Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich widze ze jest temat Thai.Byc moze w przyszłym roku na poczatku do mojego domu przyjedzie sunia szczeniorek,zastanawiam sie nad kolorem czarny czy rudy.

Posted

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

ja jestem zakochana w CZARNYCH :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: takie diablątka :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='jenis']Witam wszystkich widze ze jest temat Thai.Byc moze w przyszłym roku na poczatku do mojego domu przyjedzie sunia szczeniorek,zastanawiam sie nad kolorem czarny czy rudy.[/quote]
O, trzymam kciuki za małego TR w Polsce!
Pzdr.

Posted

[QUOTE]Witam wszystkich widze ze jest temat Thai.Byc moze w przyszłym roku na poczatku do mojego domu przyjedzie sunia szczeniorek,zastanawiam sie nad kolorem czarny czy rudy. [/QUOTE]
EKSTRA!!!! :multi::multi::multi: Mam nadzieję, że podołasz tej rasie, w każdym razie serdecznie tego życzę ;)

Czarny, wyłącznie czarny! Tak egoistycznie namawiam, bo na żywo czarnego jeszcze nie widziałam :diabloti:
A tak w ogóle to mnie powala ten kolor .. nie wiem .. niebieski, błękitny, srebrny .. ?? :roll: Boski jest :loveu:

Posted

[quote name='jenis']Witam wszystkich widze ze jest temat Thai.Byc moze w przyszłym roku na poczatku do mojego domu przyjedzie sunia szczeniorek,zastanawiam sie nad kolorem czarny czy rudy.[/quote]

Ooooooooo jak fajnie kolejny Thai u nas :multi::multi::multi: Mam nadzieje że tym razem rasa u nas się rozgości na dobre - w każdym bądź razie będę mocno w tej intencji trzymać kciuki!!!!!!!!!!

[quote name='basia']Czarny, wyłącznie czarny! Tak egoistycznie namawiam, bo na żywo czarnego jeszcze nie widziałam :diabloti:
A tak w ogóle to mnie powala ten kolor .. nie wiem .. niebieski, błękitny, srebrny .. ?? :roll: Boski jest :loveu:[/quote]

[quote name='Agappe']ja jestem zakochana w CZARNYCH[/quote]

A ja protestuję ;):p;) ja proponuję ;) rudego albo błękitnego ;):diabloti:;) Absolutnie nie czarnego :p - przecież takiemu się nie da zrobić porządnego zdjęcia na hali wystawowej (na przykład)!!!!!!!!!! :angryy::evil_lol:;)
A tak na poważnie - kolor mało istotna rzecz - najważniejsze żeby był zdrowy i miły w obejściu ;)
Pzdr

Posted

Mam nadzieje ze uda mi sie z Thaiem.Wszystko zalezy czy maz sie zgodzi ale wszystko jest na dobrej drodze.Mam nadzieje ze i z jego psychikom dam rade wkoncu mam Baski .Za tydzien bede juz wiedziała czy czrny czy rudy,podoba mi sie niebieski i izabellinowy,niestety w miocie sa 3 rude sunie i jedna czarna.;)

Posted

[quote name='basia']Właśnie i jak tam sprawa thai'a? Mamy nowego w kraju już czy jeszcze nie? Piszcie! ;)[/quote]
Nie jeszcze niema w Polsce ale niebawem mysle ze bedzie .Najpózniej w Lutym,bo tak beda maluszki do odbioru.Po nowym roku robie wpłate.tyle ze niewiem jaki bedzie kolor.To mam jeszcze do wyboru i jest ciezko.Pozdrawiam ;)

Posted

[B]Basia[/B], poczekaj z tymi pytaniami,. Niech [B]jenis [/B]sobie spokojnie wybierze kolor, zamówi itp. Bo jeszcze może się rozmyslić...:lol:
Ja tez juz przytupuje z niecierpliwości, ale... czekam. I od czasu do czasu nękam jenis telefonami...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Basia[/B], poczekaj z tymi pytaniami,. Niech [B]jenis [/B]sobie spokojnie wybierze kolor, zamówi itp. Bo jeszcze może się rozmyslić...:lol:
Ja tez juz przytupuje z niecierpliwości, ale... czekam. I od czasu do czasu nękam jenis telefonami...
Pzdr.[/quote]
A bo ty masz telefon a ja tylko via net mogę ;)