Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wóciłam a tu dobcia reklamuje się juz nawet za granicą, a nie mozna podpiąc do niej mojego Pana Dobka, też według tresera chłpoak o pieknym charakterze. Ma all, ale dzwonią smi handlarze

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Erazm']Wóciłam a tu dobcia reklamuje się juz nawet za granicą, a nie mozna podpiąc do niej mojego Pana Dobka, też według tresera chłpoak o pieknym charakterze. Ma all, ale dzwonią smi handlarze[/quote]

Erazmku - ja porosiłam Cioteczki o to - popros i Ty to na pewno pomogą!!!!!

Posted

[quote name='BeataJ']Gdzie ona dokladnie jest? 25 lipca jade do Swinouujscia przez Wolin i moge po drodze do niej wpasc, poznac etc.

Beata[/quote]

A Ty byś ją chciała???

Posted

[quote name='aisaK']Czy można ksiezniczce zrobić lepsze zdjecie? Prosze....[/quote]

To nie jest taki proste - ten Pan ma 80 lat - żeby mi wysłac to zdjęcie musiał pojechac do Kamienia Pomorskiego do salonu Plus GSM i uprosić zeby wysłali na maila - ale zapytam.

Posted

[quote name='Talcott']A Ty byś ją chciała???[/quote]

Niestety ja nie moge jej wziac. Ale chcialabym ja pozac, zdrobic zdjecia, pogadac z Panem. Wtedy bedziemy mieli wiecej info nt suczki.

Beata

Posted

[quote name='BeataJ']To jest szansa aby dostac namiary na suczke i ja odwiedzic?

Beata[/quote]

To nie ode mnie zależy -a Ty chcesz tylko " odwiedzić". W chwili kiedy znajdzie się odpowiedni dom - przekazanie psa odbędzie się tylko po sprawdzeniu domu i to za pośrednictwem zaufanej osoby.

Posted

Beata zapewne miała na mysli chęc poznania suni i dowiedzenia się jak najwięcej o niej na potzreby Nadziei Dobermana, cykniecie zdjęc etc-na jednym sredniej jakości foto daleko nie zajedziemy...a i samo podnoszenie watku raczej jej do domu nie przyblizy...