostrzegł psa i dawaaaj.
No to w tył zwrot i uziemienie :evil_lol: mnie tam nie zalezy, zawsze mozemy wyjsc pozniej.
A dzis prosze, dobek na horyzoncie? Jaaaki dobek pańcia :-o :cool3: ?

Posted

gratuluje Wam obojgu:D:D moj to jest w miare normalny.. ale dzisiaj przywital sie z huskym jakims jak wracalismy z laki.. moje byly na smyczy.. wiec pelna kulturka.. ale jak juz tamten chcial sie z Alfa przywitac to uslyszal tylko "spie... koles od mojej kobiety" hehe juz mlody broni malej:D:D z tym, ze jest to do opanowania:)

Posted

[B]ayshe[/B] wyczyść skrzynke :cool3: :cool3: bo nie można do Ciebie na PW się dobić :diabloti: :diabloti:

[B]lizka[/B] :klacz: :klacz: :klacz: a ja myśle że Borys poczytał dogo i pozazdrościł mojej Szczepanii kumpla dobcia :eviltong: :eviltong: stąd ta zmiana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe'][pomijajac moje bredzenie trzy po trzy podczas prowadzenia zajec:oops: ].[/QUOTE]
no cały czas o sercu gadałaś nie wiadomo dlaczego -mam nadzieję że cię nie boli???:eviltong:

Posted

heheh nie wiem, smiac sie czy płakać :diabloti:

Borysa na osiedlu znowu westie-(postrach psow i ludzi :evil_lol: )dopadł z jazgotem. Cfaniak (B.) chciał tym razem wyjsc z twarzą chyba ale opatrzność czuwa nad moimi nerwami - z chęci pogoni za białasem wyrwał sie do galopu i rąbnął z rozpędu w otworzone sklepowe drzwi (a dokładniej w szybe bo nie zauwazył) :megagrin: :turn-l: głuuuupek :boom:
Myślałam ze sie hmm..zleje ze śmiechu :lol:
Nie mogłam go nawet opitolić za ten zryw do zaczynałam sie histerycznie smiac :diabloti:
Auć, musiało boleć ale ma za swoje :oops: :cool3:

Posted

Siem dowiedziałam.

Moja mama wyjezdza na 10 dni na Węgry w sierpniu i dostane na ten czas jej (obecnie) niewiele ponad 3 miesięczną jamniore :-o
Ratunkuuuu! Burek-psychol, jamnior-psychol co ledwo na smyczy lata i dziecko-psychol niewiele ponad 1,5 roku :chaos: :flaming:
Do tego jakieś niespełna 50 metrów kwadratoych mieszkania i ja sama z tą zgrają.
Przyzam, ze jestem PRZERAŻONA!!!
Baaaaaaaaaaaardzo przerazona.
Nie wiem JAKIM CUDEM to opanuje, jak psy sie zgrają, jak miec na oku 3 persony naraz??? :placz:
Nie dam rady...jak ja na spacery bede łazić?
Szczeniora nie zostawi bo dom mi zdemoluje, z Borysem samego tez nie, dziecka z psem (jakimkolwiek) tez a wozek plus 2 psy (w tym jeden co se jaja robi a drugi co ma wyskoki agresora jeszcze?)
:nerwy:

Posted

ayshe ale masz zarombisty avatar :loveu: :loveu: :loveu: jakie kluchy słodkie :loveu: :loveu: :loveu:

ooo to pokaże wam mojego Szczepana jak była mała i jeszcze nie była Szczepanem tylko wabiła się Tesa ;) ;)
[IMG]http://img349.imageshack.us/img349/6060/obraz101resize6bu.jpg[/IMG]
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/521/obraz103resize1it.jpg[/IMG]

Posted

dzieki.kluseczki zawsze slicznie wygladaja ..............na zdjeciach:diabloti: .boszsze jak ja nielubie mleczakow:placz: .czlowiek czuje sie jak ...........hmmm..............rekaw:cool3: :mad: :diabloti:

