Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja się obżeram bobem, czereśniami i popijam zimną colą!
Do tej pory nie zaszkodziło, to i pewnie teraz też nie zaszkodzi.:evil_lol:
Pzdr.[/quote]:crazyeye:[I]ale połączenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze nie próbowałam;)

Gołąbki już gotowe:p
[/I]

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja się obżeram bobem, czereśniami i popijam zimną colą!
Do tej pory nie zaszkodziło, to i pewnie teraz też nie zaszkodzi.:evil_lol:
Pzdr.[/quote]

;) dobrze, że teraz śpi sie przy otwartych oknach;) :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215'];) dobrze, że teraz śpi sie przy otwartych oknach;) :evil_lol:[/quote]
Nie ze mną te numery!!!
Od czasu operacyjnego usunięcia kamieni, mogę "rąbać" kapustę, gruszki, bobik itp. i...NIC!!! Czego i Wam życzę!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie ze mną te numery!!!
Od czasu operacyjnego usunięcia kamieni, mogę "rąbać" kapustę, gruszki, bobik itp. i...NIC!!! Czego i Wam życzę!:lol:
Pzdr.[/quote]

:hmmmm: czyżby Ci cuś z węchem podczas tej operacji zrobili?;) :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']:hmmmm: czyżby Ci cuś z węchem podczas tej operacji zrobili?;) :evil_lol:[/quote]
Co było do wycięcia - wycięli. Resztę zostawili. I ta reszta działa jak należy! A nawet lepiej, jak przed operacją!!!
Pzdr.

Posted

Cześć dziewczynki :loveu: , trochę się odstresowałam ([SIZE=1]napchałam się torcikiem wedlowskim[/SIZE]:oops:) , choć nie ukrywam że do soboty, póki nie dojadą na miejsce, będę paznokcie obgryzać :diabloti: .

Posted

[quote name='Poświata']Cześć dziewczynki :loveu: , trochę się odstresowałam ([SIZE=1]napchałam się torcikiem wedlowskim[/SIZE]:oops:) , choć nie ukrywam że do soboty, póki nie dojadą na miejsce, będę paznokcie obgryzać :diabloti: .[/quote]

To skocz na bazarek pod halą, nakup owoców i zrób dżemików na zimę dla dzieciaczków - uratujesz paznokcie;) :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']To skocz na bazarek pod halą, nakup owoców i zrób dżemików na zimę dla dzieciaczków - uratujesz paznokcie;) :evil_lol:[/quote]:shake: :shake: :shake: nie mam gdzie trzymac zapasów słoikowych, to ich nie robię :shake: .
Już znalazłam sobie zajęcie - złapałam się za szydełko, ręce zajęte, pozycja wygodna, bo półleżąca. Mam zamiar zrobić obrus 140 x 100 więc zajęcia sporo, paznokcie ocalone :evil_lol: .

ps. [SIZE=1]podróżnicy dotarli pod Wiedeń - tam nocują. Zmęczeni średnio, bardziej niewyspani, bo wstali raniutko :lol: , humory dopisują.[/SIZE]

Posted

[quote name='Poświata']:shake: :shake: :shake: nie mam gdzie trzymac zapasów słoikowych, to ich nie robię :shake: .
Już znalazłam sobie zajęcie - złapałam się za szydełko, ręce zajęte, pozycja wygodna, bo półleżąca. Mam zamiar zrobić obrus 140 x 100 więc zajęcia sporo, paznokcie ocalone :evil_lol: .

ps. [SIZE=1]podróżnicy dotarli pod Wiedeń - tam nocują. Zmęczeni średnio, bardziej niewyspani, bo wstali raniutko :lol: , humory dopisują.[/SIZE][/quote]
to ich pozdrów ode mnie przy najbliższej okazji :loveu:

- już wróciliśmy z ogródka :multi:

Posted

[quote name='aga1215']to ich pozdrów ode mnie przy najbliższej okazji :loveu:

- już wróciliśmy z ogródka :multi:[/quote]Pozdrowię - może jutro zadzwonią :cool3: .[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]no proszę tu już prace ręczne odchodzą ;-)zazdraszczam bo nie umię [/I][/B]:oops:[/quote]Ja uroki szydełka odkryłam niedawno, wydawało mi się że nie umiem, zawsze robiłam na drutach. A tu trochę fachowej prasy, gotowe wzory i okazało się wcale nie takie trudne :multi: .

A teraz grzecznie się pożegnam, idę z psiurą na spacer i do łóżka :hand: .

Posted

[quote name='PIKA']I spać tak wcześnie? :hmmmm:[/quote]
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[B][I]tak wcześnie spać [/I][/B][/quote]
[SIZE=1]Nooo wreszcie dogo działa :diabloti: .[/SIZE]

A co Wy takie zdziwione :crazyeye: , zanim z piesem wracam, zanim się do spanka uszykuję, robi się 23:oo i to dla mnie najwyższa pora na spanie :roll: :oops: .

A moi wczoraj o 19:00 dojechali na nocleg do Splitu. Dziś wsiadka na prom, żeby dopłynąc na wyspę Bracz do małej miejscowości Bol i ufffffffff, wreszcie oni na miejscu, a mnie lżej na wątrobie :roll: :multi: .

[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/7096/mapofsplitanddalmatiasn6.gif[/IMG]

[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5091/mapbracbh6.jpg[/IMG]

A wygląda to tak :oops: :lol: .

Posted

[quote name='Asiaczek']Aż tak daleko ich wypchnęłaś!?
I to się nazywa "dobra matka"...;) [/quote]:oops: jakoś tak wyszło :oops: , miało nie być lata :mad: , to zaplanowaliśmy cieopłe kraje :mad: .
Daleko, ale za to jak cudnie będą mieli i najważniejsze - basen pod nosem :multi: , czym moje wodnolubne dzieci są zachwycone :cool3: .

[IMG]http://www.tui.com.pl/images/A_S_06/DW/SPU-44013-(DE266890).jpg[/IMG]

[IMG]http://www.tui.com.pl/images/A_S_06/DW/SPU-44013-(DE266896).jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Asiaczek']Uwielbiam wodę, a więc ja też bym była zachwycona!!!
Basen pod nosem, mniam, mniam, mniam...:loveu:
A tu - miska z zimna wodą dla ochlody nóg...:placz:
Pzdr.[/quote][B][I]Asiaczku ...mamy podobne chłodzenie:razz:

ufff dobrze że rodzinka Poświatkowa już dotarła ;)
[/I][/B]

Posted

fajnie tam :loveu:
teraz tylko pozostaje niecierpliwie czekać na zdjęcia :multi:
BTW - nie zazdroszczę im podróży w taki skwar :angryy: mimo klimy w autku ...

Posted

[quote name='Asiaczek']Teraz Poświata może całkowicie poświęcić się odpoczynkowi... (hihihi!).
Pzdr.[/quote]:-D oj tak:-D, oj tak:-D lżej na duszy mogę się odstresować i zrelaksować.
[quote name='Asiaczek']A tu - miska z zimna wodą dla ochlody nóg...:placz:
[/quote][quote name='Alicjarydzewska'][B][I]Asiaczku ...mamy podobne chłodzenie[/I][/B]:razz:[/quote]Melduję że i ja miski z wodą używam oddolnie, a na góne partie wiatraczka, reszta to już kwestia wyobraźni :jumpie: :laugh2_2: .

Posted

[quote name='aga1215']BTW - nie zazdroszczę im podróży w taki skwar :angryy: mimo klimy w autku ...[/quote]No coś ty, klima życie ratuje, inaczej Wojtek by padł za wcześnie :roll: . Choć z drugiej strony mam nadzieję, że po tej podróży dzieci nie załapią żadnego katarzyska, bo oboje to są małe zasmarkańce :mad: .