Charly Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 W góre sliczny Czarusiu ktory domku szukasz wciaż:-( Quote
Ra_dunia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Szuka i szuka... Ale jak nie znajdzie to pojedzie do Dziadziowej i będzie superowo :) Qurcze - powypadały mi różne sprawy i nie dam rady w tym tygodniu Czarusia odwiedzić...:placz: I jeszcze Magda się nie odzywa i nie wiem kiedy zrobimy badania :( Quote
Charly Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Ja wiem, ale nie jest to pewne na 100%..to przeciez dopiero w listopadzie. No i na chętnych- czy z dogo czy nie z dogo czeka obowiązkowa wizyta adopcyjna:) A do tego czasu wiele zimnych i ciemnych dni czeka na psa. Dlatego piszmy prosze na watku jak jest teraz, bo dom jest bardzo potrzebny...na już.. ps. a propos:) Kamilko czemu w listopadzie? Quote
orpha Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 kicaj Czrusiu do gory , rzadko przez dwa ostatnie dni do Ciebie zaglądałam , ale nadrobie to :loveu: Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Charly'] ps. a propos:) Kamilko czemu w listopadzie?[/quote] Bo wtedy będę na stałe w domu. A bałabym się że jakby został sam choć na chwilkę mógłby coś sobie zrobić. Quote
Charly Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Kamila:mad: czemu nic nie powiedziałas, że zagarnęłas:loveu: dziadziunia. teraz rozumiem Twoj nick:loveu: Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Aaach, no wiecie. Bałam się że ktoś mi go zgarnie- przecierz jest taaaki boski. A co popatrzę na to zdjęcie co siedzi na schodku... Mój Aniołek:angel: Quote
Charly Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='dziadziowa']Aaach, no wiecie. Bałam się że ktoś mi go zgarnie- przecierz jest taaaki boski. A co popatrzę na to zdjęcie co siedzi na schodku... Mój Aniołek:angel:[/quote] ale jeszcze go nie masz nie? Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jutro będzie:lol: a co? masz ochotę na dognapping;-)? nic z tego:nono: Quote
Charly Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='dziadziowa']Jutro będzie:lol: a co? masz ochotę na dognapping;-)? nic z tego:nono:[/quote] Słuchaj ja mieszkam w mieszkaniu gdzie zabronione jest trzymanie psow. wnioslam jednego smrodliwego zawszanca i byla wielka afera. najpierw pakowalismy sie:roll:, potem ostatecznie mozna bylo rozszezyc umowe o tego jednego psa do 5 kg (wazyl 4 dlatego laskawie zezwolona na 5...:evil_lol:ale on przytyl- wazy teraz 7:evil_lol:) i wplacic kaucje. Jednak zakochalam sie w Czarku (stąd moje zazdrosne wscibskie posty i pytania:cool1:) oraz w Chapelku z mojego podpisu. I jesli ktos go wezmie, to zastanawiam się nad uprowadzeniem:evil_lol:;) Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ach o Czarka chodzi? Myślałam że o Dziadzia:) Czarek też raczej do nas dołączy ale niestety później. A Dziadzio już jutro:loveu: Quote
rotek_ Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dziadziowa niezły dogomanicki zwierzyniec sobie zbierasz:cool3: Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 I to same sierotki inwalidki:shake: jak mam możliwość, miejse to przecież naturalne nie? Quote
mru Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 no nie wiem, niektórzy mówią, że to juz :stupid: hihihi ale nie ja :loveu::loveu::loveu: Dziadzio jutro zaczyna nowe życie! tak się cieszę :placz: Czarek, Ty też swoje zaczniesz! zobaczysz jak Ci odrośnie futerko jaki będziesz cały szczęśliwy... :cool3: Quote
Charly Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=1ph7p7DT53Y&feature=related[/URL] Tak naprawde Czarus to taka mała owieczka, swiezo przystrzyżona...udaje psiaka...a co..;) [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/2662/p1040077nj3.jpg[/IMG] zaraz dostane pw od moda. nie mam pojecia co mi sie robi z podpisem...kurczaki.. Quote
