Charly Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 chyba tak zrobie. Kupię chusteczki i po jedzeniu wytrę ryjek zafajdany:evil_lol: Quote
Weronia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Margolka']A nie łaska zakupić małemu zapasu chusteczek?:evil_lol::diabloti: Nasz psiut potrafi wsadzić pychol komuś do kieszeni, np. kamizelki wiszącej na krześle, aby wytrzeć sobie nochalek i paszczę:evil_lol:[/quote] no to niezły gagatek z niego :D Szkoda dziewczyny, że nie widzicie, jak słodko Czaruś się piłeczką bawi:) Sam siedzi sobie w pokoju i się bawi :loveu: Quote
rotek_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 weronia wiesz jak psy się slinią przy zabawie piłką.... przynajmniej moj wygląda jak filmowy śliniak :roll: leć po te chusteczki do skelpu:evil_lol: Quote
Weronia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='rotek_']weronia wiesz jak psy się slinią przy zabawie piłką.... przynajmniej moj wygląda jak filmowy śliniak :roll: [/quote] rotek, właśnie się Czarecki tak bardzo nie ślini.. A jakiego Ty masz ślimaka??:) niech tu skisnę jak dziś nie wrzucę filmiku z Czarusiem. Muszę sobie w koncu poradzić, bo mi to leży na wątrobie. Quote
rotek_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 moj psiul ma poprostu naturalny wdzięk ślinienia się..... Quote
agniecha82x Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Weronia']rotek, właśnie się Czarecki tak bardzo nie ślini.. A jakiego Ty masz ślimaka??:) niech tu skisnę jak dziś nie wrzucę filmiku z Czarusiem. Muszę sobie w koncu poradzić, bo mi to leży na wątrobie.[/quote] ponawiam moja oferte pomocy z filmikiem ;) nie wiem gdzie lezy problem, ale jezeli w samym wrzuceniu go tutaj to ja chetnie pomoge :) Quote
Weronia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='agniecha82x']ponawiam moja oferte pomocy z filmikiem ;) nie wiem gdzie lezy problem, ale jezeli w samym wrzuceniu go tutaj to ja chetnie pomoge :)[/quote] problem leży w braku czasu, braku kabla i braku umiejętności. Jak polegnę kompletnie- zwrócę się do Ciebie Agniecha :) dzieki:* Quote
Ra_dunia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Jakiś filmik z amantem Czareckim w roli głównej jest jak najbardziej mile widziany :) Weroniu - czy są chociaż jakieś maile albo telefony w sprawie Czarusia? Quote
Weronia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 nic nie dzwoni:/ maila też nie dostałam żadnego. Czaruś dziś porwał obierkę od ziemniaka :| Bo robili z elzą zamach. Normalne przy obieraniu ziemniaków.. Wasze psy też tak uwielbiają surowe ziemniaki? Bo u mnie - jak się tylko nadarzy okazja żeby ukraść, to jest świeto ..:|:mad: P.S. a gdzie się podział jurmar???? Quote
Weronia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [SIZE=3][SIZE=4][B]Dziś, po wielkich próbach, zmaganiach i pokonywaniach przeciwności, zamieszczamy FILMIK CZARUSIOWY :loveu::loveu::loveu: Ciotki oglądajcie i komentujcie :) Film z cyklu: Zmagania Czarusiowe z cicikiem (pędzelkiem do makijażu):[/B][/SIZE] [/SIZE] [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=et51lgGLaPM"]YouTube - Czaruś[/URL] Quote
Charly Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [SIZE=3]o Weroniu najukochańsza na świecie:placz::placz::loveu:. Aż się popłakałam. CZARUCHNA jaki skoczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maleńki. Jak on to zrobił- taki zsjocjalizowany niuniek po tylu latach. Co za kochane stworzonko maleńkie. Czarus rules:loveu::multi::multi:[/SIZE] [SIZE=3]:roll:[/SIZE] lece posłac to Mru bo ona gra w jakies głupie gry teraz:evil_lol: Quote
Charly Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Weronia']nic nie dzwoni:/ maila też nie dostałam żadnego. Czaruś dziś porwał obierkę od ziemniaka :| Bo robili z elzą zamach. Normalne przy obieraniu ziemniaków.. Wasze psy też tak uwielbiają surowe ziemniaki? Bo u mnie - jak się tylko nadarzy okazja żeby ukraść, to jest świeto ..:|:mad: P.S. a gdzie się podział jurmar????[/quote] moj swietej pamieci cocker spaniel uwielbial obierki. A Jurmar wspomaga Kacperka co to mu oczki przypalali- ma dt:):multi: Jamniczka jaka grzeczna stoi z boku..czeka na swoją kolej czy tylko patrzy? Quote
