Sonia Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Założyłam kiedyś temat szukając książki Allena. Książkę już mam i polecam. Tytuł" Rozród psów i połoznictwo według Allena" Autor Gary C.W. England Wydawnictwo SIMA WLW, 1998 (tłumaczenie z angielskiego) Pozycja warta zainteresowania, szczególnie dla hodowców. Cała tematyka rozrodu i porodu jest opracowana w punktach. Takie kompendium wiedzy. 243 strony z indeksem. Bardziej przjrzysta niz "Rozród psów" Dubiela. I mniej "naukowa". Książki tej nigdzie nie widziałam w księgarniach. Zamówiłam ja telefonicznie po długich poszukiwaniach. Ponieważ było to juz dawno wcięło mi gdzies ostateczny numer telefonu do działu sprzedaży wydawnictwa. Podaję wam numer do drukarni, jaki jest w książce: Warszawa: (22) 844-79-05 Tam wam powiedzą, gdzie dzwonic dalej. Mam nadzieję, że numer jest aktualny. Quote
agacia Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Wydawalo mi sie,ze widzialam ja w ksiegarni akademickiej we Wrocku 8) Quote
agamblu Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 A mozesz podac orietacyjnie cene - podobno do tanich nie nalezy.... :roll: Quote
JustynaJK Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 ostatnio kupiłam na allegro za 25 zł,ale nie wiem jaka jest cena sklepowa Quote
Sonia Posted July 31, 2004 Author Posted July 31, 2004 Zawiodę was , ale nie pamiętam ceny ten książki. ale nie mogła być strasznie droga, bo bym na pewno nie kupiła. Quote
JustynaJK Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 do drogich nie należy,ale faktycznie mało dostępna ostatnimi czasy Quote
PALATINA Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Jest do dostania bez problemu u mnie na wydziale wet, na SGGW. Ceny nie pamietam, ale max do 30zł. Quote
itusia12 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Czy ma ktoś może tą książkę na sprzedaż? Lub wie gdzie ją kupić, nie mogę znaleźć, na wystawach też ostatnio nie bywam, będę dopiero w Warszawie. Jeśli ktoś może odsprzedać to proszę o wiadomość priv - jestem zainteresowana. Pozdrawiam Quote
martita Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='PALATINA']Jest do dostania bez problemu u mnie na wydziale wet, na SGGW.[/quote] Ostatnio zwrocilam uwage na ta ksiazke. Zastanawialam sie, czy brac. Genetyka wygrala:roll:, ale na Sggw na bank jest;) Quote
pokoik1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Witam. Czy jakaś dobra dusza mogłaby kupić dla mnie tą książkę? Oczywiście przesyłam na nią kasę :cool3: Quote
martita Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Moge zobaczyc czy na sggw jeszcze jest ta ks, ale dopiero po 10 stycznia... Quote
pokoik1 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Dobrze :lol: Poczekam ;) I dziękuję :multi: Quote
martita Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Na Wydziale Nauk o Zwierzetach tej książki juz nie ma, ale prawdopodobnie za jakis czas ponownie sie tam pojawi... Quote
Recommended Posts