Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='Wojtecki']No i dopadła ich ! I sama jedna ! - pokonała wielką nieprzyjacielską armię !! :P
A to są oskalpowani (dlatego mają czapki na czerepach, coby im zimno nie bylo :D )
nieprzyjacielscy wojownicy pokonani przez Poświatę :wink:

[img]http://img71.echo.cx/img71/1548/3258fr.jpg[/img]

[/quote] hehehe... dobre :lol:

[quote name='Wojtecki']Czy ktoś zgadnie , gdzie byliśmy ? :hmmmm:[/quote] Ale prosta zagadka :lol: Poprosimy trudniejszy zestaw pytań :wink:[/quote]

No dobra :lol:

Zgadnijcie w takim razie, gdzie chciałbym spędzić wakacje tego lata ? 8)

Posted

[quote name='szaraduszka']Ojoj smoka macie, że ludzi pożera? :lol:
Supcio foteczki :angel:

Ja i historia zazwyczaj rozchodzimy się w inne strony... ale Krzyżacy tio mi się tylko z Grunwaldem kojarzą (a te pola tio całkiem niezłe miejsce na bitwę :roll: choć lepiej wsiąść na konika i pogalopować po horyzont...)[/quote]

I dobrze Ci się kojarzą Szaraduszko ! Toż to un - znaczy się Grunwald !! Brawo ! :wink:

Ale masz rację - te pola są ogromniaaaaaaste !!!!!!
Też bym sobie chętnie pogalopował konno po horyzont :fadein:

Posted

[quote name='dbsst']qrcze Wojtecki historia normalnie mnie dech zaparla :D

extra[/quote]

dzięki :D

tylko mi tam gdzieś nie omdlej z wrażenia 8)

najważniejsze to wyrównać oddech :wink:

a jak mnie coś znowu olśni, to pewno wstawię nową historyjkę :fadein:

Posted

Witam serdecznie wszystkich po długiej nieobecności. Stęskniłam się. Na prawie 10 dni zaszyłam się w roztoczańskich lasach i w strugach deszczu spacerowałam sobie z moją Sabunią. Lasy pełne zawilców, powietrze balsamiczne, kwitna dzikie jabłonki i rożne inne drzewa których nie znam, rowy z wodą obrośnięte kaczeńcami. Poranek o 6ej zaczyna sie srebrzystym solo skowronka, a potem po kolei dołączają inne ptaki i tworzą tak cudowny chór, że niech się gregoriańskie schowają. Na moim polu z jęczmieniem, pasie się stado saren (znalazły sobie jadalnię!). A piszę to wszystko dlatego, że absolutnie konieczne jest nabycie drugiego ( lub więcej) ogara Panie Dyrektorze ! Poranne wyprawy majowe do lasów powinny odbywać się tylko w towarzystwie szczęśliwych ogarów, które uzupełniają krajobraz. Natomiast moja spasiona labladorzyca nie jest w stanie docenić cudownego otoczenia, bo jak zwykle , tak i tam szuka tylko czegokolwiek do jedzenia. Tak więc wędrówki z ogarami, najlepiej konno, dla Gabuni konik polski ze Zwierzyńca - to jest życie !

Posted

[quote name='Wojtecki']Addo - to chyba tam trzeba będzie otworzyć lokal 8)[/quote] Nigdy w życiu, jeszcze Sabina będzie mi kazała o 6 rano wstawać :evil:

Posted

[/quote] Nigdy w życiu, jeszcze Sabina będzie mi kazała o 6 rano wstawać :evil:[/quote]
A w czerwcowe, pachnące jaśminem i kaprifolium, upalne noce, to już z reguły nie sypia się wcale. Prawda Addo ? :lol:

Posted

[quote name='sabina1']A w czerwcowe, pachnące jaśminem i kaprifolium, upalne noce, to już z reguły nie sypia się wcale. Prawda Addo ? :lol:[/quote] No ale to się wtedy w ogóle nie idzie spać 8)

