maciaszek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 I pomyśleć, że w schronie był w depresji, olewał wszystko... A teraz... :) Quote
Klementynkaa Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 KOREK juz się ładnie wygoił, wczoraj chodził juz bez kołnierza nawet! Quote
Klementynkaa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 no i KORKOWATY gamoń po godzinie bez kołnierza (na czas jedzenia) rozlizał sobie rane na grzbiecie! ale ma ja juz zabezpieczoną, trzeba tylko dwa razy dziennie przemywać. jest obawa, że zostanie mu blizna :( ale za to pojawiła sie nadzieja, że czekoladek pojedzie do nowego domu do Niemiec!!! Quote
maciaszek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Niech jedzie, niech jedzie !!!!!! Siooooo :). Quote
Klementynkaa Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 ech póki co same wątpliwości z tym sa... ja wyjeżdzam na urlop, nie ma kto go zachipowac i zawieźć i wogóle nie wiadomo kiedy będzie transport :( Quote
maciaszek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ojej, tylko nie to :(. Musi mu się udać! Quote
Klementynkaa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 informuję uprzejmie, że KOREK w najbliższy piątek rozpoczyna swoją drogę do nowego domu w Niemczech! trzymajmy kciuki żeby wszystko sie udało! Quote
maciaszek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Klementynkaa napisał(a):informuję uprzejmie, że KOREK w najbliższy piątek rozpoczyna swoją drogę do nowego domu w Niemczech! trzymajmy kciuki żeby wszystko sie udało!No to trzymamy :)! Quote
DG32 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Klementynkaa napisał(a):informuję uprzejmie, że KOREK w najbliższy piątek rozpoczyna swoją drogę do nowego domu w Niemczech! trzymajmy kciuki żeby wszystko sie udało! :multi::multi::multi: Quote
Klementynkaa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 dziś przystojniak został zachipowany i dostał paszport! oj oby to było wymarzony dom! Quote
Klementynkaa Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 KOREK wyjechał, teraz czekamy na relację i zdjęcia z nowego domku! wszystkim, którzy byli zaangażowani w pomoc bardzo serdecznie dziękuję :multi: Quote
kama_i_ja Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Życzę Wam samych dobrych wieści z Korkowego domu. A Korkowi szczęśliwego i długiego życia w nowym miejscu:) Quote
maciaszek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 kama_i_ja napisał(a):Życzę Wam samych dobrych wieści z Korkowego domu. A Korkowi szczęśliwego i długiego życia w nowym miejscu:)Tak jest! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts