Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maga18']a ja proponuje zerknąć do katalogu tej wystawy z której są zdjęcia i wszystko bedzie jasne :D watpie zeby byly w katalogu zarowno xolo jak i peruwiany... ;)
Otóz mylisz się Maga18. Na naszej klubówce w bieżącym roku były 2 xolo (pies i suka) oraz jeden peruwiańczyk.
I dlatego, oglądając wstawione zdjęcia, miałam wątpliwości, czy to aby na pewno były tylko xolo. Teraz już nie mam watpliwości.
pzdr.

Posted

aha to klubowka... :oops:
no tak... na klubowce to moglo byc paru przedstawicieli obydwu ras, bo na innych wystawach to rzadkosc... :lol:

ale dobrze ze sie wyjasnilo :D

Posted

florance napisał(a):
tak, to była klubówka, a psy należą do jednej hodowli (przynajmniej były razem, bo z ludźmi nie rozmawiałam) :)

Xolaczki pochodzą z polskiej hodowli "Marsel", a co do peruwiańczyków, to nie wiem. Ale jak wrócę do domu, to sprawdzę, jak to jest z właścicielami.
Pzdr.

Posted

[quote name='karenina']florance, a masz moze więcej foteczek z klubówki ?
Karenina, mało Ci?
Agabass zrobiła naprawdę sporo zdjęć Twoich Rudasków. Mam nadzieję, że je dostałaś (?) A od Baskomaniaka dostałaś?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Karenina, mało Ci?
Agabass zrobiła naprawdę sporo zdjęć Twoich Rudasków. Mam nadzieję, że je dostałaś (?) A od Baskomaniaka dostałaś?
Pzdr.
zdjęc swoich psów nigdy za dużo;-) Ja już nie mogę się doczekac kolejnej sesji na basenji:)

Posted

Savannah napisał(a):
zdjęc swoich psów nigdy za dużo;-) Ja już nie mogę się doczekac kolejnej sesji na basenji:)

Na pewno gdzieś się spotkamy! A przy obecnych naszych możliwościach fotograficznych .... na pewno zrobimy cudowne zdjęcia. Wierzę w to!
Pzdr.

Posted

[quote name='karenina']Asiaczek, a wyobraz sobie ze foteczki od Agabass nigdy do mnie nie dotarły :( , od Baskomaniaka owszem mam :)
Karenina - napisz więc do Agabass. Co prawda Agabass jest ostatnio bardzo, bardzo zajęta, ale może znajdzie troszkę czasu,aby przesłać Ci zdjęcia. Albo umówcie się na jakiejś wystawie. Agabass będzie w Głogowie.
Praca, szkoła, Święta - nic dziwnego, że nie widać Jej ostatnio na DGM.
Pzdr.