jenis Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Witam wszystkich widze ze jest temat Thai.Byc moze w przyszłym roku na poczatku do mojego domu przyjedzie sunia szczeniorek,zastanawiam sie nad kolorem czarny czy rudy. Quote
Agappe Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: ja jestem zakochana w CZARNYCH :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: takie diablątka :diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='jenis']Witam wszystkich widze ze jest temat Thai.Byc moze w przyszłym roku na poczatku do mojego domu przyjedzie sunia szczeniorek,zastanawiam sie nad kolorem czarny czy rudy.[/quote] O, trzymam kciuki za małego TR w Polsce! Pzdr. Quote
basia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [QUOTE]Witam wszystkich widze ze jest temat Thai.Byc moze w przyszłym roku na poczatku do mojego domu przyjedzie sunia szczeniorek,zastanawiam sie nad kolorem czarny czy rudy. [/QUOTE] EKSTRA!!!! :multi::multi::multi: Mam nadzieję, że podołasz tej rasie, w każdym razie serdecznie tego życzę ;) Czarny, wyłącznie czarny! Tak egoistycznie namawiam, bo na żywo czarnego jeszcze nie widziałam :diabloti: A tak w ogóle to mnie powala ten kolor .. nie wiem .. niebieski, błękitny, srebrny .. ?? :roll: Boski jest :loveu: Quote
bety Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='jenis']Witam wszystkich widze ze jest temat Thai.Byc moze w przyszłym roku na poczatku do mojego domu przyjedzie sunia szczeniorek,zastanawiam sie nad kolorem czarny czy rudy.[/quote] Ooooooooo jak fajnie kolejny Thai u nas :multi::multi::multi: Mam nadzieje że tym razem rasa u nas się rozgości na dobre - w każdym bądź razie będę mocno w tej intencji trzymać kciuki!!!!!!!!!! [quote name='basia']Czarny, wyłącznie czarny! Tak egoistycznie namawiam, bo na żywo czarnego jeszcze nie widziałam :diabloti: A tak w ogóle to mnie powala ten kolor .. nie wiem .. niebieski, błękitny, srebrny .. ?? :roll: Boski jest :loveu:[/quote] [quote name='Agappe']ja jestem zakochana w CZARNYCH[/quote] A ja protestuję ;):p;) ja proponuję ;) rudego albo błękitnego ;):diabloti:;) Absolutnie nie czarnego :p - przecież takiemu się nie da zrobić porządnego zdjęcia na hali wystawowej (na przykład)!!!!!!!!!! :angryy::evil_lol:;) A tak na poważnie - kolor mało istotna rzecz - najważniejsze żeby był zdrowy i miły w obejściu ;) Pzdr Quote
jenis Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Mam nadzieje ze uda mi sie z Thaiem.Wszystko zalezy czy maz sie zgodzi ale wszystko jest na dobrej drodze.Mam nadzieje ze i z jego psychikom dam rade wkoncu mam Baski .Za tydzien bede juz wiedziała czy czrny czy rudy,podoba mi sie niebieski i izabellinowy,niestety w miocie sa 3 rude sunie i jedna czarna.;) Quote
hanacek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Jenis- trzymam kciuki za TR- mnie najwiac spodoba sie strieborna(nie wiem jak to napisac) i isabel:loveu:;):loveu:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [B]Jenis [/B]- jak dla mnie kolor nieistotny; nie mam swojego ulubionego w TR. Mocno trzymam kciuki! pzdr. Quote
jenis Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Własnie dostałam propozycje Izabellinowej suni ,ale mam problem niemam jak jej odebrac.Choliwa a do Pragi niema bezposrednio pociagu.Pozd Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [B]jenis [/B]- no i co dalej? Jak sobie poradzisz? Bo chyba nie odpuscisz...? Pzdr. Quote
basia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Właśnie i jak tam sprawa thai'a? Mamy nowego w kraju już czy jeszcze nie? Piszcie! ;) Quote
jenis Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='basia']Właśnie i jak tam sprawa thai'a? Mamy nowego w kraju już czy jeszcze nie? Piszcie! ;)[/quote] Nie jeszcze niema w Polsce ale niebawem mysle ze bedzie .Najpózniej w Lutym,bo tak beda maluszki do odbioru.Po nowym roku robie wpłate.tyle ze niewiem jaki bedzie kolor.To mam jeszcze do wyboru i jest ciezko.Pozdrawiam ;) Quote
basia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Aha, no to niecierpliwie czekamy na wieści ;) A mozna wiedzieć skąd, z jakiej hodowli będzie ten maluch? Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [B]Basia[/B], poczekaj z tymi pytaniami,. Niech [B]jenis [/B]sobie spokojnie wybierze kolor, zamówi itp. Bo jeszcze może się rozmyslić...:lol: Ja tez juz przytupuje z niecierpliwości, ale... czekam. I od czasu do czasu nękam jenis telefonami... Pzdr. Quote
basia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Basia[/B], poczekaj z tymi pytaniami,. Niech [B]jenis [/B]sobie spokojnie wybierze kolor, zamówi itp. Bo jeszcze może się rozmyslić...:lol: Ja tez juz przytupuje z niecierpliwości, ale... czekam. I od czasu do czasu nękam jenis telefonami... Pzdr.[/quote] A bo ty masz telefon a ja tylko via net mogę ;) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nooo, mam i Jej telefon, i maila... Koniec końców mamy z Jenis tę samą rasę...:lol: pzdr. Quote
Recommended Posts