Erazm Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Doskonala Petra szuka doskonalego domku:cool3: Quote
Isadora7 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ciekawa jestem czy do Beaty ktoś dzwonił, mailował w sprawie Petry? Quote
Isadora7 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Do mnie pisał jakiś koleś i spytał: [QUOTE]Treść wiadomości: Witam . CZy przewiezienie pieska jest dawrmowe czy odpłatne jeśli płatne to jaka jest cena dowozu do 100 km[/QUOTE] spytałam kolesia czy chce nam zaoferować tanie usługi przewozowe lub darmowe. A on taki szczery chłopczyk i powiedział, że chce pieska a ten mu sie podoba i jest za darmo. "Wielbię" takich pacanów. Z rozkoszą napisałam mu żeby sobie kupił maskotkę bo to jest dla niego odpowiednie. A nasze psiaki oddawane sa do domków gdzie będą kochane a nie będą robić za taksometr. Się już nie odezwał. Za dwa dni jak się skończy ta edycja to zrobię jej wyróżnioną. Quote
Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Poteflon jeden:angryy::angryy::angryy: Respons świetny!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Talcott']Poteflon jeden:angryy::angryy::angryy: Respons świetny!!!:loveu::loveu::loveu:[/quote] Bo ja kocham dowalić patafianom. W końcu nie na darmo na Łysej Górze bywam. Quote
BeataJ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Na razie nie mam nic konkretnego, niestety. Beata Quote
Isadora7 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A dziś miałam telefon o Pana Dobka. Facet mnie pytał ile chce za tego dobka. I rozkosznie mi wyjawił że hodował rotki a teraz chce dobeczki. Spytałam czy przeczytał uważnie aukcję. On, że tak. W takim razie powiedziałam niech poprosi kogoś aby mu przetłumaczył, bo widać nie rozumie. Gostek dalej brnął i uporczywie do mnie ile chcę. Spytałam po co mu kastrat jak chce hodować. I chyba gostek nie wiedział co to znaczy, bo jak tępy muł "to ile pani chce". Powiedziałam w końcu że nie dostanie psiaka, a on że zadzwoni jeszcze. Aha podobno z Łodzi jest. Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A telefon tego buca Ci się nie wyświetlił??/ bo trzeba by go ciupasem na " czarne kwiatki" żeby nie smrodził:mad::mad::mad: Quote
Isadora7 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Talcott']A telefon tego buca Ci się nie wyświetlił??/ bo trzeba by go ciupasem na " czarne kwiatki" żeby nie smrodził:mad::mad::mad:[/quote] Tak wyświetlił się i wrzucę go w kwiatuszki ale już jutro... upss dzisiaj po pracy... padam na ryjek Quote
Isadora7 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A do mnie dzisiaj zadzwoniła koleś z zatrzeżonego i poprosił o skontaktowanie się, bo jest zainteresowany adopcją dobeczka. Dzwoniłam już 3 razy w rynnę i 2 razy w parapet ale nikt nie odbierał. Pozostało napisanie maila na Berdyczów. Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Tiaaaaa!!! 3 mu w 4!!!:cool3::cool3::cool3: Quote
Isadora7 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Talcott']Tiaaaaa!!! 3 mu w 4!!!:cool3::cool3::cool3:[/quote] I imadło w plecy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts