Charly Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='orpha']drukne na czarno-białej trudno i darmo , moze zaznacze co nieco kolorowym jaskarawym markerem , zeby sie w oczy rzucalo. Heheh i juz mam zajecie dla młodziezy z kalsy mojego dziecka , wrecze im plakaty i niech wieszają.[/quote] super. jeszcze jakas tasme klejącą im trza dac, bo szczyle wiesz jak- sliną przykleją dzięki Orpha:multi: Quote
mru Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 łooo Isadoro :eviltong: ale oczoje...ny plakat ;) dobre! ja w poniedziałek wydrukuję na kolorowo w pracy niestety do piątku siedzę w domu na dogo... tj. w łóżku chora :eviltong: Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Charly spoko tasm mam pod dostatkiem :) Mruuuu a mozesz druknac troszku wiecej i mi tyz dac , to pozatymi czarno -bialymi porozwieszam tyz kolorowe :p Quote
mru Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 jasne, że mogę! to ile tak mniej-więcej druknąć? ile dam radę jak szef nie będzie patrzył? ;) Quote
Weronia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='mru']no więc było tak... ;) już normalnie nam Czarek z oczu ginął więc dziewczyny na ratunek pojechały :eviltong: miało być tak, że trafi na parę dni do Weroni a potem pojedzie do Basi do przytuliska jednak Weronia zatraciła się w staruszku i Czarek wylądował u niej na DT ;) i po imprezach sypia z nią w łóżku :loveu:[/quote] aaaaaaa!! padnę:D fajnie to napisałaś mru:) Quote
Weronia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Isadora7'] [SIZE=4][IMG]http://images6.fotosik.pl/290/8c1a6a30f672db1c.jpg[/IMG][/SIZE] [SIZE=4]link do pliku na hostingu:[/SIZE] [SIZE=4][URL]http://www.sendspace.pl/file/xPq8l3sX/[/URL][/SIZE] [SIZE=4]:p[/SIZE] [/quote] super!! plakat piękny.;) Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='mru']jasne, że mogę! to ile tak mniej-więcej druknąć? ile dam radę jak szef nie będzie patrzył? ;)[/quote] ile mozesz , młodziezy jest sporo ;) Quote
Isadora7 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='mru']łooo Isadoro :eviltong: ale oczoje...ny plakat ;) dobre! ja w poniedziałek wydrukuję na kolorowo w pracy niestety do piątku siedzę w domu na dogo... tj. w łóżku chora :eviltong:[/quote] Aż się zdziwisz ze taki oczo~~bny nie jest, taki jpg robiony jako poglądówka ma takie efekty. Aczkolwiek nie powiem stralam się aby było zaje...koloryście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='mru']jasne, że mogę! to ile tak mniej-więcej druknąć? ile dam radę [B]jak szef nie będzie patrzył[/B]? ;)[/quote] Uuu znam to znam to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 faktycznie te kolory normalnieją jak się drukuje... damn ;) zawsze tak robię - szef wybywa to ja za drukarkę :eviltong: siedzę niestety na widoku... ale da się ;) Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='mru']faktycznie te kolory normalnieją jak się drukuje... damn ;) zawsze tak robię - szef wybywa to ja za drukarkę :eviltong: siedzę niestety na widoku... ale da się ;)[/quote] mru moge Ci ryze papieru podrzucic jak trzeba Quote
Charly Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Jutro wydrukuję plakaty i rozwieszę u nas. A nocką podrzucę Czarusia, ktory nadal szuka swojego miejsca na ziemi:-( Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czaruś czeka na domek... ten u Weroni jest tylko tymczasowy :( Quote
mru Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [CENTER][B][SIZE=3]szukamy domku dla Czarka! [/SIZE] [/B][/CENTER] Quote
mru Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 nie tam, co Ty :) w pracy mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w poniedziałek drukuję... :eviltong: Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='mru']nie tam, co Ty :) w pracy mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w poniedziałek drukuję... :eviltong:[/quote] ołrajt :d , jak drukniesz to daj mi znac , ustawimy sie jakos to przejme od ciebie troche Quote
Charly Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 ja dzis wydrukuję , choc wolalabym jakoś, żeby mały zostal w Poznaniu lub zamieszkał w Warszawie. ja nie wiem jak długo tu jeszcze zostane:roll: i dlatego lepiej zebyscie go mialy pod oczkiem:) [SIZE=1][COLOR=silver](oomkin)[/COLOR][/SIZE] Quote
mru Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Charly'] [SIZE=1][COLOR=silver](oomkin)[/COLOR][/SIZE][/quote] :evil_lol: ej nie no, jakby w Warszawie znalazł dom to by dopiero było :D a Ty Charly dokąd się niby wybierasz? ;) Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='mru']:evil_lol: ej nie no, jakby w Warszawie znalazł dom to by dopiero było :D a Ty Charly dokąd się niby wybierasz? ;)[/quote] hehehehe noooo nie miałabym nic przeciwko :D:D:D Quote
Charly Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='mru']:evil_lol: ej nie no, jakby w Warszawie znalazł dom to by dopiero było :D a Ty Charly dokąd się niby wybierasz? ;)[/quote] do alliansu i tyle o:stop: Quote
mru Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ej myślałam, że ze mną w hordzie poklikasz :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Weronia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [B]Czaruś pozdrawia wszystkie ciotki!!![/B] [B]Piesio jest w bardzo dobrym humorze dzisiaj:)[/B] [B]Wczoraj jeździl z nami samochodem (bardzo lubi jazdę autem).[/B] [B]Razem z moją jamniczką molestują mnie w sprawie obiadu.[/B] [B]To są agenci.[/B] [B]Elza jest zadowolona, bo ma narzeczonego:D[/B] [B]Czaruś był wczoraj kąpany. Profilaktycznie polałam go tym specyfikiem na grzyba i alergię, bo coś mi się drapie za bardzo psiutek..[/B] Quote
Charly Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='mru']ej myślałam, że ze mną w hordzie poklikasz :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Masz rację. Precz z mięczakami:cool3: Czarecki marsz do domu. Oczo...bne plakaty zostaną rozwieszone. Poprawione cidrowatym flamastrem i będzie pakowanie walizek...i płacz i szloch:cool3::loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Czarusiu - dalej na pierwszą! Domek cały czas pilnie potrzebny!!! Quote
Recommended Posts