maga18 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Fotki Ani jak zwykle profesjonalne. Konkurencja :crazyeye: Tak na marginesie, to jestem ciekawa czym oni karmia swoje psy, że takie chude? GRATULACJE!!! :) MAMA MAGDY Quote
Ilka21 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Zdjęcia super. Czyżbyś jeszcze trochę Vódkę odchudziła?bo na zdjęciach wygląda bardzo ładnie i szczuplutko;) Quote
lalunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='maga18']Fotki Ani jak zwykle profesjonalne. Konkurencja :crazyeye: Tak na marginesie, to jestem ciekawa czym oni karmia swoje psy, że takie chude? GRATULACJE!!! :) MAMA MAGDY[/quote] no ja tez bym chciała wiedzieć może kofi by linii nabrała :evil_lol: Quote
Ilka21 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Bodek zjada każda ilość,nawet był na czarnej Nutrze dla super pracujących psów i gucio wielkie, nie przytył a Molly znowu powietrzem i pilnowaniem coby ktoś czegoś z kuchni nie wyniósł może żyć. A fakt faktem maja tak chude psy co niektórzy,że szok... Quote
Śnieżynka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 a cicho mój chudy bo nie chce jeść, i jak ktoś mi zdradzi złoty sekret, żeby przytył to go z chęcią utucze :D Quote
resuruss Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Moge Wam Pasie pozyczyc na tydzien :evil_lol: jak im wyzre michy i pogłoduja kilka dni szybko się nauczą,ze zjada sie wszystko w kazdej ilosci i robi zapasy na pozniej -jakby Pasia znów zawitała w ich domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ilka21 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Śnieżynka']a cicho mój chudy bo nie chce jeść, i jak ktoś mi zdradzi złoty sekret, żeby przytył to go z chęcią utucze :D[/quote] ja swoje też;) Quote
Dada Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 flashka: Nie słyszałam o tych preparatach wcześniej.. U mojego papiloty nie wchodzą w grę, bo Sara w zabawie zawsze go łapie za włosy i tak mu wyrywa, ale jakby cały papilot ściągnęła, to pewnie zostałby łysy placek :evil_lol: super, że Twoje dziewczynki takie fajne! A ja już myślami jestem na wystawie w Rydze.. Quote
flashka-g Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Dada']flashka: Nie słyszałam o tych preparatach wcześniej.. U mojego papiloty nie wchodzą w grę, bo Sara w zabawie zawsze go łapie za włosy i tak mu wyrywa, ale jakby cały papilot ściągnęła, to pewnie zostałby łysy placek :evil_lol: super, że Twoje dziewczynki takie fajne! A ja już myślami jestem na wystawie w Rydze..[/quote] to polecam;) Siberiany zawsze dostaja lavete super zeby szybciej obrosnac;) Quote
Recommended Posts