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']qrcze Wojtecki historia normalnie mnie dech zaparla :D

extra[/quote]

dzięki :D

tylko mi tam gdzieś nie omdlej z wrażenia 8)

najważniejsze to wyrównać oddech :wink:

a jak mnie coś znowu olśni, to pewno wstawię nową historyjkę :fadein:[/quote]

dobra dostosowalam sie do Twoich rad i opanowalam mdlenie ;)

jesem gotowa na kolejne wyzwanie hihihihii

sabina1 jak chodzisz o 6 prosze wpadaj i do mnie i bierz i moja cholere ze soba na spacer bo ja ostatnio cos do roboty zasypiam plizz po drodze napewno masz ;) :lol:

Posted

[quote name='sabina1']Drobnostka, jeśli nie po drodze, to wyjdę o 5ej (bo trzeba drogi nadłożyć). :lol: :lol:
Czy "cholera", to ta z avatarka? :o[/quote]

nio to moj smierdziel co wlasnie na kolana sie wpeklowal dasz rade ;)

Posted

Oczywiście, że dam rade ("choćby niedźwiedź, to dostoję"). Co prawda, słyszałam, że one całe życie takie skoczne sa ? :smhair2: :smhair2: oraz mkną z szybkością światła, ale co tam, podołam....

Posted

[quote name='sabina1']Oczywiście, że dam rade ("choćby niedźwiedź, to dostoję"). Co prawda, słyszałam, że one całe życie takie skoczne sa ? :smhair2: :smhair2: oraz mkną z szybkością światła, ale co tam, podołam....[/quote]

hm jakby Ci to powiedziec :roll: to mlody egzeplarz i hmm jak sie rozpedzi to wchodzi na ponaddzwiekowa ale dasz rade ;)

Posted

Ja to taka dziwnie uczynna jestem nieprawdaż? I tylko patrzeć, jak wyląduję o 5ej rano z Perchingiem na spacerku :( Ostrożnie Sabino, odrobinę asertywności a także rozwagi! :oops:

Posted

[quote name='sabina1']Ja to taka dziwnie uczynna jestem nieprawdaż? I tylko patrzeć, jak wyląduję o 5ej rano z Perchingiem na spacerku :( Ostrożnie Sabino, odrobinę asertywności a także rozwagi! :oops:[/quote]

hahahahaha no dobra to bede sama starala sie budzic o przyzwoitej porze hihihihihihi czyli rowna sie to z zasypianiem do pracy ;)

Posted

Uwaga ! Uwaga !

A teraz parę zdjątek kochanych zwierzątek :evilbat: :evil: 0X :wink:

Poświata :O rany! , kiedy On już sobie stąd pójdzie ? Spać nie można spokojnie :evil:
Baryła : Kiedy Ona wreszcie zaśnie ?! - Będę mógł się wreszcie do Niej przytulić :)

[img]http://img225.echo.cx/img225/6237/48885ks.jpg[/img]

Baryła : Chyba Jej się podobam ? :)
Poświata : Jakby tak dobrze kłapnąć zębami - to połknę Go na raz :evilbat:

[img]http://img233.echo.cx/img233/4307/50539pk.jpg[/img]

Baryła : Zobacz, zobacz ! Łapki mam już umyte do kolacji !! :lol:
Poświata : Ten cholerny gówniarz znowu grzebał w mojej misce :evilbat:

[img]http://img75.echo.cx/img75/1325/50542zq.jpg[/img]

Poświata : Chyba Mu się spodobałam 8)
Baryła : O faq !! Jakbym miał takiego wielkiego kulfona,
to bym się chyba pociął skórą od salcesonu :lol:

[img]http://img246.echo.cx/img246/9186/50564cn.jpg[/img]

i to na razie tyle , ale ciąg dalszy może nastąpić w każdej chwili 8)