Poświata Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [URL="http://maps.google.com/?ll=52.201821,20.967021&spn=0.002374,0.004989&t=h&om=1"]MÓJ DOMEK z satelity[/URL] to takie półokrągłe przy Grójeckiej - [SIZE=2]to dopiero jest MAKRO!!! można sobie przybliżyć suwakiem po lewej stronie mapy[/SIZE] Quote
aga1215 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Poświata'][URL="http://maps.google.com/?ll=52.201821,20.967021&spn=0.002374,0.004989&t=h&om=1"]MÓJ DOMEK z satelity[/URL] to takie półokrągłe przy Grójeckiej - [SIZE=2]to dopiero jest MAKRO!!! można sobie przybliżyć suwakiem po lewej stronie mapy[/SIZE][/quote] Jak działa nowy sprzęt??? Quote
Poświata Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='aga1215']Jak działa nowy sprzęt???[/quote]Dzieki, dziala dobrze, a monitor mam jak ekran w kinie domowym :multi: :crazyeye: . Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Poświata'][URL="http://maps.google.com/?ll=52.201821,20.967021&spn=0.002374,0.004989&t=h&om=1"]MÓJ DOMEK z satelity[/URL] to takie półokrągłe przy Grójeckiej - [SIZE=2]to dopiero jest MAKRO!!! można sobie przybliżyć suwakiem po lewej stronie mapy[/SIZE][/quote][COLOR=Blue][I]byłam popatrzeć , ale kotów na balkonie nie widziałam :razz:[/I][/COLOR] Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Poświata']Cześć Gosiu, idzie kiepsko, dziewczyny się ze mnie nabijają [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20sad/ohwell.gif[/IMG], a miały wspierać [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka/evil.gif[/IMG].[/quote] Cześć to ja Twój Wyrzutek Sumienia :diabloti: Mam znowu zacząć dzialać? :diabloti: Quote
Poświata Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=blue][I]byłam popatrzeć , ale kotów na balkonie nie widziałam :razz:[/I][/COLOR][/quote] Bo mi sie koty po chalupie rozlazly, a Dymcio zawsze chowa sie za antene satelitarna i udaje ze go nie ma :evil_lol: . [quote name='PIKA']Cześć to ja Twój Wyrzutek Sumienia :diabloti: Mam znowu zacząć dzialać? :diabloti:[/quote]Czesc Wyrzutku Sumienia:multi: , pamietasz jeszcze :-o ??? Zacznij, zacznij dzialac, bo na tamte maupy rude to nie ma co liczyc :mad: , tylko sobie zarty robia :eviltong: . Quote
Sabina1 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Beatko, Ty sie przestań odchudzać, bo Ci całe życie zbrzydnie. Ja od sierpnia zeszłego roku bardzo schudłam i nie ma dnia, żeby chociaż jedna osoba nie zapytała"Ojej, dlaczego pani tak schudła?". Po prostu czuja się w obowiązku pytać wietrząc sensację,Mówie Ci, to nic przyjemnego. Jedz wszystko, tylko mniej. Na pewno znasz tę dietę ŻP i ona jest najlepsza. Quote
Poświata Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Sabina1']Beatko, Ty sie przestań odchudzać, bo Ci całe życie zbrzydnie.[/quote]Ale za to potem jakie bedzie piekne, nareszcie wejde np. w kiecke :multi: . Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Poświata']Ale za to potem jakie bedzie piekne, nareszcie wejde np. w kiecke :multi: .[/quote] taką kupioną 20 lat temu? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :hmmmm: jakieś dziwne, nie psie tematy poruszacie :hmmmm::evil_lol: Beatko - dajesz Rodzince przynajmniej sie wymyć??? Quote
Poświata Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='PIKA']taką kupioną 20 lat temu? :evil_lol:[/quote]To nie jest możliwe :shake: , boszeeeeeeeeee jaka ja laska wtedy byłam :cool3: . [quote name='aga1215']http://img350.imageshack.us/img350/9964/ict0090edited13hg.jpg[/QUOTE]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: moje czytanie ze zrozumieniem tekstu o tej porze mi wysiada, ale rozumiem że pytasz czy w łazience za długo nie przesiaduję ????? Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Poświata']To nie jest możliwe :shake: , boszeeeeeeeeee jaka ja laska wtedy byłam :cool3: . :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: moje czytanie ze zrozumieniem tekstu o tej porze mi wysiada, ale rozumiem że pytasz czy w łazience za długo nie przesiaduję ?????[/quote] pytam o zupki ;) Quote
Sabina1 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [B]Dzień dobry Beatko![/B] śniadanko : 1 jajeczko na mięko, 3 kawałki chlebka (tego z próchna), soczek pomarańczowy i już. Następne jedzonko o 13ej, nic w międzyczasie.:loveu: Quote
