Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='adda']Zauważyłam, że odkąd Poświata na wywczasach jest to galeria Poświaty :D jakby ożyła :lol:[/quote]
też zauważyłam to dziwne zjawisko :sweetCyb: [/quote]

Galeria Poświaty musiała odżyć - bo jej Pancio kochany nie siedzi na zakoconych :evil: :lol:

[quote name='Wojtecki']jest mały problem chyba - bo już jest taki zwierzyniec, że się wszyscy - tzn. rodzina,duże bagaże i menażeria do auta przestaje mieścić [/quote]
[quote name='aga1215']proponuje w drodze powrotnej z wakacji zostawić u mnie Barysia, zdecydowanie będziecie mieć luźniej :wink: :lol:[/quote]

Oj, widzę, że Barysiek ma tyle fanek, że chyba będę musiał powiedzieć Beacie,aby go po prostu zaczęła wypożyczać wszystkim chętnym na jakiś czas - oczywiście za sowitą opłatą ! :wink: :lol:[/quote]
no tak, człowiek chce ulżyć, pomóc - a tu tak go traktują :evil:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki']

Oj, widzę, że Barysiek ma tyle fanek, że chyba będę musiał powiedzieć Beacie,aby go po prostu zaczęła wypożyczać wszystkim chętnym na jakiś czas - oczywiście za sowitą opłatą ! :wink: :lol:[/quote]

no tak, człowiek chce ulżyć, pomóc - a tu tak go traktują :evil:[/quote]

dobra,dobra :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Kika']Wojtecki - dobrze że tu mnie naszło zaglądnąć - przypomniałeś mi ,że istniejesz 8)[/quote]

jakoś tak się szczęśliwie złożyło, że mam taką możliwość - coby troszkę się tu pojawić :lol:
a tak w ogóle - to jadę w poniedziałek do Krosna 8)

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Kika']Wojtecki - dobrze że tu mnie naszło zaglądnąć - przypomniałeś mi ,że istniejesz 8)[/quote]

jakoś tak się szczęśliwie złożyło, że mam taką możliwość - coby troszkę się tu pojawić :lol:
a tak w ogóle - to jadę w poniedziałek do Krosna 8)[/quote]

To może zboczysz nieco w drodze powrotnej?

Posted

[quote name='Kika'][quote name='Wojtecki'][quote name='Kika']Wojtecki - dobrze że tu mnie naszło zaglądnąć - przypomniałeś mi ,że istniejesz 8)[/quote]

a tak w ogóle - to jadę w poniedziałek do Krosna 8)[/quote]

To może zboczysz nieco w drodze powrotnej?[/quote]
niewykluczone - :lol:
bedę w tamtych okolicach do soboty włącznie - najpierw na kursie dla ogarów (wtorek-piątek) a potem jest Konkurs pracy Tropowców (sobota) 8)

Posted

[quote name='Wojtecki']niewykluczone - :lol:
bedę w tamtych okolicach do soboty włącznie - najpierw na kursie dla ogarów (wtorek-piątek) a potem jest Konkurs pracy Tropowców (sobota) 8)[/quote]

O proszę jakie ambitne plany - szkolicie się !

Posted

[quote name='Kika'][quote name='Wojtecki']niewykluczone - :lol:
bedę w tamtych okolicach do soboty włącznie - najpierw na kursie dla ogarów (wtorek-piątek) a potem jest Konkurs pracy Tropowców (sobota) 8)[/quote]

O proszę jakie ambitne plany - szkolicie się ![/quote]

przydałoby się zrobić Poświacie papiery psa użytkowego... :wink:

Posted

[quote name='Kika']To może zboczysz nieco w drodze powrotnej?[/quote]

[quote name='Wojtecki']niewykluczone - :lol: [/quote]

Ja chyba jednak pchnę jakiegos gołębia pocztowego na te Krupówki :roll:
Poświata ledwie wyjechała, a Wojtecki błyskawicznie zaszedł w ciąże, wyzywa dogomaniaczki do walki na gołe klaty, a teraz jeszcze zamierza zbaczać :roll:
No i Baryśkiem handluje :roll:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Kika']To może zboczysz nieco w drodze powrotnej?[/quote]

Poświata ledwie wyjechała, a Wojtecki błyskawicznie zaszedł w ciąże, wyzywa dogomaniaczki do walki na gołe klaty, a teraz jeszcze zamierza zbaczać :roll:
No i Baryśkiem handluje :roll:[/quote]

