Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taki jest na paluchu,czy to może być Wasza rasa?może ktoś szuka?dałam go na ciny i pekiny,mało wyraźna fota niestety
[IMG]http://www.psy.warszawa.pl/podstrony/nowepsy2008/images/2008-08-30/2327.jpg[/IMG]

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, to spanielek tybetański :crazyeye: Czin nie, nie to umaszczenie, pekińczyk też nie, za długi pyszczek. Jejku, a mogłabyś zdobyć zdjęcie jak stoi biedaczek?

Posted

[I]Cześć Mc :loveu: Dziękujem że mnie wczoraj na spacer wyciągnęłaś i przepraszam za to moje psisko coby wszystkich chciało zjeść :shake: Co do Arnisia to wcale nie jest łysy :mad: I zdjęcia mają być, o![/I]

[I]PS. Kupiłam niedawno "Sygnały uspokajające", już przeczytałam, jak chcesz to Ci pożycze. :D[/I]

Posted

Jak to wchodziłam i widziałam , że ostatni post 'psiulka', to już przeczuwałam awanturę o futro i zdjęcia :eviltong: Ostatnie foty Arniego są w dziale "Przemyśl" z wystawy krajowej :cool3: Nie ma co ich po raz kolejny kopiowac i wklejac, skoro są 'pod ręką' :cool3:.

A cóż to takiego co mi proponujesz? Podrzucić zawsze można :razz:

A ze spacerem nie ma za co, przy okazji zobaczyłaś jak tam Duneczka się chowa :lol: Przyznam, ze spontanicznie wyszło, ale pogoda się udała i przy okazji ta całą siatkę książek i artykułów z Tibbies i leonkami wreszcie Ci oddałam, bo już mi głupio było tak długo to trzymać:oops:

Posted

[quote name='McDzik']Jak to wchodziłam i widziałam , że ostatni post 'psiulka', to już przeczuwałam awanturę o futro i zdjęcia :eviltong: Ostatnie foty Arniego są w dziale "Przemyśl" z wystawy krajowej :cool3: Nie ma co ich po raz kolejny kopiowac i wklejac, skoro są 'pod ręką' :cool3:.

A cóż to takiego co mi proponujesz? Podrzucić zawsze można :razz:

A ze spacerem nie ma za co, przy okazji zobaczyłaś jak tam Duneczka się chowa :lol: Przyznam, ze spontanicznie wyszło, ale pogoda się udała i przy okazji ta całą siatkę książek i artykułów z Tibbies i leonkami wreszcie Ci oddałam, bo już mi głupio było tak długo to trzymać:oops:[/quote]

[I]Nie widziałam tam żadnych zdjęć Arnika, albo pomyliłam działy. :eviltong:[/I]

[I]A obadasz sobie jak przeczytasz, całkiem fajne. ;)[/I]

[I]No Dunia śliczna :loveu: Szkoda, że mi Czika wariowała, a tak to się nawet dobrze psy nie przywitały. :shake: [/I]

[I]A tak wogóle....[/I]

[I]Arnusiu - wszystkiego najlepsiejszego z okazji 1-szych urodzinek! Życzymy Ci z moim psem agresorem dużo sukcesów wystawowych i zadowolenia z Pańci. :evil_lol: I nie obrażaj się na Czike, za to, że Ci zęby pokazuje. :oops:[/I]

[CENTER][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=purple][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!![/B][/COLOR][/FONT] :BIG:[/CENTER]

[CENTER]:tort:[/CENTER]

[SIZE=1]Może z tej okazji Pańcia dałaby jakieś zdjęcia urodzinowe? :diabloti:[/SIZE]

Posted

O dziś Arni ma urodzinki?
Jak tak to życzę wszystkiego najlepszego! :Cool!: Zdrówka, wielu sukcesów, dużo przysmaczków i czego tylko zapragniesz. :ylsuper: :bigcool: :klacz: :smilecol: :BIG: :new-bday: :laola: :cunao: :drink1:

Posted

No właśnie z okazji urodzin Niuńka zeszwankował aparat i rozmnazane zdjęcia robi :placz: A to taki wazny dzień :placz:

Tak wyglądały wątrobiane placuszki urodzinowe - pańcia sama przyrządziła wg przepisu :cool3:
[IMG]http://i22.photobucket.com/albums/b332/spanielka/ciastkaArna.jpg[/IMG]

Baaardzo mu zasmakowały!

