Culineo Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Maylo mi się kojarzy z tą bajką Antlantyda zaginiony ląd :D a macie coś jeszcze? :diabloti: Quote
Daria_13 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Merry mokka, modest mungo, messi mella, mature melampo, mayday Quote
Daria_13 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 MAD MAX, MINI MAFIA, MIAMI MONTI, MIFFO Master, MILLION MARS, MISS MALIBU, MONSTER MAUI, MONTI MELLA, MORTAL MUFFIN i na tym kończą się moje inwencje twórcze, może choć troszkę ci pomogłam, u mnie też był problem z imieniem i w końcu padło na Allana Quote
Culineo Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja zastanawiam się nad : MYSTERIOUS MIDTNIGHT MY BEST FRIEND MY MOON MIGUEL MY MELLODY MARGO MIO AMORE MOHITO MISTUQE MY MIRACLE MAKE ME: PROUD HAPPY FEEL STRONG WONDER WINNER SMILE :evil_lol: trudny wybór :eviltong: Quote
pa-ttti Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 poprosimy dla yorków na D i dla chihuahua na E jakieś takie eleganckie, mogą być polskie, angielskie, włoskie, hiszpańskie,.....etc......byleby eleganckie były:) Quote
Daria_13 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Na D: Determinó Diamante, Diabolique Devon, Diva, Drive Doliash, Donatella nie mam pomysłu Na E: Edora el temperamento, [U][I]Emaunelle, Eramis [/I][/U] Quote
maciek_axa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='pa-ttti']poprosimy dla yorków na D i dla chihuahua na E jakieś takie eleganckie, mogą być polskie, angielskie, włoskie, hiszpańskie,.....etc......byleby eleganckie były:)[/QUOTE] Na "D" : Diva Dalilla Dama Pik Don Corleone Dalia Daglezja Dark Angel Daily Happines Destiny Win Na "E": Elisabeth Queen Emperor Sun Eclipse Moon Especially For You I jak... moze być??? :) Quote
pa-ttti Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 świetne, dzięki za propozycje:) ja nie mam zupełnie głowy do imion...;) Quote
maciek_axa Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='klaudusia0219']Na "M"...podpowiedzi..? :cool3:[/QUOTE] No to może po angielsku: My American Dream[B] [/B]Murphys Kiss Rogan[B] [/B]Muddy Creeks [B] [/B]Meant To Be[B] [/B]Material Girl[B] [/B]Master Baggins[B] [/B]Make a Wish:loveu: Majestic Bay Gal Mailorder Bride Muddy Harmony My Girl You Blush Marilyn Monroe :eviltong: Miss Money Penny My Little Angel :lol: My Little Princess :lol: może być? :cool3: Quote
Matyk Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Mystic Rose Magic Joke Midnight Crystal Quote
Judit Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ja bym jeszcze prosiła więcej propozycji na [U]literkę M :) dwuczłonowych angielskich.[/U] Troche ich tu niby jest podanych ale jakoś mi nie pasują :)))) Quote
Matyk Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Tak więc a nóż widelec coś się przyda hehe Mystic Rose Mystic Garden Mystic Moon Magick Joke Magick Laught Midnight Crystal Midnight Cry My Exodus My Princess My Prince Muerta Night Quote
mychaaaaa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Judit']ja bym jeszcze prosiła więcej propozycji na [U]literkę M :) dwuczłonowych angielskich.[/U] Troche ich tu niby jest podanych ale jakoś mi nie pasują :))))[/QUOTE] Mad Boy Mad Girl (lub imię) Melody of life Mommy's girl ;) - dziewczynka mamusi ;) Albo określenia + dodać imię Melodious - melodyjny mysterious - tajemniczy (np. mysterious knight - tajemniczy rycerz <3) Monday Morning - poniedziałkowy poranek :P Met in heaven - spotkany w niebie :P Melancholic Molly -melancholijna Molly (może być inne imię) Magic melancholy - mogiczna melancholia Milk with ginger - mleko z imbirem - ginger to jednocześnie rudy kolor, pasowałoby więc do czerwono białych seterów :) Quote
Asiaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='mychaaaaa']Mad Boy Mad Girl (lub imię) Melody of life Mommy's girl ;) - dziewczynka mamusi ;) Albo określenia + dodać imię Melodious - melodyjny mysterious - tajemniczy (np. mysterious knight - tajemniczy rycerz <3) Monday Morning - poniedziałkowy poranek :P Met in heaven - spotkany w niebie :P Melancholic Molly -melancholijna Molly (może być inne imię) Magic melancholy - mogiczna melancholia [B]Milk with ginger[/B] - mleko z imbirem - ginger to jednocześnie rudy kolor, pasowałoby więc do czerwono białych seterów :)[/QUOTE] Super to ostatnie imię!:) Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Asiaczek']Super to ostatnie imię!:)[/QUOTE] Dla baska też by pasowało! :) Jestem z siebie dumna, że wymyśliłam :grin: hah! Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Tak, racja. Dla baska by pasowało, ale ja już minełam lit. "M". Może jednak uda mi się wymyslec jakąś kombinację... Pzdr. Quote
Dzidtka_Gl Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 to jak ktoś ma wene ja poszukuje fajnych imion dwu lub więcej członowych, po angielsku na U, Q lub Z Quote
maciek_axa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Dzidtka_Gl']to jak ktoś ma wene ja poszukuje fajnych imion dwu lub więcej członowych, po angielsku na U, Q lub Z[/QUOTE] Na "Z" Zebu Zadziora Zsa Zsa Zoe Of Love Zelina Zorge Zeila Amidala Zowie Bowie Zohraya Perfum NA U:[B] [/B]Unchain My Heart[B] [/B]Undisputed Sweetheart[B] [/B]Up Baby Sue[B] [/B]Up Up To The Stars[B] [/B]Uptodate Love Game Union Jake Na Q: [B] [/B]Qobacabana Island[B] [/B]Queenberry Cher Quomoliver Men Quenneth Return Quenntina Forever Na razie tyle... :) Quote
mychaaaaa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Unbreak my heart Ulisses the Great Underground boy Ugly Bety ;) Underneath my mind unapproachable shy .... - nieprzystępna nieśmiała ... uncle of .... - wujek .......... update of daddy - nowa wersja tatusia ;) quince cake - ciasteczko pigwowe... albo quince jam - konfitura pigwowa ;) Queen of the night Question mark quick-tempered boy - porywczy chłopak ogólnie ciężkie litery ;) Quote
Recommended Posts