Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak'][URL]http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0487.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE]
:cool3:
[quote name='Izabela124.'][URL]http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0487.jpg[/URL] śmiesznie wygląda z takimi uchami :D[/QUOTE]
Mam nadzieję, że mu coś w tym stylu zostanie, bo stać mu na stówę nie staną, więc niech ma takie, niż jedno takie drugie takie ;)
[quote name='cockermaister']Śliczny jest Hachi :loveu::loveu:

zapraszam do nas na fotki[/QUOTE]
Już lecimy ;)
[quote name='Illusion']Ale kłapciaki mu się zrobiły, podklejaj :evil_lol:.[/QUOTE]
Nie mów mi tego , bo bardzo chciałam, żeby miał stojące :evil_lol:

[img]http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0455.jpg[/img]

Posted

Cudo :loveu: Mam nadzieję, że u mnie pojawi się kotlet w ciągu max 2 lat. Jak z charakterem idzie bardzie w ACD to polecam forum rasowe :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Jak chcesz by mu stały to może spróbuj masować?:)[/QUOTE]
Masujemy ;)
[quote name='Zuzia&Snoopy']a właśnie masaże, jakieś łapki, galaretki i inne duperele praktykujecie?[/QUOTE]
Od niedawna też praktykujemy, ale chyba za krótki czas by widac było efekt, poczekamy jeszcze trochę, jak nie to trzeba się pogodzić z klapciakiem :lol:
[quote name='puchu']Cudo :loveu: Mam nadzieję, że u mnie pojawi się kotlet w ciągu max 2 lat. Jak z charakterem idzie bardzie w ACD to polecam forum rasowe :)[/QUOTE]
Podczytuję od dłuuuuższego czasu ;)

[img]http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0463.jpg[/img]

Posted

[quote name='Ptysiak']Może będziemy w Tomaszowie w lipcu to umówimy się na jakiś spacerek :evil_lol:[/QUOTE]
Baaardzo chętnie! :cool3:
[quote name='FredziaFredzia']Ale lepiej ze stojącymi wyglądał, ugotuj galaretę z kurzych łap. ;)[/QUOTE]
Postaram się.
[quote name='Paula03']Śliczny jest, chociaż liczyłam, że uszka będzie miał stojące :)

Muszę go kiedyś poznać :D Jak w ogóle wam się razem żyje? :)[/QUOTE]
Bardzo miło i sympatycznie :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Dziewczyny a gdzie można kupić takie kurze łapki, bo u mnie w mięsnych nie ma nigdzie[/QUOTE]

A masz Kaufland, Real itp. koło siebie? Tam powinny być ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Mam, ale też nie ma. I wieprzowych nóżek też nie ma. Już nie mam pomysłów, gdzie mogę kupić[/QUOTE]

To może zapytaj w mięsnym czy by Ci sprowadzili ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']wieprzowe nóżki łatwiej dostać, w kauflandzie w łomży zawsze są ;)[/QUOTE]Teraz w Łomży nieprędko będę, ale jutro jeszcze poszukam. Może na rynku będą, bo tam też jest mięsny

Posted

Mój sąsiad hoduje kury. Strasznie mnie wkurzają bo wszędzie chodzą i załatwiają potrzeby na ulicy... :angryy:
Tak, że zapraszam po kurze łapki do mojego sąsiada :D Pomogę upolować :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']Mój sąsiad hoduje kury. Strasznie mnie wkurzają bo wszędzie chodzą i załatwiają potrzeby na ulicy... :angryy:
Tak, że zapraszam po kurze łapki do mojego sąsiada :D Pomogę upolować :diabloti:[/QUOTE]Upoluj z 10 i mi wyślij :D

Posted

Naprawdę nie ma kurzych łap? U mnie są w sumie wszędzie Biedronka, Kaufland i wszelakie sklepy mięsne, serio bez problemu je dostać ;)

[quote name='darii_iia']Hahah, jakie krzywe ucholki ma Hachik. :evil_lol:
Benek wziąłby do pyszczka, tą piłkę co ma Hachi ?
Urocza dwójka. :loveu:[/QUOTE]
W sensie wielkościowo? Wziąłby, ale jest trochę za duża na jego pysk, zdecydowanie woli tę mniejszą, która jest u końca swego zywota, bo ta piłka zdecydowanie nie przypomina już piłki, przede wszystkim nie jest okrągła, ale ważne że się odbija :evil_lol: Ale czego tu się spodziewać po połączeniu piankowej piłeczki i słodkiego szczeniaczka?