---
Arniuniu, ja Ci życzę, żebyś był takim pięknym i szczęśliwym psiakiem, jakim jesteś przez całe swoje życie! Sukcesów na wystawach, samych Bobów i złotych medali :loveu: Dziękuję Ci za ten rok i za to, że umilasz mi każdy dzień :loveu:

Posted

[quote name='Juszes']Witam!
Aż wstyd, że dopiero teraz dotarłam do Waszej galerii :< Ale korzystając z okazji od razu składam Arniemu najlepsze życzonka urodzinowe ;**[/quote]

Bo dopiero od niedawna ta galeria jest :) Wczesniej posty były w jednym ogolnym wątku tybetanów :)
Dziekujemy za zyczonka!!!:multi:

[quote name='Martunia']Ooo jakie apetyczne placuszki. :cool3: Musiały mu smakować.
A tak to co u Was? Przygotowujecie się na wystawę we Wrocławiu? :D[/quote]

Ojj smakowały, raz go przyłapałam, jak trzy naraz w pysku niósł,żarłok jeden =D Przygotowujemy się, przygotowujemy ;) A Ty będziesz? ;>

[quote name='Kincia']Ja kiedys Jackiemu zrobiam cos takiego xD[/quote]
A możliwe :P przepis miałam z Mojego Psa z jakiegos numeru sprzed roku na święta jeszcze =D kupiłam bo jakiś kalendarz był na nowy rok, tak to tego nie kupuje ;D I jak, smakowało Jackiemu?;D

Posted

[quote name='McDzik']Ojj smakowały, raz go przyłapałam, jak trzy naraz w pysku niósł,żarłok jeden =D Przygotowujemy się, przygotowujemy ;) A Ty będziesz? ;>[/quote]

Ooo no to bardzo mu musiały smakować. ^^
Będę! :D

Posted

[quote name='Martunia']Ooo no to bardzo mu musiały smakować. ^^
Będę! :D[/quote]

To tak 10:15 możesz być pod ringiem pana Opary, bo wtedy już pewnie będę po - tybetańce są jako pierwsze - to się spotkamy wreszcie :multi: Tyle lat gadania przez neta :multi: ..... Albo przed wystawą jakoś na PW sie wymienimy nr komy i się na miejscu znajdziemy :lol: Tylko nie dzwoń o 10:00 :evil_lol:

Posted

[quote name='McDzik']To tak 10:15 możesz być pod ringiem pana Opary, bo wtedy już pewnie będę po - tybetańce są jako pierwsze - to się spotkamy wreszcie :multi: Tyle lat gadania przez neta :multi: ..... Albo przed wystawą jakoś na PW sie wymienimy nr komy i się na miejscu znajdziemy :lol: Tylko nie dzwoń o 10:00 :evil_lol:[/quote]

Aha.. tylko nie wiem jak się znajdziemy, bo nie wiem, gdzie to będzie. :lol: Ale postaram się gdzieś tam się znaleźć. :D

Posted

[quote name='Martunia']Aha.. tylko nie wiem jak się znajdziemy, bo nie wiem, gdzie to będzie. :lol: Ale postaram się gdzieś tam się znaleźć. :D[/quote]

Do mnie przyszlo potwierdzenie ale nie napisali jaki bedzie numer ringu taklze nie wiem.. jesli kupujesz katalog to bedzie Ci latwiej :P

Posted

[quote name='Martunia']Aha, no jakoś się znajdziemy. :)
A co u Arna? Fotki dawaj jakieś! :D[/quote]

Śpi po całym dniu rozrabiania =P ... Wlasnie z fotkami problem, zepsułam aparat i lampa błyskowa nie działa =/ także albo rozmazane albo nic =/

Posted

[quote name='Martunia']Łeeee... :placz: A my chcemy zdjęcia, tak dawno ich nie było. Ale z wystawy będą? :)[/quote]

Będą, będą, to już za tydzień, zleci jak nie wiem :cool3: Będę z koleżanka z klasy, taką Aśką, ona się pasjonuje fotografią i bierze swój sprzęcik, także Arni w akcji (jak i inne tybetany) będzie miał niemal prywatnego fotografa :evil_lol: Powklejam potem wszystko w wątek Wrocławia->spaniele tybetańskie i tutaj te z Arnim szczególnie :loveu:

Posted

[I]No nareszcie doczekamy się jakiegoś wysypu zdjęć Arniowych :loveu: Ciekawa jestem jak wygląda sierść Arniego po tym deszczu, który pada już od tygodnia? :diabloti:[/I]

Posted

[quote name='McDzik']
A możliwe :P przepis miałam z Mojego Psa z jakiegos numeru sprzed roku na święta jeszcze =D kupiłam bo jakiś kalendarz był na nowy rok, tak to tego nie kupuje ;D I jak, smakowało Jackiemu?;D[/quote]

I to jak :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='McDzik']Przestała wypadać w ogóle :cool3: I zgęstniała :cool3: deszczóweczka służy :evil_lol:[/quote]

[I]O, to lux. :razz: A kolor się nie zmienił na czarno-szary przez to błoto? :diabloti: [/I]