dbsst Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 qrcze Wojtecki historia normalnie mnie dech zaparla :D extra Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='Wojtecki']No i dopadła ich ! I sama jedna ! - pokonała wielką nieprzyjacielską armię !! :P A to są oskalpowani (dlatego mają czapki na czerepach, coby im zimno nie bylo :D ) nieprzyjacielscy wojownicy pokonani przez Poświatę :wink: [img]http://img71.echo.cx/img71/1548/3258fr.jpg[/img] [/quote] hehehe... dobre :lol: [quote name='Wojtecki']Czy ktoś zgadnie , gdzie byliśmy ? :hmmmm:[/quote] Ale prosta zagadka :lol: Poprosimy trudniejszy zestaw pytań :wink:[/quote] No dobra :lol: Zgadnijcie w takim razie, gdzie chciałbym spędzić wakacje tego lata ? 8) Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='szaraduszka']Ojoj smoka macie, że ludzi pożera? :lol: Supcio foteczki :angel: Ja i historia zazwyczaj rozchodzimy się w inne strony... ale Krzyżacy tio mi się tylko z Grunwaldem kojarzą (a te pola tio całkiem niezłe miejsce na bitwę :roll: choć lepiej wsiąść na konika i pogalopować po horyzont...)[/quote] I dobrze Ci się kojarzą Szaraduszko ! Toż to un - znaczy się Grunwald !! Brawo ! :wink: Ale masz rację - te pola są ogromniaaaaaaste !!!!!! Też bym sobie chętnie pogalopował konno po horyzont :fadein: Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='adda']Jakieś takie tendencyjne to pytanie :roll:[/quote] Znaczy się - za proste było 8) ? :wink: Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='dbsst']qrcze Wojtecki historia normalnie mnie dech zaparla :D extra[/quote] dzięki :D tylko mi tam gdzieś nie omdlej z wrażenia 8) najważniejsze to wyrównać oddech :wink: a jak mnie coś znowu olśni, to pewno wstawię nową historyjkę :fadein: Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='malawaszka']hahaha :klacz: dla krzyżaków :lol:[/quote] w końcu się do czegoś przydały - trutnie :lol: Quote
Sabina1 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Witam serdecznie wszystkich po długiej nieobecności. Stęskniłam się. Na prawie 10 dni zaszyłam się w roztoczańskich lasach i w strugach deszczu spacerowałam sobie z moją Sabunią. Lasy pełne zawilców, powietrze balsamiczne, kwitna dzikie jabłonki i rożne inne drzewa których nie znam, rowy z wodą obrośnięte kaczeńcami. Poranek o 6ej zaczyna sie srebrzystym solo skowronka, a potem po kolei dołączają inne ptaki i tworzą tak cudowny chór, że niech się gregoriańskie schowają. Na moim polu z jęczmieniem, pasie się stado saren (znalazły sobie jadalnię!). A piszę to wszystko dlatego, że absolutnie konieczne jest nabycie drugiego ( lub więcej) ogara Panie Dyrektorze ! Poranne wyprawy majowe do lasów powinny odbywać się tylko w towarzystwie szczęśliwych ogarów, które uzupełniają krajobraz. Natomiast moja spasiona labladorzyca nie jest w stanie docenić cudownego otoczenia, bo jak zwykle , tak i tam szuka tylko czegokolwiek do jedzenia. Tak więc wędrówki z ogarami, najlepiej konno, dla Gabuni konik polski ze Zwierzyńca - to jest życie ! Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='sabina1'] Poranek o 6ej zaczyna sie...[/quote] Ale śniło Ci się, czy znasz z autopsji? :lol: Quote
Sabina1 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Ja zawsze chidzę na spacer o szóstej, bo tak nauczyłam tą cholerę, ale tam, to jest cudowne nie do opisania. Quote
Wojtecki Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Sabino : to brzmi jak bajka :wink: Addo - to chyba tam trzeba będzie otworzyć lokal 8) Quote
adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Wojtecki']Addo - to chyba tam trzeba będzie otworzyć lokal 8)[/quote] Nigdy w życiu, jeszcze Sabina będzie mi kazała o 6 rano wstawać :evil: Quote
Sabina1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [/quote] Nigdy w życiu, jeszcze Sabina będzie mi kazała o 6 rano wstawać :evil:[/quote] A w czerwcowe, pachnące jaśminem i kaprifolium, upalne noce, to już z reguły nie sypia się wcale. Prawda Addo ? :lol: Quote
adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='sabina1']A w czerwcowe, pachnące jaśminem i kaprifolium, upalne noce, to już z reguły nie sypia się wcale. Prawda Addo ? :lol:[/quote] No ale to się wtedy w ogóle nie idzie spać 8) Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']qrcze Wojtecki historia normalnie mnie dech zaparla :D extra[/quote] dzięki :D tylko mi tam gdzieś nie omdlej z wrażenia 8) najważniejsze to wyrównać oddech :wink: a jak mnie coś znowu olśni, to pewno wstawię nową historyjkę :fadein:[/quote] dobra dostosowalam sie do Twoich rad i opanowalam mdlenie ;) jesem gotowa na kolejne wyzwanie hihihihii sabina1 jak chodzisz o 6 prosze wpadaj i do mnie i bierz i moja cholere ze soba na spacer bo ja ostatnio cos do roboty zasypiam plizz po drodze napewno masz ;) :lol: Quote
Sabina1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Drobnostka, jeśli nie po drodze, to wyjdę o 5ej (bo trzeba drogi nadłożyć). :lol: :lol: Czy "cholera", to ta z avatarka? :o Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='sabina1']Drobnostka, jeśli nie po drodze, to wyjdę o 5ej (bo trzeba drogi nadłożyć). :lol: :lol: Czy "cholera", to ta z avatarka? :o[/quote] nio to moj smierdziel co wlasnie na kolana sie wpeklowal dasz rade ;) Quote
Sabina1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Oczywiście, że dam rade ("choćby niedźwiedź, to dostoję"). Co prawda, słyszałam, że one całe życie takie skoczne sa ? :smhair2: :smhair2: oraz mkną z szybkością światła, ale co tam, podołam.... Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='sabina1']Oczywiście, że dam rade ("choćby niedźwiedź, to dostoję"). Co prawda, słyszałam, że one całe życie takie skoczne sa ? :smhair2: :smhair2: oraz mkną z szybkością światła, ale co tam, podołam....[/quote] hm jakby Ci to powiedziec :roll: to mlody egzeplarz i hmm jak sie rozpedzi to wchodzi na ponaddzwiekowa ale dasz rade ;) Quote
Sabina1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Ja to taka dziwnie uczynna jestem nieprawdaż? I tylko patrzeć, jak wyląduję o 5ej rano z Perchingiem na spacerku :( Ostrożnie Sabino, odrobinę asertywności a także rozwagi! :oops: Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='sabina1']Ja to taka dziwnie uczynna jestem nieprawdaż? I tylko patrzeć, jak wyląduję o 5ej rano z Perchingiem na spacerku :( Ostrożnie Sabino, odrobinę asertywności a także rozwagi! :oops:[/quote] hahahahaha no dobra to bede sama starala sie budzic o przyzwoitej porze hihihihihihi czyli rowna sie to z zasypianiem do pracy ;) Quote
Sabina1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 W ramach pomocy dogomaniackiej, mogę Cię budzić Ot co ! :roflt: Quote
Wojtecki Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Uwaga ! Uwaga ! A teraz parę zdjątek kochanych zwierzątek :evilbat: :evil: 0X :wink: Poświata :O rany! , kiedy On już sobie stąd pójdzie ? Spać nie można spokojnie :evil: Baryła : Kiedy Ona wreszcie zaśnie ?! - Będę mógł się wreszcie do Niej przytulić :) [img]http://img225.echo.cx/img225/6237/48885ks.jpg[/img] Baryła : Chyba Jej się podobam ? :) Poświata : Jakby tak dobrze kłapnąć zębami - to połknę Go na raz :evilbat: [img]http://img233.echo.cx/img233/4307/50539pk.jpg[/img] Baryła : Zobacz, zobacz ! Łapki mam już umyte do kolacji !! :lol: Poświata : Ten cholerny gówniarz znowu grzebał w mojej misce :evilbat: [img]http://img75.echo.cx/img75/1325/50542zq.jpg[/img] Poświata : Chyba Mu się spodobałam 8) Baryła : O faq !! Jakbym miał takiego wielkiego kulfona, to bym się chyba pociął skórą od salcesonu :lol: [img]http://img246.echo.cx/img246/9186/50564cn.jpg[/img] i to na razie tyle , ale ciąg dalszy może nastąpić w każdej chwili 8) Quote
Recommended Posts