ssemilka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Witam,szukam pieska Bolończyka kolorowego.Czy może ktoś wie gdzie mogę kupić takiego pieska.Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote
mshume Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 w CZ jest znana hodowla od Krasny Reky Quote
rodzice Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 a nie może być kolorowy hawańczyk ? Są bardzo podobne . Quote
bachar Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja słyszałam o 1, czy 2 - ale było to jakiś czas temu i nie jestem w stanie powiedzieć jaki oddział ZKwP to był. Quote
mkrat11 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 W Polsce są 3 hodowle kolorowych bolończyków - obecnie to Bolonka Zwetna: Kraków - Blanc Electra, Wrączyn - Bon-Ton, Krotoszyn - Śnieżny Maluszek Quote
EratoTiaTuatha Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Przepraszam że odkopuję ale chyba lepiej odkopać pasujący wątek niż kopiować ;) Słuchajcie, jakaśtam znajoma znajomych wymyśliła sobie że kupi sobie tę Bolonkę, jako że rasa nieuznana przez FCI to mam lekkie wątpliwości jak wygląda zakup takiego psiaka - czy ceny nie są windowane przez "rzadkość" itp. Jak wiemy sporo "chodofcuf" lubi takie numery, a jako że to to dla kogoś to nie bardzo chcę pisać po hodowlach z pytaniem o szczeniaki ;P Jeśli ktoś ma, zna hodowcę, czy coś w ten deseń to pewnie jest mi w stanie powiedzieć czy ta rasa funkcjonuje na normalnych zasadach tak jak rasy uznane czy "boloneczki rzadkie omg 6tys" ;) Quote
Recommended Posts