carmina Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [COLOR=blue]Witam wszystkich wielbicieli afganów.Ja choruję od dłuższego czasu na afgana, hoduję maltańczyka i yorka.Na te psy nie jestem uczulona, ale nie wiem, jak sprawa się ma z chartem afgańskim.Czy ktoś mógłby powiedzieć czy włos afgana powoduje alergię i czy ktos z forumowiczów jest alergikiem i hoduje takiego psa? Bardzo proszę o odpowiedź.Nie odwiedzam dogo często więc nie wiem, gdzie mam szukać ewentualnych odpowiedzi na moje pytanie.Z góry dziękuję:oops: [/COLOR] Quote
grallinka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ja rowniez jestem alergiczka i zawsze byly w naszym domu psy mniej lub bardziej kudlate:) fakt przy Grallu mam wiecej dusznosci,ale tylko jak spimy ( spi na swojej poduszcze polozonej kolo mojej :loveu: ).Wtedy wystarczy odworcic sie tylem do niego i przechodzi.A tak to wiekszych problemow nie mam. Dbam o to,zeby bylo jak najmniej wlosow w domu i jest dobrze:razz: Quote
Recommended Posts