Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj byłem na wystawie w Bytomiu i dostałem ulotke o zawodach "weight pulling",które odbędą się 30 sierpnia gdzieś koło Ojcowa na Jurze krakowsko-częstochowskiej.Może być ciekawa impreza!

Posted

Tomek

Ulotke zostawiłem u kumpla i dam Ci znać jak najszybciej,ale na pewno jest jeszcze czas.

Przesłaliśmy Ci w sobote zdjęcia Beryla.Daj znać co o nim sądzisz.

Na zawody też sie raczej wybierzemy.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Dzięki Tomek za umieszczenie fotki!Jak będą nowe zdjęcia to zaraz wysyłam.

Zgubiłem gdzieś tą ulotkę i nic więcej nie moge na razie powiedzieć o tych zawodach,ale na pewno sie czegoś dowiem.Z Berylem trzeba by zacząć znowu treningi i jak starczy czasu to też sie wybierzemy.

Prosiłem na forum pitbulle o jakieś wiadomości o bandogach i jak bedziesz coś miał będę wdzięczny.

[email protected]

• 2 weeks later...
Posted

Zawody weight pulling odbędą się 30 sierpnia w Skale koło Krakowa. Są to zawody terierów typu bull. Psa można zgłosić w dniu zawodów.

Posted

Zawody rozpoczynają się o godzinie 10.00, na stadionie LKS "Skalanka" ul. Rzeźnicza. Zgłoszenia przyjmowane są pod nr. telefonu: 0-12/ 389-10-28 lub 505-362-737 .

Więcej informacji będę miała po wystawie w Krakowie.

• 4 months later...
Posted

Kati

Było super,choć nie obyło się bez przekrętów.

Dla publiczności nasz pies zdecydowanie wygrał,ale niestety dla sędziów(niektórych) był drugi,co i tak ,jak na debiut bardzo dobrze.W przyszłym roku chętnie sie zrewanżujemy,co chcielismy zrobić w tym roku poza konkursem,ale nie było chętnych :wink:

Posted
Hmmm, to tak poważnie ? Widziałem, że udzialesz się przy agility i mam wątpliwości czy naprawdę nie masz pojęcia o w.p. Zapraszam na : www.amstaff-pitbull.prv.pl - psie sporty. Znajdziesz tu kilka poglądowych informacji.

Szczerze, nie miałem pojęcia na czym to polega :o

Dziękuję za link :) byłem, poczytałem, poznałem :P

Posted

Speed: to w przyszłym roku będę Ci kibicować. Może mi nic nie wypadnie iprzyjadę. Może potrenuję z moim psem i będziesz miał większą konkurencję, ale wątpię, żeby Raptus chciał ciągnąć. Z niego jest straszny leń. :D