Koperek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Założyłam wątek grzecznościowo.[U] Całą sytuację zna[B] Talcott[/B].[/U] [I]Suczką zaopiekował się starszy Pan, ale nie może trzymać jej w domu - ona nie toleruje kotów. Sunia potrzebuje pilnie dobrego domu!! Pomocy cioteczki. Bliższe dane opiekuna podam na pw - ja nie umiem stworzyć banerków - sunia mieszka w okolicach Wolina!!![/I] [I][B]Oj !! Niech ktoś pomoże Dobermance!!! Sunia musi znaleźć dom przed zimą!!! PILNIE!![/B][/I] Quote
Talcott Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Sunia Dobermanka Petra 7 letnia - zrównoważona, piękna i bardzo przyjacielska PILNIE szuka DOMU!!!! Zaopiekował się nią bardzo starszy Pan, który niestety nie może jej trzymać w domu - Sunia nie toleruje kotów!!!! Zima nie tak daleko!! Dobermany marzną !!!! Pomóżmy jej znaleźć DOBRY DOM!!!! Zdjęcia Suni wkrótce!! Quote
Talcott Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Miłośnicy DOBKÓW!! Pomóżmy Petrze znaleźć dom przed zimą!!!!! Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dobermanka Petra pięknie chodzi na smyczy, jest przyjazna wobec innych psów!!!! Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Czekam na zdjęcia!! Dobcia Petra jest wysterylizowana - zrobił to właściciel "hodowli" po czym oddał psa do schroniska - Petra została adoptowana po czym pod groźbą oddania jej tam ponownie "wciśnięta" Starszemu Panu, któremu jest jej żal, ale nie radzi sobie z jej niechęcią wobec swoich trzech kotów na które Petra poluje. Nie może więc mieszkać z Nim, a w stodole, gdzie musi sypiać - jest zimno!!! Sunia jest kochana i ucywilizowana !!! Szuka pilnie DOMKU!!!!! Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 DZIĘKI!!!!!:loveu::loveu::loveu: Natychmiast dam znać - będą w poniedziałek pewnie!!!! Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dla miłosników Dobciów - taka wspaniała Sunia!!! Mądra i radosna,dobrze ułożona Petra!!! Dom potrzebny!!! Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Kto pokocha sliczną Sunię Dobermankę!!! Sunia szuka Domku!! Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Śliczna, dobrze ułożona dobermanka szuka domu!!!!!! Quote
Isadora7 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A ciotka Isadora czeka na zdjęcia suni. Możesz podesłać na [email][email protected][/email]. Sunie ogłaszać by się przydało. Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dzięki Ciotce!!!! Nie omieszkam poprosić!!! Czekam ciągle - miały być dziś ale nie przyszły!!! Quote
Erazm Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jak już będą to wrzucimy nasze dobki do dobkowiczów Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dzięki!!! Zimno mi sie robi jak myślę o Dobku w stodole!!! Sama miałam kiedys Dobka!!!! Quote
dzodzo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 czekamy na fotki i zaczniemy akcje szukania miejsca dla suni!!!! Quote
Talcott Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzięki!!! Nie chcę nawet myśleć o Dobku w stodole zimą!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-( Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Piękna dobermanka czeka !!!!! A ja na zdjęcia.... Quote
Isadora7 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Talcott']Piękna dobermanka czeka !!!!! A ja na zdjęcia....[/quote] Ja też czekam na zdjęcia :loveu: Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Klementynkaa']ojoj... ja nie nadążam :([/quote] No to wyjaśniam: ja też robię to con amore - z miłości do Dobciów - prosił mnie ów starszy Pan - którego "obdarowano" sunią - kontakt mam telefoniczny- zdjęcia nadejdą pocztą - taką zwykłą - dyr..dyr... ludzie 80 letni rzadko używają komputerów i netu. :loveu:Czekamy!!!!! Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Talcott']No to wyjaśniam: ja też robię to con amore - z miłości do Dobciów - prosił mnie ów starszy Pan - którego "obdarowano" sunią - kontakt mam telefoniczny- zdjęcia nadejdą pocztą - taką zwykłą - dyr..dyr... ludzie 80 letni rzadko używają komputerów i netu. :loveu:Czekamy!!!!![/quote] Czekamy na zdjęcia a Petra na dom!!! Quote
Recommended Posts