Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ej, co tu tak cicho i pusto? Może jakieś nowe wieści o thai'ach, może się jakis pojawił w Poslce, może zainteresowanie nimi po światówce wzrosło? Nikt nic nie wie?:roll:

Posted

Jak na razie nic nie wiadomo, czy ktoś z Polski skusił się na thai-a, okaże się dopiero w nowym sezonie wystawowym. To nadal mało znana rasa u nas. Póki co pozostaje nam podziwianie gości z zagranicy.

Posted

O właśnie! Asiaczek podsunęła dobry pomysł. Rozglądajmy się za thaiami i jak coś, to róbmy im zdjęcia i pokazujmy innym ;) Poza tym liczę na Was, że któraś w końcu sprowadzi jakiegoś absolutnie zjawiskowego thaia, który rozpocznie wspaniałą i wielka karierę na wystawach i w hodowli :lol:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Fajne, jak znajdzie się jeszcze ze dwóch chętnych to sami sportretujemy thaje w tracie wystawy w [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45517"]Holandii[/URL].

Posted

[B]Bety [/B]- na początku tak było i z baskami... Wypatrywałam na wystawach i spisywałam sobie stawki... A teraz jest już zdecydowanie lepiej.

Wydaje mi się, że musi trafić się jakaś osoba, która NAPRAWDę chce wypromować rasę, włożyć w "to" masę kasy, czasu itp.
Inaczej nic z tego nie będzie.
pzdr.