Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Szuka i szuka... Ale jak nie znajdzie to pojedzie do Dziadziowej i będzie superowo :)
Qurcze - powypadały mi różne sprawy i nie dam rady w tym tygodniu Czarusia odwiedzić...:placz:
I jeszcze Magda się nie odzywa i nie wiem kiedy zrobimy badania :(

Posted

Ja wiem, ale nie jest to pewne na 100%..to przeciez dopiero w listopadzie. No i na chętnych- czy z dogo czy nie z dogo czeka obowiązkowa wizyta adopcyjna:)
A do tego czasu wiele zimnych i ciemnych dni czeka na psa. Dlatego piszmy prosze na watku jak jest teraz, bo dom jest bardzo potrzebny...na już..

ps. a propos:) Kamilko czemu w listopadzie?

Posted

[quote name='Charly']

ps. a propos:) Kamilko czemu w listopadzie?[/quote]
Bo wtedy będę na stałe w domu. A bałabym się że jakby został sam choć na chwilkę mógłby coś sobie zrobić.

Posted

[quote name='dziadziowa']Aaach, no wiecie. Bałam się że ktoś mi go zgarnie- przecierz jest taaaki boski. A co popatrzę na to zdjęcie co siedzi na schodku... Mój Aniołek:angel:[/quote]

ale jeszcze go nie masz nie?

Posted

[quote name='dziadziowa']Jutro będzie:lol: a co? masz ochotę na dognapping;-)? nic z tego:nono:[/quote]

Słuchaj ja mieszkam w mieszkaniu gdzie zabronione jest trzymanie psow. wnioslam jednego smrodliwego zawszanca i byla wielka afera. najpierw pakowalismy sie:roll:, potem ostatecznie mozna bylo rozszezyc umowe o tego jednego psa do 5 kg (wazyl 4 dlatego laskawie zezwolona na 5...:evil_lol:ale on przytyl- wazy teraz 7:evil_lol:) i wplacic kaucje. Jednak zakochalam sie w Czarku (stąd moje zazdrosne wscibskie posty i pytania:cool1:) oraz w Chapelku z mojego podpisu. I jesli ktos go wezmie, to zastanawiam się nad uprowadzeniem:evil_lol:;)

Posted

no nie wiem, niektórzy mówią, że to juz :stupid: hihihi

ale nie ja :loveu::loveu::loveu:

Dziadzio jutro zaczyna nowe życie! tak się cieszę :placz:

Czarek, Ty też swoje zaczniesz!
zobaczysz jak Ci odrośnie futerko
jaki będziesz cały szczęśliwy... :cool3:

Posted

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=1ph7p7DT53Y&feature=related[/URL]

Tak naprawde Czarus to taka mała owieczka, swiezo przystrzyżona...udaje psiaka...a co..;)
[IMG]http://img329.imageshack.us/img329/2662/p1040077nj3.jpg[/IMG]

zaraz dostane pw od moda. nie mam pojecia co mi sie robi z podpisem...kurczaki..

Posted

widocznie przesunely Ci sie banerki jak probowalas wkleic nowy zamiast jakiegos? mi sie zawsze tak robi

zaznacz murzynkowy -> straszła w lewo -> i backspace

a potem dodaj nowy

widać jest gdzies przerwa i poszły na dół niektóre banerki

Posted

[quote name='mru']widocznie przesunely Ci sie banerki jak probowalas wkleic nowy zamiast jakiegos? mi sie zawsze tak robi

zaznacz murzynkowy -> straszła w lewo -> i backspace

a potem dodaj nowy

widać jest gdzies przerwa i poszły na dół niektóre banerki[/quote]

ooo wyszło:) dzieki:multi:

ps. ale Mru co to jest "straszła w lewo"?

Posted

literówka :D a raczej mój mózg lepiej ode mnie wiedzący jakie słowo chce napisać... (to sie jakos po psychologicznemu nazywa, nie?)

[B]strzałka[/B] oczywiście!

Posted

Kolejny mail :) :
Witam, znalazłam ogłoszenie na stronie [URL="http://wroclaw.gumtree.pl/"]wroclaw.gumtree.pl[/URL] dotyczące
Czarusia. Co prawda ani ja ani nikt ze znajomych nie ma możliwości
przyjęcia go do siebie, jednak chcielibyśmy mieć możliwość jakiejś
pomocy dla niego, w postaci specjalnych racji żywnościowych czy koców,
czy czego mu tam byłoby potrzebne.. z tej racji chciałabym się
dowiedzieć czy jest możliwość takiej pomocy i adres owego schroniska,
byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź
Pozdrawiam! :)

I chęć pomocy finansowej. Charly - skontaktowałaś się jakoś z Weronią? Można Czareckiemu założyć osobne konto??

Posted

oh, skoro to juz kolejna zainteresowana osoba :D top można by popmyslec o koncie da niego...

szkoda, że nie domek - ale mysle, że i ten się wkrótce znajdzie! :cool3:

Czarek łapie za serce :D

Posted

[quote name='Ra_dunia']Kolejny mail :) :
Witam, znalazłam ogłoszenie na stronie [URL="http://wroclaw.gumtree.pl/"]wroclaw.gumtree.pl[/URL] dotyczące
Czarusia. Co prawda ani ja ani nikt ze znajomych nie ma możliwości
przyjęcia go do siebie, jednak chcielibyśmy mieć możliwość jakiejś
pomocy dla niego, w postaci specjalnych racji żywnościowych czy koców,
czy czego mu tam byłoby potrzebne.. z tej racji chciałabym się
dowiedzieć czy jest możliwość takiej pomocy i adres owego schroniska,
byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź
Pozdrawiam! :)

I chęć pomocy finansowej. Charly - skontaktowałaś się jakoś z Weronią? Można Czareckiemu założyć osobne konto??[/quote]

wiecie co- jestem pod wrażeniem. Ludzie są cudowni:multi: Na pewno jakies koce sie przydadza az malenki znajdzie domek. wyslalam pytanie do Weroni raz jeszcze w sprawie konta. Jest bardzo zajeta, ale jak znajdzie chwile czasu to sie zglosi..suuuuuuuuuupeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zapytalam WEroni czy mogą do niej dzwonic ludzie czy lepiej podac maila. Jak odpowie dam znac:)

Posted

Jej numer telefonu jest podany, ale z tego co widzę ludzie wolą pisać :)
Też wysłałam info do Magdy w tej sprawie... ale dziewczyny bardzo zajęte :(
W Poznaniu i okolicy sporo jednak interwencji...

Ja w odpowiedziach podaję adres wątku Czarka i teraz też stronę schroniska w Swarzędzu.
Najgorsze jest to, że w Swarzędzu nie za bardzo wiedzą, że Czarek to Czarek :)