aga1215 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Sabina1'][B]Dzień dobry Beatko![/B] śniadanko : [B][COLOR=red]1 jajeczko [U]na mięko[/U][/COLOR][/B], 3 kawałki chlebka (tego z próchna), soczek pomarańczowy i już. Następne jedzonko o 13ej, nic w międzyczasie.:loveu:[/quote] :shake: :shake: :shake: - ptasia grypa:roll: Quote
Sabina1 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='aga1215']:shake: :shake: :shake: - ptasia grypa:roll:[/quote] i salmonella :-o jajo z lodówki gotuje sie na mięko 4 min. Z pewnością nie ma niebezpieczeństwa. Aga siejesz grozę :mad: Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Poświata']To nie jest możliwe :shake: , boszeeeeeeeeee jaka ja laska wtedy byłam :cool3: .[/QUOTE] Aaaaaa ja tez :-( :shake: [quote name='Sabina1'][B]Dzień dobry Beatko![/B] śniadanko : 1 jajeczko na mięko, 3 kawałki chlebka (tego z próchna), soczek pomarańczowy i już. Następne jedzonko o 13ej, nic w międzyczasie.:loveu:[/quote] rany :shake: a kto ma rano czas na sniadanie :shake: Quote
aga1215 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Sabina1']i salmonella :-o jajo z lodówki gotuje sie na mięko [B]4[/B] [B]min.[/B] Z pewnością nie ma niebezpieczeństwa. Aga siejesz grozę :mad:[/quote] :shake: za krótko Quote
Poświata Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Przestańcie, lody też na surowych żółtkach są robione, i co............... nie jeść :shake: :niewiem:. ps. wczoraj rodzina skonsumowała po kuleczce, czy dwóch, a ja dzielnie czoła stawiłam i odmówiłam poczęstunku :diabloti: . ps2. [B]Miśkaaaaaaaaaaaaaa[/B]!!!! Co zjadłaś na obiad??? 13 już minęła!!! Quote
Poświata Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='PIKA'][quote name='Poświata'] [I]To nie jest możliwe :shake: , boszeeeeeeeeee jaka ja laska wtedy byłam :cool3: .[/I] [/quote]Aaaaaa ja tez :-( :shake:[/quote] Tobie to zostało :razz: , a ja teraz jestem......hm.....jak to się ładnie na okrętkę mówi...... laska inaczej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
anetta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote]s. wczoraj rodzina skonsumowała po kuleczce, czy dwóch, a ja dzielnie czoła stawiłam i odmówiłam poczęstunku[/quote] No to brawa!!!:klacz::klacz::klacz: Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Poświata']Przestańcie, lody też na surowych żółtkach są robione, i co............... nie jeść :shake: :niewiem:. [/quote] sorbetowe sa bez jajców :diabloti: [quote name='Poświata'] ps. wczoraj rodzina skonsumowała po kuleczce, czy dwóch, a ja dzielnie czoła stawiłam i odmówiłam poczęstunku :diabloti: .[/quote] :klacz: :klacz: [quote name='Poświata']Tobie to zostało :razz: , .[/quote] no wyobraź sobie, ze mi nie zostalo :roll: a przybyło :roll: Quote
Sabina1 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Poświata']ps2. [B]Miśkaaaaaaaaaaaaaa[/B]!!!! Co zjadłaś na obiad??? 13 już minęła!!![/quote] [B]Beatko,[/B] ja żadnego obiadu nie jadłam. o 13ej zjadłam 1 kajzerkę i sałatki troche z : kukurydza, pomidory, szyneczka, jabłka, cebulka, jogurt zamiast majonezu. Od 14ej byłam do tej pory z psami w puszczy. teraz coś zjem.:multi: Quote
Poświata Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Kochana, to Ty się ŹLE odżywiasz :nono:, wszyscy mądrzy specjaliści każą jadać pięć razy dziennie!!!! I pięć razy dziennie warzywa i owoce!!! Ale i tak życzę Ci smacznego do obiadku :):):). Quote
Sabina1 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Czy słyszałaś może o diecie oczyszczającej i odchudzającej, warzywno -owocowej? Mam menu na taka dietę na 2 tyg. interesuje Cię? Prowadzą taką dietę na turnusach w ośrodkach Rehabilitacyjno-Wczsowych pod kierunkiem oczywiscie lekarzy. ps.Wyniki jakie si uzyskuje posześciu tyg. to: !. utrata wagi ciała - tym wyższa, im wyższa waga wyjściowa. 2. obniżenia og. poziomu cholesterolu - "złego" LDL o 13%, trójglicerydów o 67% i "dobrego " HDL , po początkowym obniżeniu o 32%. 3. Obniżenie odczynu OB. 4. Ustępowanie objawów chorobowych, co pozwala na zmniejszenie lub odstawienie leków. Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Sabina dawaj ta diete :roll: Tylko jak każą pic soki warzywne to odpada :shake: Quote
Recommended Posts