mru Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 już nie gram :eviltong: pokręciliśmy się i stwierdziliśmy, że nam sie nie chce hahaha :evil_lol: życie nxt time better aaaaah Czarku, nie mogę to Ty? już pytała Charlyego czy to ten sam psiak... :roll: aż nie wiem płakać mi się chce :( przecież to nasz Czarek "Ratujmy Czarka" nasz ślepek :placz: ten a jednak inny... Quote
Weronia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Charly'][SIZE=3]o Weroniu najukochańsza na świecie:placz::placz::loveu:. Aż się popłakałam. CZARUCHNA jaki skoczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maleńki. Jak on to zrobił- taki zsjocjalizowany niuniek po tylu latach. Co za kochane stworzonko maleńkie. Czarus rules:loveu::multi::multi:[/SIZE] [SIZE=3]:roll:[/SIZE] lece posłac to Mru bo ona gra w jakies głupie gry teraz:evil_lol:[/quote] Charly, Moja Złota, nie płacz :loveu: Taki skoczek, a jak:D A kiedy poczuje jedzenie, skacze jeszcze wyżej!! poważnie :) Czareniek taki zsocjalizowany i wychowany do mnie przyjechał- po 10 latach pamiętal wszystko:) i taki wdzięczny- jak żaden :loveu: A mru zawołaj koniecznie, niech Czarusia zobaczy ;) i wszystkie Ciotki do oglądania i komentowania zapraszamy!! Quote
Weronia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='mru'] aaaaah Czarku, nie mogę to Ty? już pytała Charlyego czy to ten sam psiak... :roll: aż nie wiem płakać mi się chce :( przecież to nasz Czarek "Ratujmy Czarka" nasz ślepek :placz: ten a jednak inny...[/quote] mru, to ten sam Czarek :loveu: Nie płaczcie Ciotki:-( a to prawda- jest "jedyny" .. i wyjątkowy :loveu: Quote
Weronia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Charly']moj swietej pamieci cocker spaniel uwielbial obierki. A Jurmar wspomaga Kacperka co to mu oczki przypalali- ma dt:):multi: Jamniczka jaka grzeczna stoi z boku..czeka na swoją kolej czy tylko patrzy?[/quote] nie wiem co te piesuny widza w obierkach :roll: jurmara wołam skromnie: wróóóćć na wątek Czarusia :D Jamnisia Elzunia stoi, patrzy.. i myśli: "boooże co za dziwaki, co oni robią???" Quote
Weronia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Charly']Co ta mala duszyczka przecierpiala...tylko on wie..ech. jak dobrze ze jest gdzie jest.[/quote] 10 lat Charly... wyobrażasz sobie?? bo mi trudno.. Quote
Charly Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Masz go w swoim podpisie. zresztą ja mam ten sam banerek. porównajcie to zdjęcie....Co ta mala duszyczka przecierpiala...tylko on wie..ech. jak dobrze ze jest gdzie jest. aaa mialam..do wczoraj. zamienilam na Zosie:roll: Quote
mysza 1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Weronia, ładnie to tak nad kalekim ślepkiem się pastwić i drażnić pędzelkami:evil_lol: Filmik uroczy:loveu: Quote
jurmar98 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Weronia']nie wiem co te piesuny widza w obierkach :roll: jurmara wołam skromnie: wróóóćć na wątek Czarusia :D Jamnisia Elzunia stoi, patrzy.. i myśli: "boooże co za dziwaki, co oni robią???"[/quote] Miłe Panie .Ja nigdy nie opuściłem wątku Czaruchy.Po cały czas śledzę co się dzieje.Nie odzywałem się ,bo nie jestem zbyt gadatliwy, a śledzę także losy innych "bid",które potrzebują pomocy( jak zresztą chyba wszyscy tutaj)A jamniczka na filmiku wydaje się być smutna ,jako że Pani zajmuje się zbyt długo tylko jednym czworonogiem.I niech się nim zajmuje jak najdłużej.Chwała Ci Weroniu. Quote
Ra_dunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Weroniu - uważaj bo jak Czarucha skoczy to będzie po pędzelku ;) On jest REWELACYJNY! To na prawdę niesamowite jak ten psiak po tylu latach w schronisku wspaniale sobie radzi... Quote
rotek_ Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 uśmiałam się...widać ze czareckiemu sprawiało to przyjemność:loveu: a swoją drogą dobrze wiedzieć ze cić to pędzelek...:lol: Quote
Ra_dunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Czaruś jest na prawdę czarujący :loveu: i pomyśleć,że Weronia jednak na niego Brutus woła :eviltong: Quote
Recommended Posts