mru Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 widocznie przesunely Ci sie banerki jak probowalas wkleic nowy zamiast jakiegos? mi sie zawsze tak robi zaznacz murzynkowy -> straszła w lewo -> i backspace a potem dodaj nowy widać jest gdzies przerwa i poszły na dół niektóre banerki Quote
Charly Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='mru']widocznie przesunely Ci sie banerki jak probowalas wkleic nowy zamiast jakiegos? mi sie zawsze tak robi zaznacz murzynkowy -> straszła w lewo -> i backspace a potem dodaj nowy widać jest gdzies przerwa i poszły na dół niektóre banerki[/quote] ooo wyszło:) dzieki:multi: ps. ale Mru co to jest "straszła w lewo"? Quote
mru Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 literówka :D a raczej mój mózg lepiej ode mnie wiedzący jakie słowo chce napisać... (to sie jakos po psychologicznemu nazywa, nie?) [B]strzałka[/B] oczywiście! Quote
Ra_dunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Kolejny mail :) : Witam, znalazłam ogłoszenie na stronie [URL="http://wroclaw.gumtree.pl/"]wroclaw.gumtree.pl[/URL] dotyczące Czarusia. Co prawda ani ja ani nikt ze znajomych nie ma możliwości przyjęcia go do siebie, jednak chcielibyśmy mieć możliwość jakiejś pomocy dla niego, w postaci specjalnych racji żywnościowych czy koców, czy czego mu tam byłoby potrzebne.. z tej racji chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość takiej pomocy i adres owego schroniska, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam! :) I chęć pomocy finansowej. Charly - skontaktowałaś się jakoś z Weronią? Można Czareckiemu założyć osobne konto?? Quote
mru Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 oh, skoro to juz kolejna zainteresowana osoba :D top można by popmyslec o koncie da niego... szkoda, że nie domek - ale mysle, że i ten się wkrótce znajdzie! :cool3: Czarek łapie za serce :D Quote
Charly Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Ra_dunia']Kolejny mail :) : Witam, znalazłam ogłoszenie na stronie [URL="http://wroclaw.gumtree.pl/"]wroclaw.gumtree.pl[/URL] dotyczące Czarusia. Co prawda ani ja ani nikt ze znajomych nie ma możliwości przyjęcia go do siebie, jednak chcielibyśmy mieć możliwość jakiejś pomocy dla niego, w postaci specjalnych racji żywnościowych czy koców, czy czego mu tam byłoby potrzebne.. z tej racji chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość takiej pomocy i adres owego schroniska, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam! :) I chęć pomocy finansowej. Charly - skontaktowałaś się jakoś z Weronią? Można Czareckiemu założyć osobne konto??[/quote] wiecie co- jestem pod wrażeniem. Ludzie są cudowni:multi: Na pewno jakies koce sie przydadza az malenki znajdzie domek. wyslalam pytanie do Weroni raz jeszcze w sprawie konta. Jest bardzo zajeta, ale jak znajdzie chwile czasu to sie zglosi..suuuuuuuuuupeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapytalam WEroni czy mogą do niej dzwonic ludzie czy lepiej podac maila. Jak odpowie dam znac:) Quote
Ra_dunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jej numer telefonu jest podany, ale z tego co widzę ludzie wolą pisać :) Też wysłałam info do Magdy w tej sprawie... ale dziewczyny bardzo zajęte :( W Poznaniu i okolicy sporo jednak interwencji... Ja w odpowiedziach podaję adres wątku Czarka i teraz też stronę schroniska w Swarzędzu. Najgorsze jest to, że w Swarzędzu nie za bardzo wiedzą, że Czarek to Czarek :) Quote
Charly Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 acha no tak. bo on sie nazywal Slepek. no ale jak powiedza, ze niewidomy to chyba jasne. Quote
Recommended Posts