Posted

fantastyczne uczucie jak taki mały terrorysta gryzie tymi małymi ostrzymi jak pinezki ząbkami , a jak człowiek się z bólu wydziera to to się ciszy :evil_lol:

jeden taki z mlecznymi potrafi poradzić sobie z rosłym człekiem , a gromadka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ałaaaaaaaaaaaa:placz: :placz: :placz:

jak sobie przypomne jak panna SZ miała mleczaki i mnie tak memlała to brrrrrrrr
zero wyczucia :shake: :shake: zero delikatności i pamiętam jak dziś te bystre ,zadowolone spoojrzenie gada jak ja wyłam z bólu gdy mnie gryzła normalnie miała satysfakcje że mnie boli :mad: :mad:

ayshe ale dzidzie cudaaaaa ile to to ma miesięcy ?? :razz: :razz:
najlepszy jest ten drugi od prawej ;) ;) mina niewiniatka i arystokratyczne spojrzenie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

o ile dobrze pamietam[bo to zdjecie miotu z zeszlego roku]to gluty mialy kolo 2 miesiecy-napewno nie wiecej.arystokratyczne bo po va ghandi arlett a mamusia tez po va1 jecku noricum:roll: :lol: .to nie bylo udane krycie ze wzgledu na............wlos:cool1: .ale sprobowalam:p bo mnie korcil ghandi.te na zdjeciu akurat sa oki.pozostale to byl moj wlosowy koszmar:roll: .donki oddalam jako pety.:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']o ile dobrze pamietam[bo to zdjecie miotu z zeszlego roku]to gluty mialy kolo 2 miesiecy-napewno nie wiecej.arystokratyczne bo po va ghandi arlett a mamusia tez po va1 jecku noricum:roll: :lol: .to nie bylo udane krycie ze wzgledu na............wlos:cool1: .ale sprobowalam:p bo mnie korcil ghandi.te na zdjeciu akurat sa oki.pozostale to byl moj wlosowy koszmar:roll: .donki oddalam jako pety.:cool1:[/QUOTE]
a jak w tym roku coś się zapowiada na długi włos??

Posted

[quote name='ayshe']na razie nie.ale wypluj to slowo bo moze byc przedluzony jeszcze.:mad:[/QUOTE]
No ale może ktoś byłby szczęśliwy.:multi: Ostatecznie takiego peta mieć. A dużo znajomych jest napalonych na szkolenia i zawody.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No ale może ktoś byłby szczęśliwy.:multi: Ostatecznie takiego peta mieć. A dużo znajomych jest napalonych na szkolenia i zawody.[/quote]ale ja jako hodowca mam obowiazek przykladac sie do tego zeby w hodowanej przez mnie rasie eliminowac cechy dykwalifikujace min.dlugi wlos.wiec hodowla petow z tego wzgledu mnie nie interesuje.a ludzie szczescia u mnie szukac nie musza-zawsze chetny do dawania onego sie znajdzie:diabloti: :diabloti: .ja sie do tego przykladac nie musze i nie chce.:cool1:

Posted

Szczeniory sa boskie :evil_lol:
Byłam dzisiaj z jamniorem mamy na spacerze - lata toto wszedzie, wygłupia sie, smycz podgryza i w ogole jak mały odkurzacz :cool3:
A jak wrociłam do domu - Borysowe mi sie na kolana wwaliło i hop do mizianka :razz: taaa...malutki i leciutki sierściuszek :roll:
Potem były szaleństwa i zaliczyłam zębolem w reke.
Dobrze ze chłop sie zreflektował szybko ze go poniosło - az sie wystraszył biedak :lol:

ayshe a teraz masz jakies szczeniory? :cool3:

Posted

Psa mi przesrało (w zasadzie woda mu sie polała) :-(

Cholera,nic niowego nie jadł :roll: sama karma i kuraki z dodatkami - przez tydzien było super a teraz sraka :-o

Hmm..dopiero u weta z serduchem byliśmy i myśle coby Borysa nie przebadac jakos pod kątem sranka - w ogole trzustke i te sprawy :roll:
Nazarł sie trawy to fakt, ale po tym ma rzyganko a nie zielone wodniste Qpy :shake: (a raczej jedna)

Oczywiscie humor i apetyt dopisuja :diabloti: