Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Asiaczek']A ja się obżeram bobem, czereśniami i popijam zimną colą! Do tej pory nie zaszkodziło, to i pewnie teraz też nie zaszkodzi.:evil_lol: Pzdr.[/quote]:crazyeye:[I]ale połączenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze nie próbowałam;) Gołąbki już gotowe:p [/I] Quote
aga1215 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Asiaczek']A ja się obżeram bobem, czereśniami i popijam zimną colą! Do tej pory nie zaszkodziło, to i pewnie teraz też nie zaszkodzi.:evil_lol: Pzdr.[/quote] ;) dobrze, że teraz śpi sie przy otwartych oknach;) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='aga1215'];) dobrze, że teraz śpi sie przy otwartych oknach;) :evil_lol:[/quote] Nie ze mną te numery!!! Od czasu operacyjnego usunięcia kamieni, mogę "rąbać" kapustę, gruszki, bobik itp. i...NIC!!! Czego i Wam życzę!:lol: Pzdr. Quote
aga1215 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Asiaczek']Nie ze mną te numery!!! Od czasu operacyjnego usunięcia kamieni, mogę "rąbać" kapustę, gruszki, bobik itp. i...NIC!!! Czego i Wam życzę!:lol: Pzdr.[/quote] :hmmmm: czyżby Ci cuś z węchem podczas tej operacji zrobili?;) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: czyżby Ci cuś z węchem podczas tej operacji zrobili?;) :evil_lol:[/quote] Co było do wycięcia - wycięli. Resztę zostawili. I ta reszta działa jak należy! A nawet lepiej, jak przed operacją!!! Pzdr. Quote
Poświata Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Cześć dziewczynki :loveu: , trochę się odstresowałam ([SIZE=1]napchałam się torcikiem wedlowskim[/SIZE]:oops:) , choć nie ukrywam że do soboty, póki nie dojadą na miejsce, będę paznokcie obgryzać :diabloti: . Quote
aga1215 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Poświata']Cześć dziewczynki :loveu: , trochę się odstresowałam ([SIZE=1]napchałam się torcikiem wedlowskim[/SIZE]:oops:) , choć nie ukrywam że do soboty, póki nie dojadą na miejsce, będę paznokcie obgryzać :diabloti: .[/quote] To skocz na bazarek pod halą, nakup owoców i zrób dżemików na zimę dla dzieciaczków - uratujesz paznokcie;) :evil_lol: Quote
Poświata Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='aga1215']To skocz na bazarek pod halą, nakup owoców i zrób dżemików na zimę dla dzieciaczków - uratujesz paznokcie;) :evil_lol:[/quote]:shake: :shake: :shake: nie mam gdzie trzymac zapasów słoikowych, to ich nie robię :shake: . Już znalazłam sobie zajęcie - złapałam się za szydełko, ręce zajęte, pozycja wygodna, bo półleżąca. Mam zamiar zrobić obrus 140 x 100 więc zajęcia sporo, paznokcie ocalone :evil_lol: . ps. [SIZE=1]podróżnicy dotarli pod Wiedeń - tam nocują. Zmęczeni średnio, bardziej niewyspani, bo wstali raniutko :lol: , humory dopisują.[/SIZE] Quote
aga1215 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Poświata']:shake: :shake: :shake: nie mam gdzie trzymac zapasów słoikowych, to ich nie robię :shake: . Już znalazłam sobie zajęcie - złapałam się za szydełko, ręce zajęte, pozycja wygodna, bo półleżąca. Mam zamiar zrobić obrus 140 x 100 więc zajęcia sporo, paznokcie ocalone :evil_lol: . ps. [SIZE=1]podróżnicy dotarli pod Wiedeń - tam nocują. Zmęczeni średnio, bardziej niewyspani, bo wstali raniutko :lol: , humory dopisują.[/SIZE][/quote] to ich pozdrów ode mnie przy najbliższej okazji :loveu: - już wróciliśmy z ogródka :multi: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [I][B]no proszę tu już prace ręczne odchodzą ;)zazdraszczam bo nie umię :oops:[/B][/I] Quote
Poświata Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='aga1215']to ich pozdrów ode mnie przy najbliższej okazji :loveu: - już wróciliśmy z ogródka :multi:[/quote]Pozdrowię - może jutro zadzwonią :cool3: .[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]no proszę tu już prace ręczne odchodzą ;-)zazdraszczam bo nie umię [/I][/B]:oops:[/quote]Ja uroki szydełka odkryłam niedawno, wydawało mi się że nie umiem, zawsze robiłam na drutach. A tu trochę fachowej prasy, gotowe wzory i okazało się wcale nie takie trudne :multi: . A teraz grzecznie się pożegnam, idę z psiurą na spacer i do łóżka :hand: . Quote
PIKA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Beata oni zadowoleni to i Ty musisz ;) I spać tak wcześnie? :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [I][B]:razz:tak wcześnie spać Dobranoc:p [/B][/I] Quote
Poświata Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 [quote name='PIKA']I spać tak wcześnie? :hmmmm:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[B][I]tak wcześnie spać [/I][/B][/quote] [SIZE=1]Nooo wreszcie dogo działa :diabloti: .[/SIZE] A co Wy takie zdziwione :crazyeye: , zanim z piesem wracam, zanim się do spanka uszykuję, robi się 23:oo i to dla mnie najwyższa pora na spanie :roll: :oops: . A moi wczoraj o 19:00 dojechali na nocleg do Splitu. Dziś wsiadka na prom, żeby dopłynąc na wyspę Bracz do małej miejscowości Bol i ufffffffff, wreszcie oni na miejscu, a mnie lżej na wątrobie :roll: :multi: . [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/7096/mapofsplitanddalmatiasn6.gif[/IMG] [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5091/mapbracbh6.jpg[/IMG] A wygląda to tak :oops: :lol: . Quote
Asiaczek Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Aż tak daleko ich wypchnęłaś!? I to się nazywa "dobra matka"...;) Pzdr. Quote
Poświata Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Aż tak daleko ich wypchnęłaś!? I to się nazywa "dobra matka"...;) [/quote]:oops: jakoś tak wyszło :oops: , miało nie być lata :mad: , to zaplanowaliśmy cieopłe kraje :mad: . Daleko, ale za to jak cudnie będą mieli i najważniejsze - basen pod nosem :multi: , czym moje wodnolubne dzieci są zachwycone :cool3: . [IMG]http://www.tui.com.pl/images/A_S_06/DW/SPU-44013-(DE266890).jpg[/IMG] [IMG]http://www.tui.com.pl/images/A_S_06/DW/SPU-44013-(DE266896).jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Uwielbiam wodę, a więc ja też bym była zachwycona!!! Basen pod nosem, mniam, mniam, mniam...:loveu: A tu - miska z zimna wodą dla ochlody nóg...:placz: Pzdr. Quote
Alicja Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Uwielbiam wodę, a więc ja też bym była zachwycona!!! Basen pod nosem, mniam, mniam, mniam...:loveu: A tu - miska z zimna wodą dla ochlody nóg...:placz: Pzdr.[/quote][B][I]Asiaczku ...mamy podobne chłodzenie:razz: ufff dobrze że rodzinka Poświatkowa już dotarła ;) [/I][/B] Quote
Asiaczek Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 No, to najważniejsze. Teraz Poświata może całkowicie poświęcić się odpoczynkowi... (hihihi!). Pzdr. Quote
aga1215 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 fajnie tam :loveu: teraz tylko pozostaje niecierpliwie czekać na zdjęcia :multi: BTW - nie zazdroszczę im podróży w taki skwar :angryy: mimo klimy w autku ... Quote
Poświata Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Teraz Poświata może całkowicie poświęcić się odpoczynkowi... (hihihi!). Pzdr.[/quote]:-D oj tak:-D, oj tak:-D lżej na duszy mogę się odstresować i zrelaksować. [quote name='Asiaczek']A tu - miska z zimna wodą dla ochlody nóg...:placz: [/quote][quote name='Alicjarydzewska'][B][I]Asiaczku ...mamy podobne chłodzenie[/I][/B]:razz:[/quote]Melduję że i ja miski z wodą używam oddolnie, a na góne partie wiatraczka, reszta to już kwestia wyobraźni :jumpie: :laugh2_2: . Quote
Poświata Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 [quote name='aga1215']BTW - nie zazdroszczę im podróży w taki skwar :angryy: mimo klimy w autku ...[/quote]No coś ty, klima życie ratuje, inaczej Wojtek by padł za wcześnie :roll: . Choć z drugiej strony mam nadzieję, że po tej podróży dzieci nie załapią żadnego katarzyska, bo oboje to są małe zasmarkańce :mad: . Quote
Alicja Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [I][B]Poświatko ....:cool3:co popijałaś ,że masz taka czkawkę :p;)[/B][/I] Quote
Recommended Posts