Jump to content
Dogomania

Final Radom Cup i Final Pucharu Polski Agility 13-14.09.2008

Recommended Posts

Posted

Serdecznie zapraszamy na Final Radom Cup i Final Pucharu Polski Agility 13-14.09.2008: [URL="http://kafort.pl/php/fort_imprezy.php?id=20"][COLOR=#810081]http://kafort.pl/php/fort_imprezy.php?id=20[/COLOR][/URL]

• 2 weeks later...
  • Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='belgunia']Czy będzie można rozbić się gdzieś blisko z namiotem? [/quote]belgunia, w Kozienicach jest duże pole namiotowe, więc myślę, że nie będzie problemu. Ale najlepiej pewnie do nich zadzwonić po ceny itp.: 048 614 60 91.

Posted

Bardzo proszę o kontakt na PW lub mailowy (magmar81małpawp.pl) organizatora zawodów lub osobe która zajmuje sie wpisami w celu skorygowania błędu na liscie zgłoszonych.

z góry bardzo dziekuję

pozdrawiam

Posted

Pocieszę Cie ja zgłaszam na używane imię czyli Victor a i tak jestem pisana na liście według urzędowego imienia(na B) i jestem na początku:placz::diabloti:

Posted

[quote name='Magda&Bloom']Bardzo proszę o kontakt na PW lub mailowy (magmar81małpawp.pl) organizatora zawodów lub osobe która zajmuje sie wpisami w celu skorygowania błędu na liscie zgłoszonych.

z góry bardzo dziekuję

pozdrawiam[/quote]

nie to że coś, ale działa to na odwrót- samemu się pisze do organizatora w celu skorygowania wpisu...

Posted

[LEFT][FONT=Arial][B]Small[/B][/FONT][/LEFT]

[LEFT][FONT=Arial][B]1 Agata Karolak Scotch Whisky Fiery Lucifer 28[/B][/FONT]
[FONT=Arial][B]2 Anna Makosz KATHLEEN Daruma Melisa 13[/B][/FONT]
[B][FONT=Arial]3 Olga Kwiecie[/FONT][FONT=Times New Roman]ń[/FONT][FONT=Arial]-Maniewska MIRANDA ze Sztormowej 12[/FONT][/B]
[B][FONT=Arial]3 Dorota Karp KABRERA KSI[/FONT][FONT=Times New Roman]Ęś[/FONT][FONT=Arial]NICZKA Randia Polonia (Carmen) 12[/FONT][/B][/LEFT]
[FONT=Arial][B]5 Małgorzata Riedel Magi Anitas (Megi) 11[/B][/FONT]

[FONT=Arial][B]Medium[/B][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[LEFT][FONT=Arial][B][FONT=Arial]1Anna Sajkowska Monia 1[/FONT][FONT=Arial]9[/FONT][/B][/FONT]
[FONT=Arial][B][FONT=Arial]2 [/FONT][FONT=Arial]Anna Sajkowska Ares [/FONT][FONT=Arial]13[/FONT][/B]

[B][FONT=Arial]3 [/FONT][FONT=Arial]Zuzanna Bielecka DRAKA Rudy Trop [/FONT][FONT=Arial]11[/FONT][/B]
[LEFT][B][FONT=Arial]4 [/FONT][FONT=Arial]Nina Bekasiewicz Orka z Sosnowej Skarpy [/FONT][FONT=Arial]10[/FONT][/B][/FONT][/LEFT]

[FONT=Arial][B][FONT=Arial]5 [/FONT][FONT=Arial]Danuta Wo[/FONT][FONT=Times New Roman]ź[/FONT][FONT=Arial]niak Funny Girl Duma Tary 9[/FONT][/B][/LEFT]

[LEFT][FONT=Arial][B]Large[/B][/FONT][/LEFT]

[LEFT][FONT=Arial][/FONT] [/LEFT]

[LEFT][FONT=Arial][B][FONT=Arial]1 Tomek Jakubowski GUTEK W[/FONT][FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Arial]ciekły Krogulec [/FONT][FONT=Arial]27[/FONT][/B][/FONT]
[FONT=Arial][B][FONT=Arial]2 [/FONT][FONT=Arial]Magdalena Ziółkowska AZHA GRENDEL Astra Canina [/FONT][FONT=Arial]9[/FONT][/B]

[B][FONT=Arial]2 [/FONT][FONT=Arial]Vytautas Lopeta Ocarina Sooty [/FONT][FONT=Arial]9[/FONT][/B]
[LEFT][B][FONT=Arial]4 [/FONT][FONT=Arial]Marta Kordos Christine z Wied[/FONT][FONT=Times New Roman]ź[/FONT][FONT=Arial]mi[/FONT][FONT=Times New Roman]ń[/FONT][FONT=Arial]skiej Stajni [/FONT][FONT=Arial]8[/FONT][/B]
[B][FONT=Arial]4 [/FONT][FONT=Arial]Beata Banaszak Vinyl Viola Ko-To-Ra [/FONT][FONT=Arial]8[/FONT][/B][/FONT][/LEFT]

[FONT=Arial][B][FONT=Arial]4 [/FONT][FONT=Arial]Iwona Kalisz CIR Bonny Dux [/FONT][FONT=Arial]8[/FONT][/B][/LEFT]
[/FONT][/FONT]

Posted

UWAGA!!!!

Rozpiska zakwaterowania - [url]www.kafort.pl/kozienice09.xls[/url]

jesli ktos jeszcze potrzebuje nocleg to prosze jutro do 11:00 dac znac sms-em 501369992

Pozdrawiam,
Zielsko

Posted

Okazuje Sie Ze Jest Wolny Pensjonat. Sa Tam Tylko Pokoje 2 Osobowe. Koszt 84zl Za Pokoj Za Dobe. Czy Ktos Reflektuje?

Prosze Mi Pisac Smsem Jak Najszybciej!!!!!!!

Posted

Wybieram się z moją seterką pociągiem do Radomia. Czy ktoś wie jak można stamtąd do Kozienic dojechac? Albo może ktoś się wybiera przez Radom i mógłby nas zgarnąć :eviltong:?

Posted

[quote name='Lenusicka']Wybieram się z moją seterką pociągiem do Radomia. Czy ktoś wie jak można stamtąd do Kozienic dojechac? Albo może ktoś się wybiera przez Radom i mógłby nas zgarnąć :eviltong:?[/quote]

Ja się chętnie zabiorę z kimś z Warszawy(jedna osoba + dwa mało średnie psy:eviltong:), dokładam się do paliwka ,Pilneee!

A co do Radomia, spod samego dworca powinny jeździć busy, jak nie stamtąd(dawno nie byłam ,nie pamietam) to spod Biedronki (jest tuż obok dworca pks-z którego jeżdżą pks-y do Kozienic),to zaraz obok dworca, zapytaj kogoś to Ci pokażą skąd.