Poświata Posted January 17, 2005 Author Posted January 17, 2005 Patka, ale ja się bardzo cieszę, że między panami zapanowała zgoda i pełne porozumienie. Początek topicu i przepowiednie naszego etatowego czarnowidza :wink: mogę sobie w tej chwili poczytać z przymróżeniem oka :P . Poza tym skąd mój mąż miał wiedzieć, że lubi koty, jak ich nie miał :D ? Teraz może jeszcze nie pała sympatią do wszystkich kotów, ale Dymcia już lubi, a to duży krok naprzód w rozwoju ludzkości :wink: :P p.s. te rączki przeca widać, że nie moje :lol: :roll: : [img]http://img120.exs.cx/img120/6725/bb8xt.jpg[/img] Quote
Patka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 masz 100% racji staszkiwie się cieszę że Twój mąż odkrył miłośc do kotów :D Ja także mam na sumieniu parę sukcerów to znaczy moje Koty - przekonały parę osób że kot nie taki straszny a wręcz przeciwnie :D pozdrawiam gorąco i gartujuje mężowi wice :wink: Quote
aga1215 Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='Basenji']Widać, że foto zrobione w zamierzchłych czasach. Jakieś cienie psów i to wszystko. Zdrówko :lol:[/quote] jeżeli Mod uzna, że to reklama ( :niewiem: ) to proszę wykasować ale dla Tych, co nie pamiętają, jak wygląda śnieg - linki do kamerek pokazujący to oryginalne ostatnio u nas zjawisko [url]http://www.niedzica.pl/turystyka.htm[/url] [url]http://www.szczawnica.pl/[/url] [url]http://www.krynica.pl/?id=kamera[/url] [url]http://www.krynica.pl/?id=gondola_kamera[/url] [url]http://www.nowytarg.pl/webcam.php?PHPSESSID=3ccde73ae13aee9b4a311771533af4cc[/url] :P :P :P BTW - do Basenjego - chyba jednak okulista powinien Cię wcześniej obejrzeć, może jest jeszcze szansa chociaż na wyleczenie oczu :wink: :P :P :P Quote
pepsi Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='Beata&Poświata']Ha, trochę Was pozamęczam oglądaniem fotek Dymka. [/quote] Męcz mnie, dręcz mnie :D :D :D Chciałam się pochwalić, że jutro w moim domku pojawi się nowy domownik. Będzie to biała, roczna kotecka którą adoptuję z naszego poznańskiego schroniska. Milka (bo tak będzie miała na imię :wink: ) jest strasznym przytulasem, rozmruczanym traktorkiem i ogromnym pieszczochem. Jest bardzo puszysta, cała biała i ma czarny ogonek, czarną łezkę na nochalu i troszkę czarnego przy uchu.........wklejam jej zdjęcie zrobione jeszcze w schronisku [img]http://foto.onet.pl/upload/28/56/_405574_n.jpg[/img] mam nadzieję, że niedługo wkleję zdjęcia już z domu :D Quote
Patka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 pepsi, ale cudo uwielbiam białaski czekam na fotki usciskaj piekną damę od nas :D Quote
pepsi Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Dzięki Patka, jestem taka napalona :wink: heheheheh, że boję się że nie doczekam jutra. Ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś kupię sobie syberyjczyka, byłoby fajno. Quote
adda Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='Patka'] Mam nadzieję że wycinanie kołtunów nie odbiło sie na dumie Truskawka ....[/quote] Coś Ty :o Truskawek jest loozak :D Quote
Patka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Pepsi napewno partnera dla bielinki :D Adda to dobrze bo on taki męski i co pozbyłaś się wszystkich - i teraz systematyka i puder :wink: pozdrowienia dla futrzaków Quote
adda Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Patka, jeszcze nie wszystkie :evil: Ale to dlatego, że nie chciał leżeć na plecach :D Quote
Poświata Posted January 17, 2005 Author Posted January 17, 2005 [quote name='pepsi'] Chciałam się pochwalić, że jutro w moim domku pojawi się nowy domownik. Będzie to biała, roczna kotecka którą adoptuję z naszego poznańskiego schroniska. [/quote] :multi: Trafiona zatopiona :P , jeszcze jedna zakocona wśród nas :multi:. Czekamy na zdjęcia Milki z nowego domku :multi: . Patka wie co mówi, od jednego się zaczyna... :wink:, a sama ma dwa :P . Adda cierpliwości, a potem już tylko czesać, czesać, czesać. Patka, a tak a propo pielęgnacji, czy Waleremu przetłuszczają się kłaki na ogonie?? Jeśli tak co wtedy robisz?? Quote
Patka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 nie Walery ma ten problem pod szyją-kryza :D pudrować czesać pudrować .... :wink: Quote
souris Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Beato tak to ja uwielbiam być męczona, wręcz marzę o takich torturach :wink: Czy ja mogę dostać te zdjęcia na maila ? Cudne są !!! :angel: :angel: :angel: Quote
Poświata Posted January 17, 2005 Author Posted January 17, 2005 :P Wszystkie? Czy jakieś szczególnie? Quote
Basenji Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Widzę , że Dymek dokonuje kontroli jakości zmywania u Beaty w domu. Ciekawe jak się tego nauczył! Zdrówko :lol: Quote
Patka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Basenji jeśli chodzi Ci o to zdjęcie w zlewie kuchennym to Waler starszy kuzyn Dymka :wink: pozdro Quote
Basenji Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Aha. Z tymi kotami to jak z chińczykami - w zasadzie wszystkie są takie same. No chyba, że dachowce w łatki. Zdrówko P.S. A nie macie fotek kotów syjamskich lub khmerskich? Quote
Basenji Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='souris']To jest nowoczesny mężyzna :lol: :lol:[/quote] A mężczyźni od dawna to robią. Mój dziadek, ojciec, ja i mój syn też to robi. Zdrówko :lol: Quote
souris Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Różnica jest tylko taka, że kiedyś poza tym mężczyzna mógł skrytykować zmywanie ( jeśli zmywała kobieta), teraz są też nowoczesne kobiety, które moga dac nowoczesnemu mężczyźnie w łepetynkę za krytykę :wink: Quote
Basenji Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='souris']Różnica jest tylko taka, że kiedyś poza tym mężczyzna mógł skrytykować zmywanie ( jeśli zmywała kobieta), teraz są też nowoczesne kobiety, które moga dac nowoczesnemu mężczyźnie w łepetynkę za krytykę :wink:[/quote] Takie postępowanie byłoby jednak ryzykowne. Skoro jest równouprawnienie, to panowie powinni w takiej sytuacji oddać. Niestety, gentelmani są rugowani ze społeczeństwa przez wojujący feminizm. A szkoda, bo rycerkość i dobre maniery zostają zastępowane bylejakością. Zdrówko :cry: Quote
Patka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 souris Ty wojująca feministko hi hi :D :wink: pozdro dla równouprawnionych zarówno przy garach jak i ... Quote
Asiaczek Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='Beata&Poświata'][quote name='pepsi'] Chciałam się pochwalić, że jutro w moim domku pojawi się nowy domownik. Będzie to biała, roczna kotecka którą adoptuję z naszego poznańskiego schroniska. [/quote] :multi: Trafiona zatopiona :P , jeszcze jedna zakocona wśród nas :multi:. Czekamy na zdjęcia Milki z nowego domku :multi: . Patka wie co mówi, od jednego się zaczyna... :wink:, a sama ma dwa :P . Adda cierpliwości, a potem już tylko czesać, czesać, czesać. Patka, a tak a propo pielęgnacji, czy Waleremu przetłuszczają się kłaki na ogonie?? Jeśli tak co wtedy robisz??[/quote] Co racja, to racja. Od jednego się zaczyna, a potem... Ja tez tak zaczynałam. Co do przetłuszczającego się ogona, to warto wiedziec, że u jego nasady jest gruczoł natłuszczający. Jak rozgarniesz włosy na ogonie, to zobaczysz, że tam bardzo lubi przyczepiać się brud, kurz. Czasami puder nie pomaga, a więc wtedy "wespól-wzespół" trzeba umyć koci ogon. Porządnie namydlić i jeszcze porządniej spłukać. Wysuszyc suszarką (delikatnie i z daleka) a potem wypudrować. Starcza to na jakiś czas. I potem, niestety, problem powraca. Tak widocznie chciała matka natura. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='souris']To jest nowoczesny mężyzna :lol: :lol:[/quote] A mężczyźni od dawna to robią. Mój dziadek, ojciec, ja i mój syn też to robi. Zdrówko :lol:[/quote] No, Basenji, to Twoja TZ ma anioła w domu...! No, prawie. Pzdr. Quote
Basenji Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='Basenji'][quote name='souris']To jest nowoczesny mężyzna :lol: :lol:[/quote] A mężczyźni od dawna to robią. Mój dziadek, ojciec, ja i mój syn też to robi. Zdrówko :lol:[/quote] No, Basenji, to Twoja TZ ma anioła w domu...! No, prawie. Pzdr.[/quote] Asiaczku, 2 sprrostowania: a/ nie TZ a MKŻ b/ anioła tak, w całości. Zdrówko Quote
Recommended Posts