Barysiek jest pies na gołębie , zwłaszcza pocztowe :D
Codziennie zjada takiego na śniadanie :wink:
No i Dymek mu skutecznie pomaga :D

Posted

[quote name='asher'][quote name='Kika']To może zboczysz nieco w drodze powrotnej?[/quote]

I co?????????????? 8)

Posted

[quote name='Kika'][quote name='asher'][quote name='Kika']To może zboczysz nieco w drodze powrotnej?[/quote]

I co?????????????? 8)[/quote]

Widzisz Kika - jak ja się mam :evil:
Cały czas pod kontrolą :evilbat:
A już myślałem, że będę mógł sobie pofolgować jak wywiozłem rodzinkę :wink:
Ehhh, szkoda gadać :wink: 8) :lol:

Posted

[quote name='Kika'][quote name='asher'][quote name='Kika']To może zboczysz nieco w drodze powrotnej?[/quote]

No ja własnie jestem baaaaardzo ciekawa co na to Poświata 8) :lol:

Posted

i jeszcze poinformował, że wykupił kawiarenki internetowe w Zakopanem :evil: :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='aga1215']i jeszcze poinformował, że wykupił kawiarenki internetowe w Zakopanem :evil: :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

tylko jedną , ale konkretną - 8) :lol:

Posted

A ja teraz , tak dla przypomnienia - wkleję portrety sfory 8)

1) POŚWIATA :wink:

[img]http://img229.imageshack.us/img229/5401/dsc06574a8mx.jpg[/img]

2) DYMEK :wink:

[img]http://img239.imageshack.us/img239/9268/portretdymka0nw.jpg[/img]

3) BARYSIEK :wink:

[img]http://img73.imageshack.us/img73/672/portretryka7oi.jpg[/img]

8) :roll: 8) :roll: 8) :roll:

Posted

[img]http://img73.imageshack.us/img73/672/portretryka7oi.jpg[/img]

dobrze, że nie wiem, gdzie mieszkasz, bo już byś kotów nie miał :oops: 8)

Posted

[quote name='asher'][quote name='Kika'][quote name='asher'][quote name='Kika']To może zboczysz nieco w drodze powrotnej?[/quote]

No ja własnie jestem baaaaardzo ciekawa co na to Poświata 8) :lol:[/quote]

Sądzę ,że ma wreszcie święty spokój i upaja sie wolnością :D

Posted

[quote name='Kika'][quote name='asher'][quote name='Kika'][quote name='asher'][quote name='Kika']To może zboczysz nieco w drodze powrotnej?[/quote]

No ja własnie jestem baaaaardzo ciekawa co na to Poświata 8) :lol:[/quote]

Sądzę ,że ma wreszcie święty spokój i upaja sie wolnością :D[/quote]

Rozumiem ,że to chodzi o mnie ? 8)

Posted

[quote name='Ka-ka'][img]http://img73.imageshack.us/img73/672/portretryka7oi.jpg[/img]

dobrze, że nie wiem, gdzie mieszkasz, bo już byś kotów nie miał :oops: 8)[/quote]

hę..... :wink:
jak się uprzesz, to i mój adres też Ci się uda jakoś odnaleźć 8)

Posted

[quote name='Wojtecki']hę.....
jak się uprzesz, to i mój adres też Ci się uda jakoś odnaleźć [/quote]

hihi....sądzę, że to nie byłoby bardzo trudne :wink: [size=2] (jak dla mnie)[/size]

ale potem musiałabym stoczyć bój z krwiożerczą bestią pilnującą Waszych kotków, Poświatą Groźną :evilbat: :lol:

[size=1](2 kg mięsa ją przekupią ???? :wink: )[/size]

Posted

[quote name='Ka-ka'][quote name='Wojtecki']hę.....
jak się uprzesz, to i mój adres też Ci się uda jakoś odnaleźć [/quote]

hihi....sądzę, że to nie byłoby bardzo trudne :wink: [size=2] (jak dla mnie)[/size]

ale potem musiałabym stoczyć bój z krwiożerczą bestią pilnującą Waszych kotków, Poświatą Groźną :evilbat: :lol:

[size=1](2 kg mięsa ją przekupią ???? :wink: )[/size][/quote]

[size=1]Poświata ma naturę żebraczą :evilbat: i zaprzyjaźni się z każdym,kto jej da kawałek smakołyka :evil: :wink: [/size]