speed Posted October 3, 2003 Posted October 3, 2003 Przed chwilą As z "Czarna Ewa" został vice młodzieżowym Zwycięzcą Europy!Gratulacje! :drinking: Quote
tunio Posted October 3, 2003 Posted October 3, 2003 zdrowko prawdziwego asa :drinking: :drinking: Quote
speed Posted October 3, 2003 Author Posted October 3, 2003 Na Europejskiej w Bratysławie :wink: Quote
Tilia Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 GRATULACJE!!!! buu, nigdzie jeszcze nie ma jeszcze wyników Deerów z Bratysławy :( a ktio tio?? :P Quote
tunio Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 eh tylko pozazdroscic takiej pozy.Cerry to by tak nie ustal narazie,chcialby isc do psow i lizac sedziego 8) .Moze z wiekiem troche dystansu nabierze :wink: . Tilio beda wkrotce beda :) Quote
tunio Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 a raczej nie dystansu a oglady towarzyskiej :D Quote
Tilia Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 wirka :oops: :) przekazałam Małej caragan- nie przejmuj się, moja Dru będzie wystawiana w Legionowie- to dopiero będzie przedstawienie... :drinking: mam nadzieję, że kiedyś będzie chociaż w połowie taka grzeczna jak Mała... Quote
tunio Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 Tilio tylko ze Ty masz juz troche doswiadczenia a ja jestem pod wzgledem tych doswiadczen gola i wesola :wink: .To bedzie wiecej.niz komiczne jak Cerr ze mna na ring wejdzie :-? Quote
Tilia Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 Carragan- ;) przy Drugiej całe to moje doświadczenie jakoś dziwnie znika... w jakiej klasie zaczniesz wystawiać swojego "maluszka"? no i oczywiście gdzie? Quote
tunio Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 oj w przyszlym sezonie wystawowym.W klasie mlodziezy.Jesli zaczniemy wystawiac go w marcu (podobno sezon wyst.trwa od marca do listopada)Cerruś bedzie mial 10m-cy.Powodzenia z Druga :D Quote
Tilia Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 Nie dziękuję ;) ... Jadę z nią właśnie dlatego, żeby poćwiczyć "nie na sucho" :) do wiosny masz jeszcze duuużo czasu :) poza tym w klasie młodzieży sędziowie przymykają jeszcze oko na pewne "niedoskonałości technieczne :) :) Quote
tunio Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 mam wlasnie taka cicha nadzieje ze przymknie oko na moje wieelkie niedoskonalosci :D Quote
Recommended Posts