Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']jutro se pampersa zakladam.macie takie miny jak wkladacie sobie karme do buzi ze ja normalnie wymiekam:lol: :lol:[/quote] bo tylko ja wiem co sie z ta karma dzialo przed tym jak wsadzilam ja sobie do geby:diabloti: teraz juz wiem co mnie czeka wiec bede lepiej sie z nia obchodzic:eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='monisieczka']Ale ja tez chcę jakis target :placz::placz::placz::placz:. [/quote] Moni a na co lubisz pracować na jaki target ????? Chcesz byle jaki czy jakiś konkretny??? :evil_lol::evil_lol: Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']nieeeeeeeeeee nooooooooo woooogole:mad: :lol: .[/quote] no dobra moze Barosz troche marudzil:diabloti: moj pies sie mnie brzydzi:angryy::diabloti::cool1: jak nie chce to nie , nie bede sie prosic:evil_lol: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Moni a na co lubisz pracować na jaki target ????? Chcesz byle jaki czy jakiś konkretny??? :evil_lol::evil_lol:[/quote] Konkretny target na mnie działa tylko i jedynie - wysoki, postawny murzyn, ale nie taki Pędzel łoszyngton tylko bardziej Morgan Freeman :oops::p:p:eviltong::eviltong: Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='ayshe']jutro se pampersa zakladam.macie takie miny jak wkladacie sobie karme do buzi ze ja normalnie wymiekam:lol: :lol:[/quote]HA HA HA, ja to chyba mam intuicję :cool3: Bo zakupiłam dziś... parówki :cool1: Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='monisieczka']Konkretny target na mnie działa tylko i jedynie - wysoki, postawny murzyn, ale nie taki Pędzel łoszyngton tylko bardziej Morgan Freeman :oops::p:p:eviltong::eviltong:[/quote]Hmmmm, nooo, to wyzwanie dla tresera :diabloti: Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='monisieczka']Konkretny target na mnie działa tylko i jedynie - wysoki, postawny murzyn, ale nie taki Pędzel łoszyngton tylko bardziej Morgan Freeman :oops::p:p:eviltong::eviltong:[/quote] ale fajnie mozna go tak jak te pileczki na szunrku trzymac, i wyrzucac(koniecznie w prawo:diabloti:) na wyciagniecie sznurka i trzymac pod broda:loveu: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 No pociełam plaster kiełbasy ,posadziłam synka i.........nie da się trafić w psa on się nawet na mnie patrzył ale ja albo plułam za niego albo przed -nie miał szans złapać jak siedział - no jakby tańczył taniec świętego wita to może jakieś szanse by miał. Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Alix']ale fajnie mozna go tak jak te pileczki na szunrku trzymac, i wyrzucac(koniecznie w prawo:diabloti:) na wyciagniecie sznurka i trzymac pod broda:loveu:[/quote] na sznurku to tak ale pod brodę ci się nie zmieści -bez przesady. Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Ewa-Jo']na sznurku to tak ale pod brodę ci się nie zmieści -bez przesady.[/quote] Jak groxny tresser ryknie to się zmiesci :cool3::cool3: Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='monisieczka']Jak groxny tresser ryknie to się zmiesci :cool3::cool3:[/quote] :megagrin: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='asher']HA HA HA, ja to chyba mam intuicję :cool3: Bo zakupiłam dziś... parówki :cool1:[/quote] A ja mam żywiecką hihihi Josh wrąbie jutro moje śniadanie -ja to tylko poliże i obejde się ze smakiem!!!:angryy::angryy::razz: Quote
Alix Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Barosz w ogole nie wie o co chodzi mi z tym pluciem:placz: robi wszystko gapi sie na boki wacha trawusie a jak wreszcie uchwyce moment ze sie na mnie patrze pluje mu a ten tylko patrzy na mnie zdziwiony, kielbacha odbija sie od jego glowy spada na ziemie i dopiero wtedy laskawie chce ja zjesc:wallbash: Przynajmniej przestal sie mnie brzydzic i juz bierze zarlo z mojego pyska:cool1: oczywiscie po namowach i blaganiach by to laskawie zrobil:mad::lol: Quote
monisieczka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ja kupiłam dzisiaj waniliowe psiowe ciasteczka, tylko zebym się nie pomyliła:diabloti::diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='monisieczka']Ja kupiłam dzisiaj waniliowe psiowe ciasteczka, tylko zebym się nie pomyliła:diabloti::diabloti:[/quote] na zajecia te ciasteczka??? rozumiem że lubisz wanilie i jutro będziesz ciumlać te ciasteczka smacznego:eviltong::eviltong: Quote
monisieczka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 facet w sklepie jak tłumaczyłam dlaczego smakoszki mają mieć sensowny smak mało nie umarł Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='monisieczka']facet w sklepie jak tłumaczyłam dlaczego smakoszki mają mieć sensowny smak mało nie umarł[/quote]:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: dziwny jakis facet to byl:cool3: Quote
BeataG Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Hehe, to ja tu mały sabotaż wprowadzę, mam nadzieję, że Beata mnie nie zabije. ;) U nas plucie skończyło się na 1 próbie, bo ani ja nie umiałam pluć, ani Wermut nie wiedział, o co biega. :evil_lol: Ale na szczęście belgi tak mają, że jak już załapią koncentrację na przewodniku jako takim, to patrzą w oczka. :loveu: Więc jeśli pies mi załapuje, że ma patrzeć, to smakołyk mogę mieć w ręce, w kieszeni czy nawet w bucie, a on i tak będzie się gapił w oczka. Może tędy droga do uniknięcia smaku psiej karmy? :cool3: Być może onki nie gapią się w oczy same z siebie jak belgi, ale jak będziecie nagradzać za każdy kontakt wzrokowy, to może się uda? :razz: Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 onki zdecydowanie bardziej wola pozoranta.jemu zawsze patrza sie w oczeta:diabloti: Quote
asher Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 A ja zaspałam dzisiaj :placz: Obudziałm sie dokładnie o 8.56 :placz: Acha, Sabina nie kuma plucia smakołykiem, spróbowałam dzis z parówką ;) Ale ja uczac ją komendy do mnie, czy równaj zwracam uwagę na kontakt wzrokowy, więc moze i nam uda sie plucia uniknąć? ;) Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 asher -ja chce zeby psy nauczyly sie tego.i tak zostaniemy przy pilkach.aaaaaaaaa na grupie belgowej wot sie przyszwendal i nagral nam zajecia:oops: .potem chcieli mnie wrobic w komentarz ale ucieklam i zrzucilam wszystko na belgomaniakow-BeataG zostala oddelegowana do wystapienia publicznego.:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='ayshe']aaaaaaaaa na grupie belgowej wot sie przyszwendal i nagral nam zajecia:oops: .potem chcieli mnie wrobic w komentarz ale ucieklam i zrzucilam wszystko na belgomaniakow-BeataG zostala oddelegowana do wystapienia publicznego.:evil_lol:[/QUOTE] A przynajmniej pozytywny program o psach, czy raczej negatywnie, że trzeba sprzątać, trzymać na smyczy itp.????:lol: Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 program martyny rux.nie wiem nie ogladam:eviltong: Quote
asher Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='ayshe']asher -ja chce zeby psy nauczyly sie tego.i tak zostaniemy przy pilkach.[/quote] Nooo dooobra... To idę trochę popluć... :lol: [quote name='ayshe']aaaaaaaaa na grupie belgowej wot sie przyszwendal i nagral nam zajecia:oops: .potem chcieli mnie wrobic w komentarz ale ucieklam i zrzucilam wszystko na belgomaniakow-BeataG zostala oddelegowana do wystapienia publicznego.:evil_lol:[/quote]Oooo, a kiedy będzie można was zobaczyć? :cool3: Quote
Recommended Posts